-
A co bys tak chtěl inovovat v žánru ARPG? Určitě máš desítky napádů, jak by se to oživilo...
-
Je to úplně stejný. To co tady popisuješ jsou ve výsledku naprosto minimální změny.
-Pohyb budiž. I když nevím do jaké míry by to zapadlo do výkladní skříně zásadnějších změn.
-Otevřenej svět je prostě jen větší mapa, to není žádnej posun, to je prostě využití možností současnýho HW.
-Vzájemná podpora tierů skillů. Vždyť to od určité verze měla už dvojka a kolik to už je let?
-Zmizení staminy je prostě jen logickej a pochopitelnej ústupek mainstreamu, protože Blizzard jede po masách a nechce aby byly hráči frustrovaní z mechaniky, která by je obtěžovala.
Ten zbytek (např. lahvičky) je prostě úprava balancování, který je navíc podpořený jinýma změnama.
Jako podle komentářů níž vidím, že jsi extrémní fanoušek, kterej si nechce na tu hru nechat sáhnout, ale pro tvoji informaci, já proti tomu žánru nic nemám. Ale to, že je prostě dodnes zkostnatělej a nikam se neposouvající je prostě fakt. A mrzí mě (i když to zároveň i trochu chápu), že Blizzard prostě jen jel na jistotu. Reálně je to prostě pořád úplně to stejný jako před dvaceti lety, jen je spousta věcí přístupnějších a zjednodušených pro mainstream. A prodeje to jen potvrzují.
-
Diablo 2 jsem svého času dost žral, a proto jsem chvíli uvažoval o tom naskočit do 4. Ale potom, co jsem zjistil že svět leveluje s hráčem passuji. Možná jsem divný ale mě fakt vyhovuje klasika level dle oblasti. S touto kravinou začal elder scroll a od te doby se to sere všude.
-
Ty jo, tak t obych moc netvrdil. Trojku jsem moc nehrál, ale mezi dvojkou a čtverkou je těch rozdílů dost:
- otevřený svět, příběhové boční úkoly, prožitek ze zkoumání světa příblíženější RPG
- postava je stavěná dost jinak - tiery skillů se navzájem spíše podporují, každý útok se dá upravovat různými směry, respecc je součástí hry
- boje jsou hodně jiné díky úhybům, mechanicky je práce s pohybem zajímavější - více schopností zaměřených přímo na pohyb, mechanická podpora skrze stavy,
- zmizela stamina (yay), lahvičkování omezené jen šířkou opasku / inventářem, léčení je interaktivnější
Jako pořád je to looter mlátička, ale je to někde úplně jinde.
-
Nó sice to bylo z jeho strany evidentní rejpání, ale faktem je, že zrovna tenhle žánr se za dobu své existence vůbec nikam neposunul. Jakože fakt vůbec nikam. Diablo IV na to jen nalepilo MMO omáčku a to je vlastně všechno...
-
Počkat a to, že instance nebo oblasti jsou trapný styl, to řekl sám velký Veskoslav nebo je to něco objektivního? Není ten systém tak trochu ústupek casual hráčům, aby mohl coop hrát každý s kazdým?
-
No tak ohánět se tím, že elder scrolls typ levelování, kdy se svět leveluje kolem tebe s tebou, je to nejlepší co existuje, je teda hodně zajímavá anabáze. Prostě coop může být pouze pro hráče okolo určitého levelu, dejme tomu +-5 levelů a jinak se holt jeden musí doexpit nebo dostávat slušnou sadu, ale zase se rychleji vyexpí, tzn. ten druhý ho provede - úplně normální systém jak funguje většina MMORPG i ARPG. Nechápu, že se tady o tom bavíme, jak kdyby tebou uvedený systém byl to jediný správný.
-
Jj, jen ten krpatý pohyb koně když se táhne myší a udává směr, zkoušel jsem to na ovladači a to by byla jiná pohádka.
-
Chodíš taky pod recenze FIFA smát se tomu, že to je jen bezduché kopání do míče? :-) Přijde mi to jako trochu mrhání časem.
-
Tak to jóóóóó :D
-
Nevim, nevim, ze by me to nejak chytlo...
Story jo, pekny, souboje klasika, vsechno jak ma bejt, ale ze by to bylo neco extra?
Nekritizuju, jenom mi to zas takova bomba neprijde.
-
též by mě to zajímalo. Vyvolání, odvolání i "magický" skok. Vše funguje jak má.
-
A vývoj postav. To UI pro dva se fakt povedlo - jako je škoda toho, že už nejde hrát ve čtyřech, ale hra ve dvou je parádní.
-
Počkej. Vždyť v mnohých recenzích jsem četl že souboják v Lilith I je mnohem taktičtější :-D
-
Tak jsem se ktomu mountovi konečně dostal, co že je na něm nefunkčního, že se to jen tak nevidí?
-
Tak to jo. No, ti schopnější, se dokážou s klávesnicí i hýbat.
-
Juchů, Bezduchá klikačka IV konečně vyšla!
-
Zkus hrát trochu déle. To, co říkáš, se aplikuje tak možná v kampani.
-
Výborně, testováno v betě.
Je to lepší než 3 v tom, že mohou oba naráz managovat inventář. -
DualSense bohužel hra nevyužívá vůbec.