Přejít na výpis diskuzí
Diablovka R.A.W. představuje mága a válečníka
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
A to som si myslel, že d3 má hnusnú grafiku. *15*
Nie žeby im pomohlo, aj keby to vyzeralo len trochu normálnejšie. "Random diablovka" sa proste nevydáva v ten istý rok ako originál. -
-
D3 nema hnusnou grafiku. A nema ji ani R.A.W.
-
-
Má ju aj diablo 3 aj ten raw. Povedal by som, že zaostáva tak 5 rokov, ale bola by to urážka crysisu.
Ale predsa len bude medzi týmito hrami rozdiel. D3 totiž okrem tej grafiky bude mať aj skvelú hrateľnosť, replayabilitu a poskytne neskutočne veľa zábavy (+10 ročný support od blizzardu), zatiaľ čo o tomto počujem prvý raz a naposledy. -
-
Rada pro tebe: Nehleď tolik na grafiku není na hře to nejdůležitější.
-
-
-
-
Tie blesky nemaju chybuuu ! urcite vyskusam :)
-
Pekny citat z netu:
Ludia chcu vsetko, ale dostanu len neskutocnu zlost a frustraciu. Kopa penazi vynalozena za pozitok, ktory potrva len chvilu a potom ked to nebavi zase dalsie peniaze s pokrikom: dajte mi moj herak.
Moj nazor k citu:
Autor asi vistuhol jednu vec, ludia nechcu vediet co naozaj chcu. Pretoze pridu na to ze to co chcu uz nemozu mat, ale mohli to fakt mat. -
Vypada to opravdu dobre
-
priznam sa nepocul som o RAW nepocul som o Lineage Eternal (vyzera skvele) http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI a pocul som tak iba o grim dawn, samozrejme torchlight 2 a diablo III. Osobne som prijemne prekvapeny, vidim ze do buducna bude co hrat na poli ARPG :D som spokojny
-
-
Diky za link, moc hezke. Nejenom ze grafika je o nekolik let pred D3, ale vypada to, ze se snazi do toho dat i nove napady. Tezko bez vyzkouseni rict jak jim ten system bude fungovat, ale je pekne videt ze se aspon nekdo snazi.
-