Přejít na výpis diskuzí
Diablovka R.A.W. představuje mága a válečníka
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Tak když to bude za rozumnou cenu, nedostane to průměrné hodnocení 5/10, tak proč ne, že? Konkurence nikdy neuškodí. Ono ale taky záleží, kdy to nakonec vyjde, do toho T II ( i když u ní člověk ani neví, kdy vlastně vyjde)
-
-
jak by mohlo?! diablo 3 dostane 100% jen proto že to je diablo :) ač dle bety a videí by to u mě zaitm ziskalo tak 65-70% ( a tim myslim systém hodnocení že 50% je herní pruměr, ne jako v dnešní době že 50% je nehoraznej šit)
-
-
Je úplně jedno, jestli jsi tu hru hrál, jen viděl nebo o ní pouze slyšel. Jakmile je to Blizzard(í) produkt, jedná se o špičku v žánru. Není to fanatizmus, jen holý fakt. Zkuste jmenovat jedinou hru od blizzardu, která nebyla perfektní.
-
-
No kdyz uz jsi pouzil slovo 'perfektni' (tedy slovou oznacujici dokonalost) tak pak bych ti jich myslim par vyjmenovat mohl. Warcraft 3 a World of Warcraft rozhodne nejsou perfektni hry (alespon podle me), byt v ramci zanru jde o vyjimecne tituly. Pro me jedinou skutecne perfektni hrou Blizzardu je Starcraft.
-
-
No zrovna W3 přinesla do světa RTS naprosto ojedinělou věc a to plnohodnotné hrdiny. Do té doby nic podobného neexistovalo, hrdinové sice byli, ale nebyli důležitou součástí hry a člověk je v podstatě ani nějak nevyužíval kromě kampaní. (Už v Sc či AoE byli hrdinové, to samé i AoM, kde už měli schopnosti, ale až W3 přinesla moderní přenesení RPG prvů a hrdinů do světa RTS)
-
-
Dokonalou ji udělal právě tento prvek, do té doby by to byla jenom skvělá strategie jako je Sc či AoE II.
-
Vsak ano, to hru delalo vyjimecnou, ale ne dokonalou.:-)
-
-
-
Mě nebavil Warcraft II:-DA štvalo mě, že Terrani měli v Sc Broodwar medici:D
-
-
Hodnotit hru podle BETY a videí? Já myslel, že se hodnotí finální produkt:)Když jsem hrál Betu Sc II dal 70-75%, nakonec mám hodnocení 95%. Beta není plná hra:)
-
-
-
Přemile jsem šťastný...
Jen si myslím, že se historie opakuje. Když vyšlo Diablo 2, tak vyšel i NOX (shoda náhod, že to je zase trojmístný název).
NoX byla dobrou hrou, ale Diablo2 bylo lepší. Ale dle toho co jsem viděl z RAW, tak jsem hodně optimistický. Pěkné příšery, velké prostory. Engine taktéž pěkný na dungeon hru.
Tak už tu máme TorchLight2, Diablo 3, RAW... ještě by mohl vzniknout nový TitanQuest a budu mít co hrát na 3/4 roku :-D -
-
Byvali tvurci Titan Questu stoji za Grim Dawn. Jeste pak vyjde Path of Exile a Lineage Ethernal. Predevsim Lineage vypada fakt paradne.
-
-
Ani o jedné hře jsem neslyšel, takže děkuji.
Nejsem moc na MMO hry, ale ten LineAge:ETH má sakra pěknou grafiku. A co se týče toho Grim Dawn, tak to vypadá celkem jako slušný HardCore RPG, protože jsem viděl jeden GP a tam běhalo přes 150 zombíků :-D
-
-
ešte si zabudol na Path of exile *4*
-
-
To myslíš tú pay to win hovadinku?
-
-
dej si par facek, jdi na stranku hry.. precti si o cem je a dej si par facek znova.. a pak jdi ven..
-
-
-
-
boze ja uz chci diablo 3, projet vsechny obtiznosti a na tu posledni porad dokola umirat u prvniho monstra !!!
-
Vypadá to líp než Diablo.
-
-
Z videí nelze usuzovat jaká je grafika. Lze si pouze udělat přibližný dojem, samozřejmě, že takto bude nejspíš i vypadat ve hře. Ale co ty víš, třeba to je jenom video, co "naláká" a v důsledku budou ostatní lokace naprosto odbyté s minimem detailů a k tomu katastrofální hratelností.
-
-
Lokací bylo k vidění dost. Nebylo to jen z jedné mapy.
-
-
Mohlo to být klidně všechno z jedné mise:-D:)Až bude pořádný "gameplay" video, tak se dá +- hodnotit.
-
-
-
True. Kdyby takhle vypadalo D3, tak nepípnu.
-
Mlč satane!
Cožpak nevíš, že u Diabla III se nehodnotí realita, ale pouze se máš podívat na to jméno Diablo III a tím pádem vědět, že je lepší než všechny ostatní hry!Jo a samo, že píšu ironicky. Asi je to dost očividný, ale jeden nikdy neví... -
-
Vačšina hlasitých odporcov D3 buďto trolluje alebo absolútne nechápe fakty a tutiž trepe blbosti...
To je realita... -
-
Ano, kazdy kdo nesdili tvuj nazor je troll nebo to nechape. Oo jak ty jsi vyjmecny :-D
-
len ty si lietadlo :)
-
-
-
daj si facku ak nepomoze podrez sa *3*
-
-
Nic nepomohlo. Co dál?
-
-
ne nevypada to lip nez diablo, opravdu ne *15*
-
dalej si uz len pojeb mamku a pal do pic!
-
Souhlasim. Do tohodle bych i šel dle videa. Uvidime az toho bude vic. :-)
-
V tomhle počasí pomáhá studená voda. Aspoň je to příjemné:)
-
-
+1
Voda, vedro a držať tam hlavu aspoň 5-6 minút.
*15* -
-
Jsme teď na kolejích na střeše (samozřejmě plochá střecha:-D), ve třech bazenkách a chlempáme čepované pivo:-D
-
-
-
-
-
Ne.
-
-
"Vypadá to líp než Diablo."
Pokud se to bude i lépe hrát, pak to bude jedině dobře.
PS: Osobně se mi grafika D3 velmi zamlouvá, moc nerozumím něktetým negativním pohledům, ale respektuji je. Nicméně ten filtr krotící barevnou paletu nejspíše využiji.
-
-
-
Držím palce autorom.. Akurát je vtipné že vo fóre k tejto hre je 90% príspevkov o D3.. :-)
Kráľ ARPG hier prichádza... 11 dní ;-) -
Jeste ze D3 ma tu "zastaralou" grafiku!:D:)) Jinac taky se mi nelibi monstra chodej tam jak bez myslenky hlavne ty velci!!
-
-
No zastaralou, D3 ma prebarvenou grafiku jako omalovanky z WoW, to se spouste lidi nelibi. Kvuli tomu by treba pro me byl demon hunter absolutne nehratelny, pac na ukazkach to vypada jak starwars. V demu sem nemel zaludek na to ho zkouset...
-
-
Ono totiz Diablo 2 bylo ponure cernobile ze? http://httpwww.diablo2lod.diablo3.cz/images/zakladni-info/questy/pandemonium-event/duriel.jpg
-
D3 ma vybornou grafiku propracovanou,koukatelnou no proste beta me jenom potvrdila!:))
-
-
Tak jasne, kazdemu se libi neco jineho. Kdyby se vetsine nelibila spousta pastelovych barev a blikajicich svetylek, tak je do D3 nedaji.
-
-
-
-
Nic proti Diablu 3,ale hrál jsem Betu a nezaujalo mě to a ani videa atd se mi nezdála.
TOdle se mi popravdě líbí víc ale to je zase dojem z videa takže neposoudim hratelnost,Talenty,spelly atd jinak lokace na videu jsou celkem dobře udělány i barevně sladěny.V Betě D3 sem si mohl zkusit pouze jednu lokaci a ještě ktomu takovou šedou a temnout což se mi moc nelibilo ne že bych neměl rád temné hry ale chtělo to v betě víc než to co tam bylo.Přirovnal bych to spíš k demu než betě.No každopádně díky betě vím že si tu hru nekoupím. -
-
Buď rád, že jsi měl vůbec možno nějakou Betu hrát:)Kolik her jsi mohl alespoň otestovat před hraním? Moc se mi jich nevybavuje. Navíc Beta spíše sloužila, aby se přesně nastavily a upravily servry, aby to při spuštění 15.5 všem nespadlo (což se u WoW stalo první den:))
-
-
Hmmm vicemene KAZDOU MMO hru? Protoze to bez toho nejde vyladit. A Diablo3 neni nic jineho... takze brzdi v tom svatem fanatickem nadseni...
-
-
-
vyzera lepsie ako D3 :P
-
k čemu mi je lepši grafika když hratelnost bude o ničem. nechci heatovat tuto hru ale podle by neměla byt grafika na prvnim mistě ale pusobi tato grafika celkem dospěleji než D3 jedine co se mi na videich z R.A.W nelibi je pohyb postav zatim ty postavy tak "kloužou" po podlaze jak chodi což mi celkem vadi
-
-
Na D2 mi tez vadilo ze melo neskutecne male rozliseni, grafiku v nekterych ohledech horsi nez D1 a postavy misto chuze klouzaly. Ale po prekonani pocatecniho soku to chytlo a nepustilo. Pokud tady budou mit trochu domysleny vyvoj postav a trochu poladi znovuhratelnost, jsem ochotny spoustu veci prekousnout. Byl sem ochotny prekousnout furu veci u D3, ale co je moc to je moc.
-
Plně s tebou souhlasím, ale nevým jestli ses upsal doufám že jo je to HATE ne HEAT.
-
-
NevÝm, jestlY ses upsal, nebo fakt tak prasÝš :-) *3*
-
jo mělo to byt hate:-D
-
-
-
No vypadá to lépe než diablo3 a rovnou říkám takhle nějak bych si to D3 předtavoval vizuálně raději. Hybrid warcrafta, který z diabla vznikl mi sice taky nakonec nevadí, ale bylo by to lepší takhle. Ale u diabla byla vždycky důležitější hratelnost než grafika a ta mě vždycky táhla. Po zahrání D3 bety mám jasno, zase se to blizzardu povedlo, zase je to hra, která vydrží dlouho. A to je můj problém s ostatními diablovkami. zatím jsem nehrál hru která by tak táhla jako diablo 2. Sacret a Titan Quest, který asi jediný stojí za zmínku nebyli sice špatné, ale u obou sem odpadl asi v půlce. I když ten herní systém byl částečně okopírovaný z diabla, nebylo to tak propracované jak D2 a dříve či později mě to prostě přestalo bavit. A z toho co je zatím z RAW k vidění mám stejný pocit, ale uvidíme, třeba mě to překvapí, pokud bude demo dám tomu šanci.
-
-
TQ byl hodne v pohode,ale ten Sacred 2 ten odpadl na svou nedoladenost a zabugovanost, take se mi nelibilo, ze respavn mobu byl megarychej na muj vkus, kazdopadne jsem to take nedohral
-
-
Zajimave... Sacred jsme hrali v multaku celkem dlouho... TQ nas vubec nechytil... byl divny. Protim pro spoustu lidi to byla vy borna hra... holt kazdy ma jiny vkus.
-
-