Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P1trs
    PoE je jedna z nejlepsich F2P her, rozhodne stoji za to ji vyzkouset a ma dobre vyresene i mircotransakce. Takze pokud nekomu vadi, ze vypada jako "socka" ikdyz ma super gear, tak si muze koupit skiny, aby nevypadal jak "socka"...
    Jedina vec, co vas tak nejak nuti platit jsou sloty ve vasi skrysi, protoze standardni 4 vas budou pomerne svazovat.
  • jojo, taky jsem to zaznamenal ;] svetlo na konci tunelu
  • Absence herní měny je skutečně nevhodný vtip, ale orby můžeš mít v truhle. Místa je tam habaděj. Při nakupování eq je nemusíš mít v inventáři. *3*
  • Toto a Grim Dawn, moje clickfest chute budu uspokojene. Juhuuu :)
  • "fantasy rubačka z pohledu třetí osoby s RPG prvky" konecne, a vdaka mr.Smutny *4*
  • Jestli tam neni stale poreseno nejake nahodne generovani map/monster, jako tomu bylo v D1/2, tak uz se k tomu vracet nebudu, jelikoz mne uz opravdu nebavi hrat dokola to same.
  • to neni o skillech ale o itemech...podle toho jake mas veci (a vlastnosti na nich) stavis build a vybiras skilly. Pak je logicke, ze uplne top chary, ktere maji top itemy maji i velmi podobne, nebo stejne buildy.

Pokud by blizzard upravil itemy a dal tam rozmanitejsi top veci s jinymi vlastnostmi tak by vznikaly i jine buildy skillu

kazdopadne cestou k top vybave clovek muze projit vetsi mnozstvi buildu a s patchem se to nejspis jeste rozsiri
  • Tohle je jedna z mala her,kde jsem financne podporil vyvojare, jelikoz tahle hra si to opravdu zaslouzi.
  • Veskoslav
    Já třeba v Diablu 3 nemám ani jednu schopnost, co je jako poslední. Mám kombinaci. Dokonce u jedné mám hozenou pasivku, co se otevírala na 25:) Ono to je fakt o tom, že lidé jsou líní si sestavit svůj strom. Jde to vidět, když vidíš mága, co má 265k dps a další mág s jiným, si to podle něj předělá. Přitom třeba má spoustu předmětů na critical a nové schopnosti to nevyužijí.
  • Díky. Asi se k tomu vrátím. Ale momentálně je to zase Diablo II, které ukrajuje čas.
  • No není to chyba hry, jde krasne hrat i s kombinaci skillu která se znacne odlisuje od toho co ma každý. lidi to hrajou s ruznejma skillama, ono to ze v D3 každý ma stejny skilly je takova fama která se vzala buhvi kde. Ja hral třeba s x ruznejma barbarama v parte a malokdy se stalo ze by měli stejne skilly. Lidi cumej na youtube jak tam nejaky ,,D3 hvezdy,, hrajou a pak si myslej ze to jinak nejde..JDE!
  • mdkGT
    Po smrti se neresetuji, kazda mapa se ale vyresetuje sama po jejim opusteni za 10min, tusim.
  • XorxoxTalarius
    Monstra se respawnovali az po reloadu cele lokace, jelikoz kazdy hrac mel vlastni lokaci, takze kdyz te zabily, tak jsi mohl vesele pokracovat dal
  • tonnymontana
    ona to je chyba hry. je to jako by si rekl ze kazdy pouziva dobrou sekeru protze jsou lini hrat se zbrani kterou dostanou na 2lvl a je trikrat horsi. to by nebylo logicke a spise masochisticke. pokud mas skill ktery je nejlepsi tak si ho logicky zvolis, prece nebudes pouzivat zakladni skill protoze by jsi mel pocit vyjmecnosti. pokud ti hra neposkytne moznosti na ruzne cesty kde na konci jsou vybalancovane dobre schopnosti tak je to chyba hry.
  • PoE by byl celkem fajn nebyt out of sync, pro ty co nevedi co to je, tak to znamena ze vidíte vasi postavu nekde kde ve skutecnosti není, a u postav na blizko to je fatalni.Obvzlast na nejvyšší obtiznost. Vymenny obchod za orby je podle me zajimavej ale strasne zdrzuje.
    Dále nepotesi death penalty, který za určitých okolnosti a ve spojeni s out of sync muze způsobit frustraci první kategorie. Jako mají tam dost dobrych napadu, hral jsme to celkem dlouho ale myslim ze Diablo 3 je lepsi, když uz chcete něco s online svetem.
    PS: v diablu 3 pouziva hodne lidi stejne skilly protože se opici jeden po druhem a jsou lini vymyslet něco vlastního, každý pouziva ten nejsnazsi build, není to chyba hry ale lidi. Jde to hrat s mnoha kombinacemi skillu.
  • Dlouho jsem PoE nehrál. Chcí se zeptat jestli stále platí, že když vás sejmou, všechny monstra se resetují - a teď nemyslím po vypnutí a zapunutí do nové hry. Tohle jediné mi dost vadilo. Nevím, jestli to bylo pouze v betě. Děkuji za odpověď.
  • tonnymontana
    veko: diky za nazor, ono je taky mozne ze se diablo3 hodne od spusteni zmenilo, hral jsem ho tesne po tom co slavne ERROR zkoncily a nahral jsem asi 20+-hodin kdy jsem dojel pribeh a rozehral na dalsi obtiznost, ktera byla stejne lehka jako ta predtim, pri predstave ze tohle budu muset projit jeste xkrat abych zacal hrat inferno se mi to vubec nechtelo. loot byl tragickej v podstate ti padal item za itemem ktere jsi nepotreboval. navic inferno v dobe vydani byla vyzva v podobe instant killu coz me jako tezsi obtiznost neprislo. planuju d3 zkusit s new datadiskem kde uz bude zrusena aukce + snad se potom dockame i nejakeho smysluplneho pvp. grafika jako takova mi moc nevadila, neprisla mi detska jako ostatnim lidem (mam rad grafiku i ve WoW. stylizovane hry maji neco do sebe i kdyz vim ze kazdemu to nesedne) ale chybel tam prvek strachu a vubec pocity ktere ma clovek v D2 tam absolutne nejsou. nemyslim si ze je to jen otazka nejakeho grafickeho filtru. koreny tenhle problem bude mit uz v samotnem konceptu. ale i to bych snad trosku prezil. vaz u me d3 zlomily ty skilly.. kazdy ma v podstate to same a nemas moznost udelat jakoukoliv chybu. co se tyce budovani postavy je to strasnej "korydor" ale jak rikam pri vydani noveho patche + zruseni aukceni kde urcite upravej loot, to jeste jednou zkusim. osobne by mi nevadilo ze hra bude hratelna (pro me) az po takove dobe. hlavne ze bude:)

