Přejít na výpis diskuzí
Diablo III vyjde na PS3 bez aukcí a s offline režimem
25.3.2013 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Hah, a tehdy se Blizzard-Activision tvrdě ukázal PC hráčům prst.
-
-
Prostřední :D
-
-
Ok, no minusu par pribylo, jen me prijde divne, ze predchozi post, ktery jsem jen zduraznil, dostava plusy :D. Kazdopadne na obhajobu blizzardu, D3 se jim nepovedlo (dle meho nazoru), ale ostatni jako SCII je fajne :)
-
-
-
diablo 3 je jinak fail po každy strance, taky vytvarní a designove, pribeh, nezajímavé povolání, nudný vývoj postavy atd. když prece delám disneyovku pro deti tak tam nedám tolik krve. A naopak když delám násilnou hru kde litaji vnitrnosti tak nedám vytvarní dizajn jak od walta disneyho pro 5-lete deti *7*
-
-
Joe.....Nehrál jsi a stejně budeš pořád blbě kafrat trolátko.....Není to tak dávno, co jsi naopak tvrdil, jak je to skvělá hra, že sis tam vydělal tisíce:) Tak už jsi ksakru vyber svou trolí verzi.
-
-
to jsem nikde netvrdil
-
-
U Vás trotlů je problém ten, že Vy si ty svoje sračky,co si neustále vymýšlíte nepamatujete:)
-
-
proč bych si mel pamatovat nejaky žert co jsem napsal, možna jsem to napsal ale jen jako takovy žert
-
-
Už tvá existence je hodně trapný "žert".......
-
-
-
-
-
-
Ono snad všem muselo být jasné ,že u Diabla ta nutnost být online byla z velké části kvůli pirátství. A podle mě na tom není nic špatného ,protože ta ochrana funguje pokud vím tak ji ještě nikdo úplně neprolomil. A ať mi nikdo neříká ,že by víc lidi získali tím že by tam žádná ochrana nebyla. Mám totiž dost známých co si to koupili protože si to nemohli "vyzkoušet" a to samé u Starcraftu.
-
-
jenže když kvuli pirátum se..eš lidi co si to koupí .... tak je asi někde chyba
-
-
Nebejt online ochrany, tak mají poloviční zisk, takže je chyba na více místech :)
-
-
-
Omlouvám se ale když někdo napíše jak ho štve, že ho hra po 300+ hodinách přestala bavit, tak si klepám na čelo.
-
-
po 400+ hodinách hraní counter strike global offensive kompetitivni zapasy furt ty samy mapy do kola a hra me bavi cim dal vic
-
-
za 150kc neber to
-
-
Jenže zde právě ten čas je potřeba aby většina špatných vlastností vyplula na povrch. Teprve po Xtém hraní vyjde úplně na povrch, že mapy jsou stále totožné, že se při každé hře zpřístupňují pouze různé malé vchody ale jejich mapy jsou také vždy statické, stejné. Že ani na Inferno hráči nevypadnou rozumné předměty atd. atd. U D3 nejde ani tolik o to, že by se D3 špatně hrálo, špatně je především nastaven systém, co a jak funguje. Respektive, špatně pro hráče, dobře pro Blizzard (nutnost kupovat v aukci).
-
-
a jak už bylo řečeno, jsou hry které ani po několika set hodinách člověka neštvou tak jako D3 :), za mne (ze škatulky RPG) třebas hry ze série Elder Scrolls, Demons Souls, Dark Souls, Dragons Dogma. To jsou hry kde mohu strávit stovky hodin (a také jsem již strávil) a neštvou mne :).
-
-
Asi tak nějak, mě přestala bavit po dvou xD skyrim sem komplet dohrál po něco malo přes 200 hodin, a nikdy bych neřekl že mě to štve... naopak se klaním
-
-
Nejsem sice hráč Diabla 3, ale dle mého názoru by spoustu PC hráčů úplně klidně oželelo aukci za real cash na úkor trvalého připojení k netu, ale pokud se pletu, tak mě opravte. *5* .
Ač mám Blizz rád, tohle se mi zdá hodně "netaktní" vůči PC hráčům Diabla III.
Peace and Weed .. I mean Peave and Love .. *3* -
-
ano zvlast my HC hraci bychom to celkem privitali, zvlast kdyz na HC ani RMAH. Navic predpokladam, ze diky neexistence aukce blizzard upravi i drop itemu
-
-
Ta hra je online hlavne kvuli nemoznosti piratstvi, aukce jsou jen takova tresinka. Kdyz se podivas na rekordni prodeje Diabla 3 a celkove snad 12mil prodanych originalek, tak je celkem jasny, ze to byl pro Blizz dobrej tah. Snad tu neni nikdo tak naivni aby si myslel, ze by se prodeje aspon priblizili temto, kdyby existovala offline verze (crackla den po vydani)
-
-
-
hry tohoto typu se všeobecně ovládájí na gamepadu výborně. Viz baldurs gate na první xbox... to byla moc dobrá hra.
-
-
Pohyb a boj zaroven... v realu to jde klidne i s PC. Priklad: Lara Croft & the Guardian of Light, Bastion, Shadowgrounds Survivor... urcite je i vice her. Jenom ze v Blizzardu si mysli, ze znicit podstatu Diabla a zanechat ovladani jen na mysi, je pro prospech fanousku. Mam zahrane D3 a neni spatne, ale neni to vubec ono. V podstate ani to neni diablo jak sem ho znal. Originalita nekterych protivniku je na urovni 10polygonu. A to se nebavim o grafice jako takove. Pro me to je jen zbesila HC rubacka. Svety a scenare ma Blizzard dobre, ale hry... no budu se muset smirit s tim, ze Blizzard dela hry uz pro HC silence. Co kdy byl Blizzard kdysi, uz neplati dneska. Je to firma s jinym zamerem.
-
-
No že dělá hry pro HC silence si nemyslim, to by dělali hry jako bylo Dark Souls, Oni dělaj hry pro blbé děti které baví jen kosit kosit kosit
-
-
Za to ty jsi dospělý až na půdu, jak Tě tak čtu......
-
-
zalez veskoslave, neznám nikoho dospělýho kterej by hrál dajablo... a jelikož ho nehraju, tak se považuju za dospělýho už asi 6 let
-
-
-
-
a jak to vlastně funguje? na PC vyberu z houfu myší potvoru a tu kosím, když je mrtvá, přesunu myš na další potvoru a kosím tu...
nějak si nedovedu představit, jak tohle funguje na gamepadu... máte někdo zkušenost? -
-
Prostě ovládáš tu postavu - otočíš se směrem k potvoře a palíš/sekáš to do ní. Ve starejch hrách na PS2 to fungovalo vcelku dobře (napadá mě Fallout, zmiňový Baldurs Gate nebo Champions: Return to Arms).
-
-
no dobrá, ale když na tebe řekněme jdou ze stejnýho směru čtyři příšery, tři slabší a jedna silnější, jak například postupně sejmu ty slabý a silnou si nechám jako poslední, nebo naopak nejdřív sundám tu silnou a pak až ty slabší? to si nedovedu bez myši představit...
-
No jo, ale ani jedna z Těch her není to, že kolem sebe mám 200 nepřátel a valíš do nich:)
-
-
A Díky bohu za to!!
-
A v Diablu si někdy viděl na obrazovce 200 nepřátel? Uznávam, že ty hry sou staršího data, ale je to nejbližší srovnání co mě napadlo. Každopádně sem přesvědčenej, že to ovládání bude fungovat dobře (jo, mam PC i PS3 a na obojim docela odehráno).
-
-
-
-
-
to bude jen offline s nebo možnost hrát offline? Jinak diablo 3 bych znova zkusil kdyby zrušili aukce i na pc a upravili loot, protože jinak ta hra ztratila na motivaci když jste museli používat aukce.
jinak na tohle už prisli i samotní tvurci když tam do pc verze dali nejaky loot co se váže jen na postavu ale pry to taky nefunguje :) proste asi po roce prisli na to že koncept hry v jadru nefunguje a není motivační. GG Blizzard *1*
ale jako betatesting za 60€ taky dobry ted konzolisti dostanou vyladenou verzi *3* -
-
dle vseh to bude moznost.
-
-
takze na PS3 to bude lepsi hra? gratuluju konzolarum! (a to myslim uprimne, budete mit opravdu lepsi hru)
a samozrejme, ze na gamepadu se to bude ovladat dobre. vzdyt kvuli tomu delali dramaticky zmeny v PC bete par mesicu pred vydanim. bylo by divne, kdyby tomu tak nakonec nebylo. -
Nechápu, proč to nešlo na PC. Vždyť aukce byla ten největší problém, který podělal celou hru.
-
-
Aukce je velke plus *14* uz sem tam prodal veci tak za 3000 euro takze velke plus a dalsi vec hra me bavi *1*
-
-
ver nebo ne, ale nekteri lidi hraji hry kvuli hrani a ne kvuli byznysu. ANO JA VIM, JE TO K NEUVERENI! *8* *8* *8* *8* *8*
-
znam kamoše co dal vypoved z pravnicke firmy a ted je diky d3 za vodou. a ani to nemusel hrát jen mu bot programy beželi 24 hodin denne. sice parkrat dostal ban ale pokažde hackl novy učet.
-
-
A ještě tu o tom, že tvé IQ není nižší než bod mrazu......
-
-
tohle je už trapne veskoslave *1*
-
-
-
-
jo, zabijeme veskerou radost z toho, ze super veci pro mou postavu taham z lootu, potom co jsem porazil opravdu drsneho bosse. misto toho mam spis irelevantni veci, ktere musim prodat, abych mel prachy na to, abych si ty uzitecne koupil, coz je takove antiklimakticke. na druhou stranu mi diablo 3 osvetlilo, proc se tomu ostatni RPG ci hack'n'slash veci vyhybaly a v obchodech nebyly tak dobre veci.
-
diskriminace
-
-
na Pc to už teď musí hrát opravdu jen tragédi.....hra mě bavila...hodně!!! Ale když sem posledních cca 300 hodin jen tak chodil a zabíjel tisíckrát zabité s nadějí že něco třeba konečně padne a ono stále nic tak to už prostě NE. Teď se věnuju POE, které sice nemá takovou dynamiku samotné akce ale nabídne i něco víc než jen naději....
-
-
po pár set hodinách poe se ti taky nadeje ze ti padne neco dobreho snizi na nulu, jsi uplne mimo a nechapes principy techto her, prober se, je nemozne hrat nekonecne s tim ze budou padat porad upgrady
-
-
tak nevím kdo co nechápe ale v POE jsou i různé suroviny, takže předmět jde vylepšovat téměř do nekonečna...ale to asi těžko vysvětlím někomu s tak vyhraněným názorem a naznalostí... .)
-
-
traged jsi ty.ale jen si kupuj předražené hry na krabičku *3*
-