Přejít na výpis diskuzí
DICE bude zítra nadělovat Battlefield 3 patch
5.12.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
pls pošle mi někdo odkaz na ten patch?kdyžtak na krolada@seznam.cz
-
Zdravim vsechny
asi toliko. Bf3 se mi libi velmi, ale ale ale ... osobne mi v teto fazi nejde hra hrat vice nez cca par minut. Potom zasek a ctrl+alt+del .... Kde je problem? A proc kdyz na ofiko forech je podobnych xml logu plnejch chyb milion to DICE neresi? Toto me spis zarazi nez svitilny, minomety a jine "drobnosti". Snad se brzo zase potkame na bojisti... a uprime, ktera hra nabidne dnes vice v podobnem zanru? Za tipy budu rad...
Wren -
A minomety nic?Na mensich mapach to dokaze poradne nastvat.
-
-
Proc mam minus za dotaz?Ze to urcite dal nejaky ten minometcik, huh?
-
-
Tady mas minusy za ten minus od minometcika. Mam s nim poctivejch 250 killu! :D
-
-
Whatever, ja se o tom hadat nebudu.Nasel jsem server kde jsou tyhle kramy zakazany tak ze si zase uzivam Battlefieldu tak jak mel bejt.
Minusy do toho..... -
-
Nechápem, prečo sa tu z tých mínusov a plusov idú všeci pos*ať *7*
-
-
Tumas minus at se ti taky zlepsi defekace :D
-
-
Boha to byl vtip... Nejvic killu s minometem mam stejne za zabijeni minometu a tanku a v tech osmi tisicich mrtvejch nebo kolik jich tam mam je to jak kapka v mori. Ja rikam ze lepsi jeden minomet jak Grand Bazaar plnej RPG noobu...
-
-
-
-
minomety jsou oslabeny, z 3.5 sekundy prebijeni na 4.8, a dale je prodlouzena doba letu granatu (je vyssi krivka).
-
-
Ze serveru zacali mizet mobilni protiletadlove zbrane, na Kharu pri CQ kazdy druhy server nema LAV a TUNGUSKU. Myslim ze je jasne jaky styl hrani admin takoveho serveru preferuje. Celkem slusna zbabelost. *5* *15*
-
Aspon takhle.Ono kdyz se na mensi mape sejdou tri minomety tak to chvilema vypada jako kobercovy bombardovani.
-
-
další fail BF3... v BF2 minomety vůbec nebyly a nikomu to nechybělo. nechápu, proč je vůbec do hry dávali. hratelnosti to teda moc nepřidává. A zase tu budou fanboyové tvrdit opak. *7*
-
-
V BF2 bylo delostrelectvo ktere bylo mnohem silnejsi ne?
-
-
dělostřelectvo ve hře BF2 bez destrukce mělo smysl. Ale v BF3 by být nemohlo. Co se týká UAV, to bych určitě dal do BF3 - to tam chybí.
-
tady je misto UAV MAV, takze to vyjde nastejno.
-
To za prvy a za druhy pak bylo UAV ktere hlasilo kde se nachazeji hraci a pak byl tzv granatovej spamm.Jelikoz lidi tam unesli vic nez jeden granat.
-
-
-
-
-
-
Dit ta anketa je jasná... nechápu že to někteří nechápou..
-
-
Já jsem také jasnej omg
-