jump: jo to citime asi stejne:) mam chut na neco sloziteho kde vylevlovana postava s dobrym stromem nebude zalezitost na jedno posezeni. To co jsi napsal me jeste vice nalakalo:) a jak tady bylo receno malo kdo dohral d2 do konce na nejtezsi obtiznost. sam pamatuju jak jsem ze zacatku mel najednou problemy v tezsich lokacich a radsi sem si rozjel novou postavu. paradoxni je ze mi ten cas vubec neprisel promrhany. hra me bavila a porad bavi. urcite je tam mala mira nostalgie ale to beru jako +. mladsi hraci budou mit slzy u novejsich her az jim bude 30 stejne tak jako nase generace vzpomina na pomale modemy, ultimu popripade prvni online hry:)
  • Za miliardu goldu nekoupis Mempo s critem , to se presunulo do RMAH a na obchody 3.stran.
    Nemusis potkat v POE hrace se stejnymi schopnostmi , tam je daleko vice moznosti ruznych buildu jak v diablu 3 , kde existuje 1-2 buildy na classu.Ono se v diablu 3 ani neda menit skilly,
    kdyz zmenis spadnou ti stacky valoru.
  • V PoE se mi líbí, že se můžu těšít na každý nový level, protože za něj dostanu skill bod a můžu si ho investovat kam chci a jet skill tree jak chci. Problém je, že si ho na začátku musíš nastudovat, něco si přečíst a přemýšlet nad svou postavou. V D3 nedostaneš za level nic, jen se odemknou nějaké skilly a stejně všichni nakonec používají ty samý. Lehce se tady stane, že prostě se svoji postavnou nejsi schopný jet dál a umíráš, protože je špatně vymyšlená.
    Musíš nejdřív najít nějaký equip a rozjet svojiu postavu správně. Kdo z vás dohrál D2 na hell s první postavou? Navíc systém skill gemů a support gemů je super. A orbová ekonomika je vymyšlená dobře. Musíš ty orby používat, zkoušet je na bílé itemy, experimentovat a potom se to vyplatí.
    Hraní v partě s kámošem je ok. Ale jako sólo hráč jsem v PoE spokojenej na 100%, což jsem o sólo D3 říct nemohl.
  • Mno tam zalezi jaky styl hrajes radeji. Z vlastni zkusenosti totiz vubec nevadi pokud hrajes BETU nebo cekas na konecnou hru, mysleno primo u PoE. Je totiz rozdil, zda hrajes softcore nebo hardcore, pripadne dalsi typy, ktere tam pridali (tyhle dve jsou zakladni rozliseni).

Hardcore, jak je znamo, pokud umres prijdes o postavu a o tom to je, postavit takovy build, aby jsi prezil a nechcipnul. Pokud neznas jednotliva monstra, tak snadno chcipnes. Smeruje to pak k tomu, ze muzes hrat jen urcite pasivni skilly, jedes treba hlavne na zivoty, odolnosti atd.
    - tedy u HC je potreba pocitat s tim, ze opravdu hodne a casto budes chcipat, ale ma to vyhody v tom, ze stale existuje dobry smenny obchod (poptavka/nabidka)

Softcore, pokud si zalozis postavu v softcore a nebo ti chcipne v HC, tak postava ti muze stale umirat, ale nic tim neztratis. Obchod tim urcitym zpusobem trpi a neni z toho ten spravny zazitek.

Takze chces hrat za softcore, tak si klidne pockej, ale pokud chces hrat HC, tak nevidim duvod proc do toho nejit rovnou,... chcipat budes at se ti to libi nebo ne :)

PS: hrali jsme to s kamosema tak 2 mesice urcite - postava u HC (66 ranger), 60+ je potreba uz jen grindovat a lovit mapy, vis uz neni zadny obsah z hlediska aktu a obtiznosti aktu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit