Přejít na výpis diskuzí
DICE bude zítra nadělovat Battlefield 3 patch
5.12.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Podle toho hypu před vydáním jsem od BF3 čekal potomka BF2 a Project Reality, ale on místo toho zbouchnul BFBC2 a tady je výsledek...no máme BF3 taky rádi jako vlastního a budeme ho hrát do omdlení...ale všechno mohlo být jinak...
-
-
LOL BF a potomek Project Reality? Z ktery vetve jsi zase spadnul?
-
-
Chybi tu jedna zasadni informace, a totiz, ze ty 2GB, je z 90% Back to Karkand, napsali sami vyvojari. Jinymi slovy, Back to Karkand se stahne vsem at ho chteji/nechteji/maji nebo mit budou. Tak proto 2 GB.
-
pro ty co jeste nevideli jak bude IRNV vypadat
http://www.youtube.com/watch?v=Yu50SFsVJPU -
-
bože, tomuhle se v BF2 říkalo wallhack a tady je to regulérní zbraň. *1*
BF3 je hra velmi nepřátelská k začínajícím hráčům. V tomhle byl BF2 daleko férovější. -
-
nepřátelská ano ale nepřesností těch prvních zbraní. jakmile jsem odemknul F2000 najednou se ze mě stal rambo
-
-
Tak to udelali velmi dobre
-
-
je dobre ze je IRNV az takto oslabena, s nou som mal bezne 2x, 3x viac killov za level ako bez nej.
Ked so si IRNV dal prec lebo to bolo prilis lahke, tak som si vsimol ze ma najcastejsie daju prave typci s IRNV (a manici s VAL). -
-
jestli mas s irnv 2-3x vic killu, tak si porid brejle
-
-
super napad, najlepsie su tie papierove 3D cerveno modre, idealne pre BF :)
ked lezi manik bez pohnutia na 50 m v krikoch s dobrymi maskacmi, tak si ho nemusis vsimnut,
ale ked pocas behu nahodim IRNV a oscanujem za moment bezne ukryty, tak je do sekundy mrtvy (ak ma nevidel skor :) ) -
-
je mi jasny, ze je s tim videt velmi dobre, ale nerikej, ze s tim mas 3x! vic killu za mapu. bud mivas na konci mapy tak 5 zabiti a zvysil jsi na 15 nebo to trochu dramatizujes. mapu se standard ticketama koncim tak s 20-30 killama, takze si nedovedu predstavit, ze bych irnv mel 60-90...
-
-
jde o to že IRNV zrychluje reakci rozpoznání nepřítele o pár milisekund které hrají obrovskou roli, kdežto normálně si všimneš pohybu ale nevíš kam nepřítel zmizel, jestli mu čouhá noha/hlava apodobně. zkrátka to zabíjelo kouzlo hry koukat se přes zeleno/oranžovej filtr na tak krásnou grafiku
-
-
-
-
-
Ta svitilna a vsechny ostatni veci me u BF3 hodne sklamali- skoro jsem to vzdal kdyby to nehrali mi kamosi. U COD jsou to killstreaky, protoze neznasim kdyz mne v MP zabiijiii pitoma A.I.,a ktomu jeste spawn killing. No proste asi prestanu hraaat FPS protoze v tom nevidim spasu :-). Doufam ze tenhle milionty patch bude k necemu.
-
-
ano koupit si hru za litra a pak to zahodit se slovy "ta svítilna na mě moc svítí" to je logický důvod proč přestat hrát FPS hry. shrnul bych to tak že kdo si chce na battlefield najít špínu tak ji najde stejně jako u všech ostatních her.
a je to 3. patch ne miliontý a navíc přidává do hry DLC takže zabili dvě rány jednou mouchou -
Přesně, čekal sem od BF 3 víc, ale bohužel pro mě zklamání, od mw3 sem už nečekal nic jiného než fail. Přikláním se k tomu, že jestli tento "milionový" patch neopravý bug z minulého patche, že se mi hra ani nepustí, tak FPS přestanu hrít *10*
-
-
hrát, pardon překlep, btw Trolle- Hodně trapnej pokus o vtip. Už je to docela ohraný.
-
-
Was ist das - Gavarite pa rusky?
-
-
znizena ucinost zbrani v automatickom mode?To je snad mylna informacia taku naprostu zhovadsilost by si predsa nemohli dovolit.Uz dost ze znicili SCARu dmg. S ktoreho je teraz neucinne prskatko este mam tolerovat taku nelogicku nechutnost akoze nepriatela zabijem na tri rany ked mu ich nastedrim cez single fire a trebars na 5 ked budu vystrelene v automatickom rezime palby?KURVA?
-
-
uff som si vydychol takze sa jedna o mylnu informaciu v skutocnosti uprava znie takto : Slightly decreased the accuracy for all weapons on fully automatic, burst fire is now preferable at mid to long range.A to je zmena ktoru prijmam s otvorenou narucou.
-
-
Tak jsem si dnes rikal kde byl ten supak co mi RPG dorazil tank kdyz jsem ho v termovizi nevidel? Kouknu na killcam a on lezel az po usi zarazeny v texture terenu. Proti krtkum se tezko bojuje. Ale hlavne ze co nevidet bude DLC,ze?! *8* *10*
-
Nikde jsem se nedopátral, jestli udělají něco s claymoreama. Vždyť se tim skoro nedá zabít. Pokud je to v budově, tak ještě jakžtakž, ale na volném prostranství je to mina k ničemu. Ve skutečnosti je to velice účinná zbraň, která protivníka zabije do několika metrů na 100%. V BF2 fungovala dobře. Jediný, co je na tom dobrý je to, že když vás zabijou, tak zmizí.
-
-
Kde si sebral ze claymore zabije cloveka? Ucel tehle protipechotni miny te cloveka vazne zranit a vyradi z boje spolecne s nim i cast lidi z druzstva, kteri se o zraneneho muzou starat. Jen malo protipechotnich min ma primarni ukol zabijet.
-
-
Stejně platí a vzdycky platit bude, ze MW3 > BF3
-
-
tvuj prispevek prave stvoril prehlednejsi anketu (diky pojeti + a -) nez byla poptavana vise :))
-
V čem pak ? Poděl se o svůj názor rád si ho přečtu..!
-
-
Omyl, takhle to nefunguje, fanboyové obvykle napíšou jenom "X>Y", důvody ee. Ikdyž u CoD stejně žádné nejsou. *6*
-
Přece v počtu prodaných kopíí, to nevíš ?!
Čím víc se toho prodá, tím je to kvalitnější hra. *6* -
-
zrovna v česku se vsadim že např. oblečení je prodávanější od Vietnamců než z Adidasu nebo rómové mají víc dětí, a proto sou lepší rodiče?
-
kvalitnejší určitě není, COD je jen arkádovka oproti BF a pravý hardcore hráč určitě zvolí BF ,že je COD prodávanější ?? a co at si to děcka hrajou :)
-
-
Hardcore hráč zvolí BF3??? To je stejně 3,14čácký tvrzení jjako, že MW3 je lepší protože se víc prodává...
-
-
-
-
-
Už mě nebaví ty neustálé "žabomyší války" o to jestli je lepší COD nebo BF... Není to snad každého věc jestli máš radši BF nebo COD...?
-
-
Máš pravdu, obě hry jsou horší, než správně měly být a obě jsou produktem monstrózního hype, kterýmu většina hráčů podlehla a totéž platí i o recenzentech, kteří neváhají dát těmhle mrzákům vysoká hodnocení. *7*
-
-
Jestli je v dnešní době nějaká hra vyhypovaná, tak je to jedině SKYRIM, kterému recenzetni dávají 9-10 jen proto, že je to prostě SKYRIM... Jistě, BF3 i MW měli také velké reklamní kampaně, ale ta kvalita a krok dopředu (u MV3 ho jaksi nevidím) tam je...
-
-
BF3 má mnohem větší reklamu. Skyrim je lehce nadpůrměrná hra - nejvíce 8/10. Žádný zázrak to ale není.
-
Kolego, pojď radši zahlasovat na novou diskuzi! *4*
-
-
-
a neni to jedno?
-
Asi tak, ale ja uz si zvyknul, je to v kazde diskuzi, kde je zminka o BF ci COD, at si hraje kazdy co chce, treba oboje...
-