Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Mohlo to být klidně všechno z jedné mise:-D:)Až bude pořádný "gameplay" video, tak se dá +- hodnotit.
  • boze ja uz chci diablo 3, projet vsechny obtiznosti a na tu posledni porad dokola umirat u prvniho monstra !!!
  • Veskoslav
    Hodnotit hru podle BETY a videí? Já myslel, že se hodnotí finální produkt:)Když jsem hrál Betu Sc II dal 70-75%, nakonec mám hodnocení 95%. Beta není plná hra:)
  • A to som si myslel, že d3 má hnusnú grafiku. *15*

Nie žeby im pomohlo, aj keby to vyzeralo len trochu normálnejšie. "Random diablovka" sa proste nevydáva v ten istý rok ako originál.
  • Veskoslav
    V tomhle počasí pomáhá studená voda. Aspoň je to příjemné:)
  • Cahir
    Lokací bylo k vidění dost. Nebylo to jen z jedné mapy.
  • Cahir
    Nic nepomohlo. Co dál?
  • No zastaralou, D3 ma prebarvenou grafiku jako omalovanky z WoW, to se spouste lidi nelibi. Kvuli tomu by treba pro me byl demon hunter absolutne nehratelny, pac na ukazkach to vypada jak starwars. V demu sem nemel zaludek na to ho zkouset...
  • jak by mohlo?! diablo 3 dostane 100% jen proto že to je diablo :) ač dle bety a videí by to u mě zaitm ziskalo tak 65-70% ( a tim myslim systém hodnocení že 50% je herní pruměr, ne jako v dnešní době že 50% je nehoraznej šit)
  • Můžeš mě prosím říct v čem je Diablo 3 falešný mě příde ceklem pravý. *1*
  • Na D2 mi tez vadilo ze melo neskutecne male rozliseni, grafiku v nekterych ohledech horsi nez D1 a postavy misto chuze klouzaly. Ale po prekonani pocatecniho soku to chytlo a nepustilo. Pokud tady budou mit trochu domysleny vyvoj postav a trochu poladi znovuhratelnost, jsem ochotny spoustu veci prekousnout. Byl sem ochotny prekousnout furu veci u D3, ale co je moc to je moc.
  • Veskoslav
    Z videí nelze usuzovat jaká je grafika. Lze si pouze udělat přibližný dojem, samozřejmě, že takto bude nejspíš i vypadat ve hře. Ale co ty víš, třeba to je jenom video, co "naláká" a v důsledku budou ostatní lokace naprosto odbyté s minimem detailů a k tomu katastrofální hratelností.
  • Amylee.Anderson
    True. Kdyby takhle vypadalo D3, tak nepípnu.
  • Veskoslav
    FAKE povětšinou používají lidé s malou představivostí, lidé s přílišnou kritikou okolí a lidí, co neví, co to slovo znamená.....
  • Jeste ze D3 ma tu "zastaralou" grafiku!:D:)) Jinac taky se mi nelibi monstra chodej tam jak bez myslenky hlavne ty velci!!
  • jo mělo to byt hate:-D
  • Veskoslav
    Tak když to bude za rozumnou cenu, nedostane to průměrné hodnocení 5/10, tak proč ne, že? Konkurence nikdy neuškodí. Ono ale taky záleží, kdy to nakonec vyjde, do toho T II ( i když u ní člověk ani neví, kdy vlastně vyjde)
  • No chtelo by to nejake poradne akcni rpg, a jelikoz v dohledne dobe nevypada ze by neco takoveho vyslo, mozna to zkusim. Po tom co mi predvedlo D3 v bete si budu hodne dlouho rozmyslet jestli do nej nekdy pujdu.
  • Diablo 3 je fake století
  • Ringwraith
    Mlč satane!

Cožpak nevíš, že u Diabla III se nehodnotí realita, ale pouze se máš podívat na to jméno Diablo III a tím pádem vědět, že je lepší než všechny ostatní hry!

Jo a samo, že píšu ironicky. Asi je to dost očividný, ale jeden nikdy neví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit