Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • - protože máš pravdu muhahaha
  • tonnymontana
    veko a spol: hadat se svama nebudu uprimne je docela mozne ze hra v teto dobe opravdu umoznuje skilly pozmenit ale pri vydani se hralo fakt s jednim buildem to musite uznat:) pokud je to ted jak rikate je to jen dobre a dalsi duvod zkusit d3 púo vypusteni datadisku a zruseni aukce.
  • Tak to jsme asi hrali kazdej jinou hru, protoze ja si pod pojmem generovani nepredstavuju otoceni mapy o 90 stupnu a vymeny abilit u par random bossu.
  • pro startu jsem diablo 3 hral fakt hodne, ale po case farmeni na top obtiznost me to omrzelo ... ted jsem ho zkusil nainstalovat a zadnou extra zmenu jsem nepocitil ... paragon level nepovazuju za motivaci ... ale i tak nelituju a verim, ze s datadiskem a par patchema bude diablo 3 taky dobre a tesim se na datadisk, ale urcite to neni stylem a pojetim hry pravy nastupce dvojky ... trosku se to odklonilo ... coz par milovniku dvojky nastve, ale zase verim, ze mladsim hracum se to asi libi mnohem vic ...
    starsim milovnikum D2 ale myslim vetsinou vice sedne PoE ...
  • strom je extremne variabilni, v podstate jakoukoliv postavu muzes je stylem, kterym si vymyslis ... klidne lucistnici jako melee, templare jako castera atd ... vazne hromada moznosti ... ale je pravda, ze kdyz ten strom clovek vidi poprve, tak ho to spis vydesi, jestli to neni prehnany ... ale kdyz se do toho dostanes, zjistis, ze je to vymyslene skvele ...
  • Potom, co se Diablo staro parodií sama sebe a ostatní clickfest hry jsou lepší, přestal bych slovo "diablovka" vůbec používat, je to výsměch...
  • Ja to porad jeste hraju. Venuju tomu tak 30minut kazdy mesic. Nevypada to spatne, ty runy se mi taky celkem libi, ale nezabavi to. Po trech mesicich lvl 22. Bohuzel tohle nebude nadcasova klasika.
  • Je to nuda, hral jsem to. NEXT
  • Diablo 3 hardcore bez aukce WTF *7*
  • D3 se od vydani 15.5.2012 zmenilo k lepsimu jak PRASE! *12* To jen tak na okraj pro ty, kteri hrali D3 1.0 a na zaklade toho kritizujou.
  • Tak D3 verze 1.0 se nemuze rovnat dnesnimu D3 1.08. Jesi to nekdo hral po vydani a pak uz vubec, tak vlastne moc nevi. Nemyslim tebe ted.
  • co všechno brnění našlo na skládce odpadu *1* hochu, to se ti povedlo...Faktem je, ze PoE je vizualne celkem slaby.
  • Nazdárek lidičky :-)
    Path of exile, je dle mého nazáro poměrně kvalitně provedená Diablovka, sice nemáme přímo klasické aktivní skily k odemikární, ale za to máte kameny, které vkládáte do předmětů. Pro mě je to prakticky totéž jako odemikání skilů v Diablu III. Sice je musíte používat, aby jste zvíšili jejich level, což odpovídá přírozenému vývoji skilu, taky když s ničím začínáte, začínáte od píky směrem k mistorovi. K tomu se taky vůbec nemusíte dostat.
    Jediný co mě na hře dosti výrazně vadí je špatně provedený systém hardcore postav, tedy už jenom oživení do defalního módu hry, mi příjde dosti bizardní. Nelobte se na mě, ale prostě tohle moc nesnáším. A ť to tam udělájí Hardcore charakter pěkně na ostro, když už smrt tak trvale a napořád. Poté začít hru hezky od začátku a naučíte se to poměrně pefertně hrát!
    S pozdravem! *13*
  • Diablo 2:LoD je nejlepsi uz navzdy!
  • Tato hra je uplne uzastna, autory ju updatuju skoro kazdy 2 tyzden s novym patchom s contentom FTP model je vymysleny celkom dobre platit musite maximalne ak chcete hrat za vela postav naraz a to vam zaserie bagle natolko ze si budete musiet kupit dalsie sloty v truhle v meste (nieje to nijako vyzerane drahe a este ktomu to je obcas ako dayli deal v zlave) jedine veci ktore tu hru strasne kazia je trosku vyssia hardwarova narocnost a uplne najviac ale desync serveru ktore vaz dokazu dost casto zabit hlavne na vyssich leveloch kde ste za smrt postihovany odpocitani percet z xp ktore ste nazbieral. Nieje otazke ci sa s desynchronizaciu serveru stretnete ale kedy sa to stane je to pomerne casto ... Pokial toto dokazete pretrpiet je to hra s obrovskou hlbkou a rozne sezony a ligy ktorych sa mozete zucastnit a zistat predmety su tiez velmi super. Verim ze nie kazdemu takato hra sadne nieje to diablo ze by sa dal pritom vypnut mozog a len mlatit skor naopak. "Thats just my two cents"
  • Vubec nevahejte. Ta hra je bozi. Ja uz ze zoufalstvi zkusil snad vsechny mmo od wow, stwor, terra online, gw2 i rpg vc. diablo 3. A toto me po dlouhe dobe zase prikovalo k zidli a pocituju radost z hrani a zlepsovani hrdiny. Hra je hlavne na vyssim lvl docela tezka a eq je fakt znat vc. spravne rozvrzenych bodu v talentovem strome. V d3 to je jak ve wowku, pro co nejvetsi masu lidi vc. 5tiletých dětí, takže hodne easy. Zadny adrenalin. Tady konecne zase citi clovek napeti a paniku když na Vas vybehne vic nepratel. Super je, ze ted nevim, myslim od 45lvl jste za smrt postizeni odectem xp. Takze, se fakt snazite nechcipnout, jinak dalsi lvl hned tak neudelate :-) A grafika je skvelá. Pavouci vypadaji jako zivy, prostredi detailně vymodelovane. Modely i Equip krasne propracovanej a detailni. A za par korun muzete mit nadherny skiny eq a zbrani. Urcite se najdou detaily, ktere je potreba jeste doladit, ale to prijde s dalsima patchema.....Jo a narozdil od slibotechny blizzardu v POE je pvp (areny a bude i open world pvp, docela se pvp venujou). A ja rad merim sily s zivymi hraci, kde si tu vymazlenou postavu muzete dokonale proverit..... *3*
  • USER47
    Náhodně generovaný mapy a potvory tam byly přece od začátku...nebo aspoň už od closed bety bůh ví jak dlouho zpět.
  • Hele, jako fanoušekDII jsem byl z D3 hrozně zklamán, ale PoE?????
    Právě ten pocit ze hry je hroznej. Běhám tam po světě, kterej vypadá jak z plastelíny, koukám se na příšerný animace pohybů a soubojů a itemy tam jsou stejně na prd jak v D3.
  • Vylepšený DII?
    Vždyť ta hra je mnohem horší než prastarý DiabloII, tak o jakýmpak vylepšení to mluvíš?
  • co jsem koukal videa tak je tam divny fyzikalni model nebo animace, kdyz mlatite mečem jako byste mlatili do vzduchu. v d3 ty udery vic "citite". dost zasadni vec kdyz vezmeme v potaz že je to hlavni herni napln

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit