Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to som si myslel, že d3 má hnusnú grafiku. *15*

Nie žeby im pomohlo, aj keby to vyzeralo len trochu normálnejšie. "Random diablovka" sa proste nevydáva v ten istý rok ako originál.
    • D3 nema hnusnou grafiku. A nema ji ani R.A.W.
      • Má ju aj diablo 3 aj ten raw. Povedal by som, že zaostáva tak 5 rokov, ale bola by to urážka crysisu.

Ale predsa len bude medzi týmito hrami rozdiel. D3 totiž okrem tej grafiky bude mať aj skvelú hrateľnosť, replayabilitu a poskytne neskutočne veľa zábavy (+10 ročný support od blizzardu), zatiaľ čo o tomto počujem prvý raz a naposledy.
        • Rada pro tebe: Nehleď tolik na grafiku není na hře to nejdůležitější.
  • Tie blesky nemaju chybuuu ! urcite vyskusam :)
  • Pekny citat z netu:

Ludia chcu vsetko, ale dostanu len neskutocnu zlost a frustraciu. Kopa penazi vynalozena za pozitok, ktory potrva len chvilu a potom ked to nebavi zase dalsie peniaze s pokrikom: dajte mi moj herak.

Moj nazor k citu:

Autor asi vistuhol jednu vec, ludia nechcu vediet co naozaj chcu. Pretoze pridu na to ze to co chcu uz nemozu mat, ale mohli to fakt mat.
  • Vypada to opravdu dobre
  • Kinet1c
    priznam sa nepocul som o RAW nepocul som o Lineage Eternal (vyzera skvele) http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI a pocul som tak iba o grim dawn, samozrejme torchlight 2 a diablo III. Osobne som prijemne prekvapeny, vidim ze do buducna bude co hrat na poli ARPG :D som spokojny
    • Diky za link, moc hezke. Nejenom ze grafika je o nekolik let pred D3, ale vypada to, ze se snazi do toho dat i nove napady. Tezko bez vyzkouseni rict jak jim ten system bude fungovat, ale je pekne videt ze se aspon nekdo snazi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit