Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile vychází za dva týdny s extra postavou
7.10.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
No já nevím, co je variabilního na tom,když pak potkáš Maraunder, Witch a Templar a všichni máte stejné orby na schopnosti. A PoE sice nemáme stejné hadry, ale všichni vypadají tak do levelu 30 jako největší socky, co si zbroj udělali z odpadků. O inflaci nevím. A kdyby jsi měl miliardu goldů, tak máš jeden z nejlepších gearů, co se dá pořídit. A nevím, co je jako výhoda s obchodováním s orby, když se pořád musíš jak pitomec vracet do města, protože nemáš pak místo v inventáři. Fakt je skvělé, když máš 8 druhů orbů+portal do města+identifikační svitek. A kdyby bylo PoE placené jako Diablo, tak to hraje tak 1/3 lidí.
-
Mě teď Diablo 3 baví, ze začátku nic moc no. Ale ono je to taky tím, že už mám docela slušný eqip a když je čas, tak chodíme s kamarády. To je možná to rozhodující. Protože PoE je ohledně skupin fakt tragédie. Obzvlášť když chytneš fakt pitomce. Další kámen úrazu je ten, že se nadávalo na vzácné předměty v Diablo 3, ale PoE na tom není o nic lépe. Bohužel. Jako doporučuji rozhodně vyzkoušet a udělat si obrázek sám. Mě v PoE nadchlo spousta věcí, ale spousta věcí mě fakt naštvala. Nakonec jsem nejvíc nenáviděl právě ten strom schopností, protože v důsledku jsem tam vlastně defacto pořád to samé a člověk pak nemůže zpětně měnit ty schopnosti, tudíž musí zase odzbova, když zjistí, že to nepasuje na jeho postavu. A nejhorší je prostě absence klasické měny, která je nahrazena tzv. orby. To mi přijde jako největší kámen úrazu.
-
Oproti diablu 3 je tam velka variabilita gearu a talentu.
V diablu 3 kazdy nosi stejny gear a vypada to blbe kdyz mag pouziva 1sekyrku nebo samurajskou helmu.
Lepsi obchodovani s orby nez s miliardami goldu, v diablu 3 je priserna MEgaHyperUltraInflace - vic nevim , jak byhc ji nazval, je ohromna .
Prave diablo 3 ma vyjit az na konci jara 2014 , tohle co vyslo je jen beta verze .
Spis by diablo 3 melo byt free a POE placene. -
To je to, co zminuji v clanku, po teto postave se chteji zacit venovat novemu obsahu, takze dalsi akty nemaji.. :)
-
Myslim, ze se PoE a D3 neda srovnavat, jelikoz se jedna uplne o jiny herni system v provedeni akcni RPG. Ale D2 uz blizko je celkem dost. Z meho pohledu je totiz D3 skok uplne jinym smerem, nez bych sam chtel.
Neznamena to ale, ze bych jakoukoliv ze zminenych her nejak nesnasel a kritizoval :) -
vesko: a kdyz to porovnas treba s diablem3 tak te bavilo co vic? pokud teda diablo3 koupils. V diablu bylo sice docela hezke prostredi (napriklad hrbitov) ale nebyla to rubacka ala diablo2. po dohrani jsem si musel zahrat d2 aby ze me spadla ta pachut lehkosti a skoro vysmechu znacce diablo
-
To já to mám spíše opačně PoE byl ze začátku skvělý, ale čím víc jsem to hrál a postupoval, tím to bylo nudnější. Bombastický strom schopností je v konečném důsledku úplně o ničem, systém nakupování za orby je naprosto katastrofální, kdy mám 1/3 inventáře věčně plnou různých orbů. Ze začátku se mi strašně líbila možnost měnit libovolně schopnosti, tudíž u "barbara" jsem měl ohnivý dešť, mrazicí vlnu atd. Ale časem jsem musel kvůli tomu uzpůsobovat brnění a to byl kámen úrazu. Atmosféra je skvělá, ale jakmile Tě zaženou do kouta, kde se kamera nedostane, tak je to ještě větší problém. Dále sterilní prostředí, kdy procházet X map s "obilím" kolem cesty je také nudné. Jako zdarma je to dobrá hra, ale po dohrání nevidím důvod se tam vrátit. Už z toho důvodu, že stejně pořád vypadám jak nějaká "socka", co všechno brnění našlo na skládce odpadu.
-
diky za doporuceni. Ja si diablo3 samozdrejme poridil, projel jsem ho a mel pocit vyhozenych penez. opravdu velke zklamani.. stejne jako ty jsem fanda D2 ktera me i dneska zaujme svoji atmosferou a hratelnosti. na PoE se hodne tesim, uz vice lidi co bylo z diabla3 zklamano (zadni hejteri ale spise lide co tomu davali i 3 sance) a ty mi to jen potvrzujes:) jestli se muzu zeptat je ten strom opravdu tak variabilni? myslim tim jestli te nenuti jit jednou ze 2 cest protoze to ostatni jsou jen blbosti. pises ze uz to hrajes rok tak urcite budes vedet:) diky
-
Je to takový vylepšený diablo II. Na trojku to samořzejmě nemá, dělali to na koleni šmudlov z NZ, ale zadarmo to jde hrát. I tomu primitivovi Drdů se to líbilo.
-
pridali tam aspon nove akty ? ak ne nema to vyznam ani znova instalovat
-
jakozto fanousek D2 a castecne zklamany z D3 muzu PoE vrele doporucit ... je to lepsi nastupce diabla 2 nez samotne diablo 3 ... moznostma, temnou atmosferou a celkovym pocitem ze hry ... hraju uz to rok a porad je duvod se vracet, jako kdysi k D2 ... u D3 tu potrebu se vracet bohuzel nemam ...
-
tak na tuhle hru se docela tesim, radsi nic neocekavam at neni zklamani ale po diablu 3 bych si velice rad zahral neco podobneho blize k diablu2. do bety jsem nesel, tesim se az na finalni produkt a jak tak koukam urcite jsem udelal dobre ze jsem pockal:)
jeste doplnim ze ten strom dovednosti je opravdu brutalni co jsem videl:) snad poskytne velkou svobodu, za to bych byl hodne rad -
kdyby to vyslo tak pred 10 lety hra ok jinak bez komentare *6*
-
:D Patch ... Smutný je mimo. A 3tí osoba nevím teda, spíš nadhled. 3tí osoba si předtavuju něco jiného..
-
treba tak autor clanku vyjadril svuj nazor na to, jak je hra kompletni a bez bugu
-
Patch ?:D