Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Couch coop běží obstojně i na archaickém Xbox one, takže šance máš slušné :-) 

• Máte už někdo zkušenost jak běhá local co-op na PS5? A co DualSense, pohráli si s tím aspoň trochu?

• Tak super je, že to je i pro asociály. Já teda nesnáším, když mi někdo killne bosse, kterého jsem načal a pak tam zůstane loot. Musím to pak jít znovu, protože o loot mi tolik nejde.

• jurb83

tak najlepsie je mysou klikat a klavesnicu na skille

• Tak těch bugu je ve hře spoustá, asi jako nejhorší je nutnost opakovat celou sérii hlavních questu, stalo se mi to dvakrát, chybějící NPC atd. a to už na sníženou známku je. Mám od pátku odehráno hodně hodin a více než 80% si hra nezaslouží, možná po X opravách a budoucího rozšíření z toho jednou bude vyšperkovaný klenot. 

• twicer

Však to máš s páčkovačem jak kdyby si to na pc hrál s WASD a mířil kurzorem myši.

• Není, protože levely odemykají nové možnosti (horizontální rozvoj postavy).  Navíc vertikální rozvoj je stále možný i proti relativní obtížnosti, protože ta nepočítá se sílou postavy, ale s její úrovní. Pokud máš dobře optimalizovanou postavu (díky lootu, který zase představuje progres, a správnému rozvržení skillů, které zase není možné bez progresu), tak to ve hře ucítíš i přes posílení nepřátel.

Jinak to v lootovacích hrách není. V TTRPG to nesnáším, ale ARPG to nějak patří k žánru...

• Hra jako takova supr,lokace,příběh atd.

End game je ale horší.Je tam  hodně cítit D3. O víkendu padlo par itemů už dokonce 4 unikátní,který by měli být rare jak prase ….prej…..Ja v tuhle dobu dávám tier 30+  dungeon jak prd a nevidím moc důvod proč se posouvat dal, paragon přidává jen číselný dmg, doufal jsem ,že legendarní gliphy budou hru měnit vice.

• MishKonn

já sám mohu tenhle launch (i jako veterán několika datadisků World of Warcraft) označit za nejhladší v novodobé historii Blizzardu.

novodobé historii online/live service her*

Něco tak polished už dlouho nevyšlo. 

• Veskoslav

No a já se ptám, jak bys to řešil? Protože si tady zatím žádný smysluplný nápad nedal.

• uher

Přesně jak píšeš. Pro hráče to nemá žádný následek a ukazuje to, že je tam levelování vlastně zbytečné.

• Prakticky to pro hráče nemá žádný následek, v obou případech bude bojovat s kostlivcem, v obou bude mít max. jinou barvičku...

• uher

Čteš vůbec co píšu? Nejdřív mi něco předhazuješ o realističnosti (na to jsi přišel kde, nevím...)

A teď se ptáš na něco, co vůbec neřeším....

Takže znova. NEvadí mi, že hra umožňuje kooperaci postav různých levelů, ale vadí mi, že to mají rozbité, protože se stává, že nižši level je v dané situaci lepší než vyšší...

• uher

No určitě bych to neřešil ještě trapnějším kostlivcem, kterej má na začátku hry stejnej lvl jako já i po 40 hodinách hraní...

• Máš pocit, že nedává smysl to, že hra umožňuje společnou hru dvou hráčů s rozdílnými úrovněmi postav, nebo co přesně?

• Jo, všímám si, že mitigace cooldownů je důležitý aspekt v buildech. Na naší 15. úrovni to ještě nijak nehoří :-)

• uher

A já chci realističnost? To jsi vyčetl kde?

Já chci aby to jen dávalo smysl a teď to prostě smysl nedává...

• 0011

Jako člověk, co odehrál v Diablo 1-3 desetitisíce hodin na myši než přešel na gamepad naprosto nesouhlasím. Proč si zbytečně mrvit zápěstí. Za mě je naopak hraní Diabla na myši jako stále tvrdohlavě chodit do hospody na Gambrinus, přestože začali čepovat, no v podstatě jakékoliv lepší pivo, řekněme namátkou Plzeň.

• Veskoslav

No však já taky nepoužívám jenom silný a základní útok. Aktivně používám všechny 4 další skilly. "Problém" je cooldown na nich a nejsilnější schopnosti v DIV mají cooldown 40+:)

• Kvůli nefunkčnosti mounta a lagů během prvního dne snižovat známku, to už je IMHO znak jisté rozežranosti :-) Jako samozřejmě proti gustu žádný dišputát, ale když se to srovná třeba s D3 na začátku, tak to jsou úplně jiné příběhy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit