Přejít na výpis diskuzí
Diablo pro konzole potvrzené i s lead designérem
10.1.2012 | levis
105 příspěvků
-
Stejně tak Darkspore či Starcraft II (který je ani ne 1/4, pokud někdo má ten crack)
-
Takže když mně někdo pošle do pr*ele, tak je to vlastně v pořádku a já mu mám poděkovat? Aha, to chápu, jiná mentalita.....
-
Diablo 3 - černá můra piráta :-)
-
Jelikož Diablo nepojede bez originálu, funguje na stejném principu jako Darkspore či MMORPG. Sice si ji stáhneš, ale nezahraješ, ale to by si asi nepochopil, že?
-
troufnu si tvrdit, ze pc prodeje budou mnohem vetsi nez u kalkulacek a mobilnich telefonu :D
diablo 3 v podstate nepujde ukradnout a vymyslet nejaky emulator serveru jako u wow je zbytecne a na dlouhou dobu -
Ty asi moc dobře nevíš jak bude fungovat Diablo 3. Bude vyžadovat stálé připojení k netu, většina obsahu se ti bude zobrazovat podle toho co budou mít blizzardi na serverech. Mají to hezky promakané, a nemyslím si, že to někdo jen tak nějak crackne. Tuhle hru si na PC koupí hodně lidí, protože bude stát za to, není to žádné "COD" které dohraješ za jedno odpoledne a pak už ti krom multiplayeru nemá co nabídnout :)
-
Budte radi ze mate Diablo 3 az to vydaj na konzole a uvidej ty nekolika nasobne vetsi prodeje tak se na vas piráty v.....u a Diablo 4 bude uz beztak jenom pro konzole a muzete si zato sami kazdej druhej to upirati no nic koncim....nestojite mi zato
-
Koukám že ty k té dmnci nemáš daleko.
-
Můžeš mi vysvětlit, proč urážíš ostatní čtenáře serveru? Klidni se, frajere.
-
Blizard se změnil ve firmu, které jde jenom o naše peníze. Kde je jeho PCčkářská hrdost? Prodaná za pár Jidášských stříbrňáků! Grafika ve stylu omalovánek pro mateřskou školu, zjednodušení atributů - co zjednodušení, úplné zrušení. Sbohem, variabilito postav, musela si ustoupit konzolové dmnci. Blizzard se pěkně odvděčuje věrným fanouškům, jen co je pravda. Vrcholem je nustnost internetového připojení, někteří z nás ještě jedou na dial-upu nebo padavé wifině. Nevím, už starcraft 2 svým sci-fi zaměřením přesevzal brzký konec legendy jménem blizzard. No teď už je to spýše jenom taková sněhová přeháňka, sněhánky... *13* *9*
-
Kdyby nam radsi rekli datum vydani, co? Blizzove...
-
Mám tu 4 příspěvky, včetně tohoto, ty šašku!
-
sorry ale to hodnotenie je len subjektívny názor, nemá to výpovednú hodnotu pre zarytých hráčov RPG. Úprimne Dungeons of Dredmor je niekoľkonásobne lepšia hra od DS 3 a to je od indie tvorcov
-
A to byla myšlenka dna a pravda pravdoucí.
-
Mě by spíš zajímalo jestli budu potřebovat na Xkrabici Gold účet nebo budu moct hrát i pod silver *12*
-
V recenzích to má 7/10 je to dobrá hra. Takže nějací masochisti nejsou na místě.. Jenom někteří lidi asi nemužou překousnout ten název a užít si uplně nové action RPG nejlépe s gamepadem.
-
Pokud jsem spravne pochopil, tak svet, postava, drop a monstra se budou nacitat od nich a jak bylo vyse napsany dostanes jen balik textur a zvuku, ale to nepretrzity pripojeni budes potrebovat asi jen na drop itemu, pokud ti bude pokulhavat net, tak to nejak nepocitis, ale je to jen muj nazor/pochopeni.
-
Kamo, zase je tvyma komentama zaspamovana dalsi diskuze... Jsi uz se ucit na zkousky nebo jdi proste do p.dele.
-
Ten Miroo mě pobavil tím svým dementním komentářem. Líbí se mi jak ho Kitkat Chunky setřel (tím že pc žádné exklusivity nemá a ani je nepotřebuje), já bych jen k tomu dodal že Blizzard je firma a byl by blbej kdyby se ochuzoval o další zisky. Mají šanci prostě poměrně s nízkými náklady na převod zvětšit své zisky-myslím že každej normální člověk by se chopil šance stejně. Jenom blbec (evidentně třeba Miroo) by dělal hry jen na jednu platformu a prázdná "místa" na jiných platformách by nechal zaplňovat konkurencí. *1*
-
DS III může hrát jenom masochista, co nemá doma žádné jiné akční RPG.