Přejít na výpis diskuzí
Diablovka R.A.W. představuje mága a válečníka
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
NevÝm, jestlY ses upsal, nebo fakt tak prasÝš :-) *3*
-
Souhlasim. Do tohodle bych i šel dle videa. Uvidime az toho bude vic. :-)
-
Pekny citat z netu:
Ludia chcu vsetko, ale dostanu len neskutocnu zlost a frustraciu. Kopa penazi vynalozena za pozitok, ktory potrva len chvilu a potom ked to nebavi zase dalsie peniaze s pokrikom: dajte mi moj herak.
Moj nazor k citu:
Autor asi vistuhol jednu vec, ludia nechcu vediet co naozaj chcu. Pretoze pridu na to ze to co chcu uz nemozu mat, ale mohli to fakt mat. -
Držím palce autorom.. Akurát je vtipné že vo fóre k tejto hre je 90% príspevkov o D3.. :-)
Kráľ ARPG hier prichádza... 11 dní ;-) -
Přemile jsem šťastný...
Jen si myslím, že se historie opakuje. Když vyšlo Diablo 2, tak vyšel i NOX (shoda náhod, že to je zase trojmístný název).
NoX byla dobrou hrou, ale Diablo2 bylo lepší. Ale dle toho co jsem viděl z RAW, tak jsem hodně optimistický. Pěkné příšery, velké prostory. Engine taktéž pěkný na dungeon hru.
Tak už tu máme TorchLight2, Diablo 3, RAW... ještě by mohl vzniknout nový TitanQuest a budu mít co hrát na 3/4 roku :-D -
Dokonalou ji udělal právě tento prvek, do té doby by to byla jenom skvělá strategie jako je Sc či AoE II.
-
Buď rád, že jsi měl vůbec možno nějakou Betu hrát:)Kolik her jsi mohl alespoň otestovat před hraním? Moc se mi jich nevybavuje. Navíc Beta spíše sloužila, aby se přesně nastavily a upravily servry, aby to při spuštění 15.5 všem nespadlo (což se u WoW stalo první den:))
-
Vsak ano, to hru delalo vyjimecnou, ale ne dokonalou.:-)
-
Jsme teď na kolejích na střeše (samozřejmě plochá střecha:-D), ve třech bazenkách a chlempáme čepované pivo:-D
-
Nic proti Diablu 3,ale hrál jsem Betu a nezaujalo mě to a ani videa atd se mi nezdála.
TOdle se mi popravdě líbí víc ale to je zase dojem z videa takže neposoudim hratelnost,Talenty,spelly atd jinak lokace na videu jsou celkem dobře udělány i barevně sladěny.V Betě D3 sem si mohl zkusit pouze jednu lokaci a ještě ktomu takovou šedou a temnout což se mi moc nelibilo ne že bych neměl rád temné hry ale chtělo to v betě víc než to co tam bylo.Přirovnal bych to spíš k demu než betě.No každopádně díky betě vím že si tu hru nekoupím. -
len ty si lietadlo :)
-
No zrovna W3 přinesla do světa RTS naprosto ojedinělou věc a to plnohodnotné hrdiny. Do té doby nic podobného neexistovalo, hrdinové sice byli, ale nebyli důležitou součástí hry a člověk je v podstatě ani nějak nevyužíval kromě kampaní. (Už v Sc či AoE byli hrdinové, to samé i AoM, kde už měli schopnosti, ale až W3 přinesla moderní přenesení RPG prvů a hrdinů do světa RTS)
-
No kdyz uz jsi pouzil slovo 'perfektni' (tedy slovou oznacujici dokonalost) tak pak bych ti jich myslim par vyjmenovat mohl. Warcraft 3 a World of Warcraft rozhodne nejsou perfektni hry (alespon podle me), byt v ramci zanru jde o vyjimecne tituly. Pro me jedinou skutecne perfektni hrou Blizzardu je Starcraft.
-
Vačšina hlasitých odporcov D3 buďto trolluje alebo absolútne nechápe fakty a tutiž trepe blbosti...
To je realita... -
Kdy že tohle má vyjít? Na tom asi bude stát úspěch.
-
Mě nebavil Warcraft II:-DA štvalo mě, že Terrani měli v Sc Broodwar medici:D
-
D3 nema hnusnou grafiku. A nema ji ani R.A.W.
-
Je úplně jedno, jestli jsi tu hru hrál, jen viděl nebo o ní pouze slyšel. Jakmile je to Blizzard(í) produkt, jedná se o špičku v žánru. Není to fanatizmus, jen holý fakt. Zkuste jmenovat jedinou hru od blizzardu, která nebyla perfektní.
-
+1
Voda, vedro a držať tam hlavu aspoň 5-6 minút.
*15* -
D3 ma vybornou grafiku propracovanou,koukatelnou no proste beta me jenom potvrdila!:))