Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peca

Hrál jsem všechny Diabla, 4 jsem měl předobjednané a dohrál jsem ho na II obtížnost a dostal se do levelu 50 než jsem viděl Paragony. 

Za mě naprosto výborné story a atmosféra, i grafika je parádní a velký potenciál na dlouhé hraní. 

Ale popravdě, subjektivně mně vůbec ale vůbec nebaví endgame:

- (zatím) nejsou prakticky žádné uniktání skilly, jen 50:50 affixy z dungeonů a z předmětů které jsou převážně číslíčka, vrcholem všeho je že teda kostlivec hází blizzard

- paragon levely, opět čísílka

- zatímco ve dvojce bylo 30+ aktivních skillů, ve trojce snad ~60 aktivních ~30 pasivních a nespočet unikátních vlastností legendárních předměrů, tady jsou prostě na prstech jedné ruky aktivní věci a jinak kulové. Přijde mi to neuvěřitelně chudé, 100 levelů castit ty samé kouzla a honit stats?

Nejsem finanční ředitel, nebaví mě honit čísílka. Baví mě zkoušet unikátní nové dovednosti, které mají pokud možno vizuální charakter (třeba 7 typů hydry, laseru atd). Takže poprvé v Diablo sérii mně vůbec nebaví Wizzard, což je teda hrozná škoda. 

Hra asi stála za ty peníze, ale endgame je za mě zatím dost chudá. Ještě tomu dám znovu šanci až přidají setové předměty. 

• jurb83

Tak to by som sa veru cudoval... :D

• Čudoval by si sa, ale na gamepade sa to hrá naozaj dobre.

• jurb83

AKO nic v zlom, ale hrat Diablo na gamepade je ako ist do krcmy na kofolu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit