Přejít na výpis diskuzí
Diablovka R.A.W. představuje mága a válečníka
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Takhle nějak a ještě lépe mohlo vypadat Diablo, kdyby nebylo jen narychlo (relativně) splácaným klonem WoWu (především co se enginu týče).
-
no vypada to pekne jsem zvedav co se z toho vyklube :)
-
dej si par facek, jdi na stranku hry.. precti si o cem je a dej si par facek znova.. a pak jdi ven..
-
Ono totiz Diablo 2 bylo ponure cernobile ze? http://httpwww.diablo2lod.diablo3.cz/images/zakladni-info/questy/pandemonium-event/duriel.jpg
-
To myslíš tú pay to win hovadinku?
-
Má ju aj diablo 3 aj ten raw. Povedal by som, že zaostáva tak 5 rokov, ale bola by to urážka crysisu.
Ale predsa len bude medzi týmito hrami rozdiel. D3 totiž okrem tej grafiky bude mať aj skvelú hrateľnosť, replayabilitu a poskytne neskutočne veľa zábavy (+10 ročný support od blizzardu), zatiaľ čo o tomto počujem prvý raz a naposledy. -
To je dost hardcore :D
-
Hmmm, nejsem nejaky fanaticky D3 hater abych tvrdil ze si ho nikdy nekoupim. Jenom sem mel z bety strasne spatny pocit, nelibi se mi zjednoduseni vyvoje postav, graficke zpracovani a to ze v podstate jediny cil hry bude itemhunt. Pokud me presvedci, ze plna hra bude mnohem lepsi nez ty me dojmy, tak si ji poridim. Ale jenom velky hype na to stacit nebude.
-
Tak jasne, kazdemu se libi neco jineho. Kdyby se vetsine nelibila spousta pastelovych barev a blikajicich svetylek, tak je do D3 nedaji.
-
Cahir: jo, vypadá. Ale hrát se bude líp D3.
-
Ale já to myslel vážně....No nic.
-
Tetris na nejvyssi rychlost !
-
Povídej, přeháněj.
-
To ani nechtej vedet.
-
Když akční RPG vypadá nudně, co podle Tebe není nudné?:-D
-
Vypada to stejne nudne jako Diablo.
-
Borderlands (2) určitě není špatná volba. *3*
-
... a tim hodne dlouho myslis 12 dni? :)
Neverim nikomu kdo ma rad akcni rpg a tvrdi, ze si nekoupi D3. -
ešte si zabudol na Path of exile *4*
-
"Vypadá to líp než Diablo."
Pokud se to bude i lépe hrát, pak to bude jedině dobře.
PS: Osobně se mi grafika D3 velmi zamlouvá, moc nerozumím něktetým negativním pohledům, ale respektuji je. Nicméně ten filtr krotící barevnou paletu nejspíše využiji.