Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl to děs, jako normální neznámá multiplatformní hra to ušlo, ale když vezmeš že to byla DS tak už to byla hrůza, z původně čistě pc hry udělal Obsidian (přitom mé nejoblíbenější studio- nebo jedno z nejoblíbenějších) naprosto bez důvodu, silně konzolovou a na její pc kořeny vůbec nedbal- což je pro mne nepochopitelné. Takže z hlediska tohoto to neuvěřitelně pohnojili.
  • Poťapat se daly i jednodušší oči, já doufám že nám vypadnou z důlků pouze z pozitivního hlediska a ne hrůzou.. *15*
  • Tak, mě zajímá hlavně to aby ta hra byla dobrá na pc, a jinak ať si to vydají kde chtějí, každopádně Blizzard jde prostě po penězích jako každá jiná firma (což jim vlastně nelze zazlívat), snad až na ten výtvarnej styl kterého se chopili od WoW a přenesli ho následně i do Diabla 3 (podle screenů a videí), ten styl mě neseděl nikdy.. Každopádně jak jsem psal na začátku, ať si to vydají kde chtějí, mě každopádně zajímá výsledek jen na pc a o ostatní se tak moc nezajímám.
  • DarkHawk
    Hrál sem dlouho DS1 a při DS3 sem nezvracel. *2* Ta tvoje kritika je až moc přehnaná.
    S předchozími Dungeony to sice už nic moc společného nemá. Hrát se to dalo i když ovládaní občas na klavesnici blblo. Mělo to dobrý příběh, lokace a svět byl taky udělany solidně. Každopadně je to dobrý přírustek do akčních RPG.
  • XorxoxTalarius
    No nevim ... ja mam pocit ze zpusob prezentovany Blizzardem je proti TCR konzoli ... ovsem zalezi co vykoumaji ... ovsem mam pocit, ze konzole budou mit uz vse nadisku a jedine PC hrac bude otravovan nutnosti pripojeni. Takze je docela mozne ze konzolove verze budou velice rychle po vydani dostupne na netu. Ovsem kdo vi ...
  • Veskoslav
    Když čtu tento příspěvěk, tak se stydím, že hrajeme stejnou hru.
  • Veskoslav
    Tak k diskuzi:) S crackem to půjde dost těžko, jelikož to Diablo III jede na stejném principu jako Darkspore. Takže doufám, že se zase na různých ulozto atd., objeví hlady těchto "zaručených" cracků:) Jinak jsem rád, že to nabídnou i konzolím. Ať si taky užijí ty naše "pcčkářské" hry.
  • Proboha kolik ti je let, že sem píšeš takový žvásty a nepřijdeš si jako id*ot...
  • Fakt? Ja sem myslel ze to bude loadovat jen takovy jednoduchy veci jako treba jaka vec padne a podobne, ale ze zbytek sveta a tak budes mit vsechno na disku
    Jo a samozrejme se ti tam bude ukladat tvoje postava, coz ale dava smysl
  • Uz davnejsie bolo povedane ze konzolove diablo 3 vyjde najskor o rok po tom co vyjde PC diablo 3 ....
  • Jen doufam ze se kvuli tomuto napadu nezdrzi vydani zase o pul roku...Blizzard donutil miliony lidi upsat se Annual Passem a nakonec vyda Diablo jeste za rok.... A bude se dozadovat dalsho Annual Passu nebo co?! Konzole meli zustat o skakacek typu Mario bross a Frogga. Je to zalezitost ktere opravdu nikdy neprijdu na chut. Nehlede na to, ze vy co se jich tu zastavate.... Doufam, ze aby jste tu psali sve nesmysly tak pouzivate PS2 a muj oblibeny gamepad ke jejich sepsani :)) A pak tu melte o tom, ze by hry mely byt jen na konzole apod... Bez pocitacu by vase konzole nikdy ani nevznikla, a ani by se treba z PS1 nikdy nevyvinula k PS3 XBOXu atp :) Takze vychladnete a modlete se aby vam na ten vas nesmysl nekdo neco poradneho vydal :) Posledne co jsem videl u kamarada, tak nejvetsi parba byla hra kde jakysi ohnivy panacek skala a zapaloval si vlastni zadek aby proskakal levelem - kamarad se u toho strasne bavil :) Tak jsem se pousmal a sel jsem si zahrat SW: The Old Republic :)))
  • Kto hral dlho Dungeon Siege II, tak pri DS III musel zvracať. Bola to neskutočne odfláknutá konzolovka, ktorá si z predošlého dielu nevzala absolutne nič. Nainštaloval som to dva krát a dva krát som to po hodine vymazal, s kláv. a myšou nehrateľné, grafika nezaujala a questy boli jednotvárne. Keď sme pri tých konzolách tak je to 7 rokov stará technológia, ktorá podľa mňa zaostáva už príliš za PC a že tam vychádza viac titulov ako na PC sa divím... Áno na PC sa pirátí, lenže zároveň, ako každý vie, tak na XboX a PS3 existujú bazáre a teda tak isto ako pri stiahnutí hry, tak takisto pri predaji použitých hier, vývojári nevidia ani cent. Slová, že konzole ničia herný priemysel sú podľa môjho názoru prehnané, pretože napr podľa mňa športové hry a závody sedia krásne ku konzoliam. K tomu Diablu III, verím, že sa budú obe verzie vyvíjať sčasti oddelene aby nešlo len o chabý port či už na jednu alebo druhú stranu.
  • Hrát se to sice dalo (dokonce jsem u toho vydržel celých 30 minut, než jsem to s nechutí odinstaloval), a tak mi zbyly oči jen pro pláč, když jsem viděl, co s mou oblíbenou dvojdílnou sérií udělali.
  • Skaven: Za málo. Werner je skvělý kompilátor release listů PC her. Někde na svém blogu psal navíc třeba i o pravém důvodu zániku Ensemble Studios (ano mohl za to Xbox), protože hovořil s Brucem Shelleym (zakladatel a tvůrce Age of Empires).
  • Jj, za ten seznam taky díky, dokonce si z toho něco i vyberu a vyzkouším.
  • Nedělám si iluze dokonce i čistě PC hry vznikají za účelem zisku a když si vezmu M&M, Wizzardry a jiné nekonečné série, tak bych s takovým tvrzením neobstál.

Jen jsem tím chtěl říct, že kdyby si MS/Sony neplatili své vývojáře tak podstatná část exkluzivit by vůbec nevznikla a ty co by vznikly by se dřív, nebo později stěhovaly i na PC. Zájem vývojáře - a naprosot přirozený - je vydat hru na co nejvíce platforem a oslovit co nejvíc kupců. To že ještě vznikají PC/konzole only hry, kterým za "exkluzivitu" nikdo neplatí je způsobené pouze nedostatečnými kapacitami těch tvůrců vydat hru na všechny tři hlavní platformy. Ještě menší část pak tvoří vysoce specifické žánry, které by se na PC/konzoli neprodávaly a tak se tam vždy nedostanou. Tahovky na konzole-mlátičky na PC...
  • ty kokos, o 80% hier som nemal ani sajnu, ...ked sa tu v kuse pchaju len zo 10 hier dookola ..dikes :)
  • Nebylo, nebylo ale hlavní znělka Dungeon Siege III je nádherně, podzimně rozjímavá. *7* Škoda, že hraje v takovém béčku.
  • Mno, lip bych to nenapsal, takze (+)
  • Myslis tu konzolovou exkluzivitu ktera je vyvolana ciste penezma aby delala dalsi money?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit