Přejít na výpis diskuzí
Diablovka R.A.W. představuje mága a válečníka
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Prosimte, D3 sou prece omalovanky jako WOW.. *12*
-
Proc to lidi soudí kdyz to byla jenom beta ? Vsichni mluvi jako by to us vyslo... Boze muj *13*
-
Diky za link, moc hezke. Nejenom ze grafika je o nekolik let pred D3, ale vypada to, ze se snazi do toho dat i nove napady. Tezko bez vyzkouseni rict jak jim ten system bude fungovat, ale je pekne videt ze se aspon nekdo snazi.
-
Rada pro tebe: Nehleď tolik na grafiku není na hře to nejdůležitější.
-
Ani o jedné hře jsem neslyšel, takže děkuji.
Nejsem moc na MMO hry, ale ten LineAge:ETH má sakra pěknou grafiku. A co se týče toho Grim Dawn, tak to vypadá celkem jako slušný HardCore RPG, protože jsem viděl jeden GP a tam běhalo přes 150 zombíků :-D -
to by som zas nepovedal, ale kazdy mame svoj nazor na vec, kym som nezahral betu som bol aj ja taky skepticky po zahrati, som bol spokojny (nie zo vsetkym) ale spokojny ako s celkom
RAW vyzera super, Lineage Eternal vyzera super, Grim Dawn vyzera super, ale ako sa naozaj hraju, to sa dozvieme iba neskor o Diablu uz viem ze ma nesklamalo a hra sa vyborne -
priznam sa nepocul som o RAW nepocul som o Lineage Eternal (vyzera skvele) http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI a pocul som tak iba o grim dawn, samozrejme torchlight 2 a diablo III. Osobne som prijemne prekvapeny, vidim ze do buducna bude co hrat na poli ARPG :D som spokojny
-
Zajimave... Sacred jsme hrali v multaku celkem dlouho... TQ nas vubec nechytil... byl divny. Protim pro spoustu lidi to byla vy borna hra... holt kazdy ma jiny vkus.
-
Tie blesky nemaju chybuuu ! urcite vyskusam :)
-
Hmmm vicemene KAZDOU MMO hru? Protoze to bez toho nejde vyladit. A Diablo3 neni nic jineho... takze brzdi v tom svatem fanatickem nadseni...
-
TQ byl hodne v pohode,ale ten Sacred 2 ten odpadl na svou nedoladenost a zabugovanost, take se mi nelibilo, ze respavn mobu byl megarychej na muj vkus, kazdopadne jsem to take nedohral
-
No vypadá to lépe než diablo3 a rovnou říkám takhle nějak bych si to D3 předtavoval vizuálně raději. Hybrid warcrafta, který z diabla vznikl mi sice taky nakonec nevadí, ale bylo by to lepší takhle. Ale u diabla byla vždycky důležitější hratelnost než grafika a ta mě vždycky táhla. Po zahrání D3 bety mám jasno, zase se to blizzardu povedlo, zase je to hra, která vydrží dlouho. A to je můj problém s ostatními diablovkami. zatím jsem nehrál hru která by tak táhla jako diablo 2. Sacret a Titan Quest, který asi jediný stojí za zmínku nebyli sice špatné, ale u obou sem odpadl asi v půlce. I když ten herní systém byl částečně okopírovaný z diabla, nebylo to tak propracované jak D2 a dříve či později mě to prostě přestalo bavit. A z toho co je zatím z RAW k vidění mám stejný pocit, ale uvidíme, třeba mě to překvapí, pokud bude demo dám tomu šanci.
-
Tak. A jedna z těch méně podařených kopií se shodou okolností jmenuje Diablo 3... *7*
-
ne nevypada to lip nez diablo, opravdu ne *15*
-
Musím souhlasit Lineage Eternal vypadá přímo božsky...
-
Jake zkusenosti? Ty znas zivotopisy vsech vyvojaru RAW? Snad nemyslis ze Blizzard je na tom lepe. 95% programatoru co dělali na Starcraftu či Diablu 1 a 2 už tam dávno nejsou.
-
Ty asi neumis cist nebo schvalne mluvis uplne o te nejpovrchnejsi myslence protoze zbytku nerozumis?
-
Ano Diablo bude vzy jen jedno. Ale nikdo nerika ze kopie nemuze byt lepsi nez original. :-) V tomhle pripade casto je.
-
Cim vice dobrych diablovek vyjde, tim lepe pro hrace.
-
Ja jsem psal neco o tom, ze se D3 nepovede? Ukaz kde prosimte ? Psal jsem, ze RAW muze v mnoha smerech D3 prekonat .Coz MUZE a nemusi byt pravda.
A kdyz uz tady o zabugovanosti pises, podivej se kolik opravnych patchu vydal blizz u diabla. Kolik opravnych patchu vydal a vydava u S2 ,tak kde jsou ty mnohalete zkusenosti ?
Zase se vratim takovej Titan Quest skoro bez bugu a diablovka par excelan, naproti Sacred 2 zabugovana az po strop. Takze nemuzes napsat, ze je to jen o zkusenostech ano Blizzard mega studio s mega prijmy tohle je veliky predpoklad, ze budou vydavat hry na 120% odladene a dodelane, ale jak jsem jiz psal, trochu se bojim toho hype kolem D3 a velkeho hrebinku Blizzardu hru kapanek neposkodil, treba v podobe celkove delky hry a kdyz vidim co udelali s wowkem, mam o duvod vic se bat. Kazdopadne 15.5 se to zcela jiste dozvim :)