Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Já tu v jakýsi recenzi četl, že je to už perfektně opravený, nepadá to a je to prostě paráda. Mimochodem - zajímalo by mě, proč moji čtenářskou recenzi zatím redakce neuveřejnila. Už víc, jak týden mi je "schvalována". Přitom v ní není použitý žádný vulgarizmus, nestrefuji se tam do diletantství autora "oficiální" recenze ani jinak neshazuju práci redakce, jenom hru hodnotím mnohem kritičtějším pohledem dlouholetého hráče FPS. Asi by EA Czech neposkytovalo hry k recenzování v exkluzivních termínech, kdyby se tu objevovala oprávněná kritika jejich her i jinde, než jen v diskuzích :-/
    • Ono se v recenzi pise ze je neco perfektne opraveny? Ja z textu pochopil ze se proste da BF4 MP hrat ale nic o perfektne opraveny hre tam nic nevidim.
      • Whoossain
        Hrát se dá ledacos, i totálně zabugovanej šmejd. Takovýmu se ale obvykle nedává hodnocení 8/10 a potenciální zákazník bývá před koupí varován. Pamatuju, jak u jednoho z pokračování painkillera tu bylo hře vytýkáno, že postava zakopává o schody a kmeny a musí na ně vyskočit. V BF4 voják zakopává o lepenkový krabice (ale uvízne na nich třeba i Tunguska) a hře to nikdo nevytýká. Zajímavý...
        • No ze bych s vojakem nebo tunguskou zakopnul o lepenkovou krabici se mi teda rozhodne nestalo ale je pravda ze vojaci v BF3 maji u nekterych objektu trochu zvednout nohu a to zvlast pokud se jedna o znicene objekty jako zdi apod. ale ze by to kvuli tomu byl az tak zabugovanej smejd to bych teda nerekl. Momentalne az na obcasny pady (ja s nima problem nemam ale lidi se kterejma hraju obcas jo), road killy s RC letadylkama a jak pises obcasny zasekavani lidi o nektere objekty fakt nemam. Ale treba to bude tim ze jsem v jednom kuse ve vrtulniku.
          • Stává. Běž například na Flood Zone, malej conquest, vlajka B (ta uprostřed). Vylez po schodech nahoru (ty, co jsou přímo uprostřed u vlajky) a rozeběhni se k výklenku ve zdi toho vysokýho baráku, co je u B. V rohu toho výklenku jsou kartonový krabice, zasekneš se na nich, garantuju. Takovejch míst je tam víc, to vychytaj. V BF3 to bylo stejný a jsou to malý bugy. Při vší tý destrukci a počtu objektů na mapě je to pochopitelný. Jsou větší problémy, který potřebujou opravit.
            • Whoossain
              Určitě hru trápí mnohem závažnější problémy. Já chtěl spíš poukázat na dvojí metr, který se tu používá. Asi se ale shodnem, že i taková "nezničitelná" lepenková krabice dokáže pěkně otrávit herní zážitek, když před někym utíkáte do krytu a najednou se o ni zaseknete. Přitom 50 dalších se vám povedlo odkopnout. A zdaleka to není ojedinělej případ, člověk ve hře naráží neustále na shodný objekty, který se chovají rozdílně. Ano, hra obsahuje velký množství destrukce a efektů a všecho možnýho, ale pokud otázka zní, zda upřednostnit vizuální stránku hry před semotnou hratelnostní, tak moje jednoznačná odpověď zní NE.
    • Jack1947
      Pravda se musi umlcet, aby ti co v ni verily vymizeli...
    • To nemozu vydat, DICe aby priznal chybu od hraca a est aby ju uverejnili??? ne ne tak to asi ne. Ale predpokladam vzhladom na to, ze sa konecne do toho pustili a obmedzili prace na inych hrach, ze v najblizsej dobe cca asi rok budu mozno na tom pracovat a na nieco pridu. Ak si dobre pamatam tak BF3 tiez nebola na zaciatku bohvie co.

      PS: PC mam prave v oprave uz od vydania BF4, takze som si °°°°°°zahral no mam pocit, ze ked mi pojde tak aj BF4 uz na tom bdue lepsie *1* *1*
  • Po zkušenostech s EA předpokládám, že nový patch se bude jmenovat Battlefield 5 a bude stát 60$
  • A ted se autore podivej, kolik ste tomu dali (pred mesicem) v recenzi ... a pak se zamysli nad tim, jestli 8 je pro nefunkcni hru normalni ...
  • Zayl
    No ačkoliv to je pěkné gesto, je smutné, že to není samozdřejmostí. Bugy sice jsou nedílnou součástí her, jakožto velmi složitého softwaru, ale pokud se vydá titul, který má závažné problémy, pak MUSÍ být bugfix priorita číslo 1 2 a 3. Žádné DLC, žádné další tituly.... samože z patchů nejsou peníze ... že bych zahlédl příčinu?
    • Jack1947
      Zpoplatneni budoucich updateu... taky moznost. *3*
  • Hele EA kasli nato, ty ovce ti to stejne zplati, takze zane bugy ani nemusis opravovat.
  • Ve spojitosti s recenzí si autor článku pěkně se*e do huby ne ?
    • Recenze pana Smutného snad už nikdo nemuže brát vážně...
    • Whoossain
      Recenzi bych nebral v potaz, je to snůška blábolů, kterou snad autor psal s někym z EA za zádama :-/
      • Proč ne ? Psal ji stejný člověk, v recenzi hru skoro vychvaluje do nebes a přitom nebere v potaz zápory hry a ted' napíše tenhle článek ? Hlavně, že bral v potaz úvodní problémy multiplayeru, o kterých psal samostatný článek a ujišt'oval jak se to promítne do konečného hodnocení. To by ta hra normálně dostala 9 nebo 10 bodů ? To snad ne.
  • Heh, nemám důvod redakci nevěřit ale mám pocit, že si malinko nasypala popel na hlavu. V odsunuté recenzi psala, že v této době je hra opravena a bez bugů a pádů a s dobrým netcodem. A co teď, když to otevřeně přiznalo Dice a EA, že to tak není? Možná v redakci měli to štěstí a byli mezi těma málo vyvolenými, co jim hra opravdu šlapala dobře. Předpokládám, že vyjádření EA se nevztahuje pouze na bugy způsobené DLC ale globálně na celou hru.

    P.s. Pravda je asi někde tam venku.
    • Já bych se do redakce vůbec nenavážel. Mně hra ze začátku běžela překvapivě super, akorát musel člvěk najít stabilní servr (4netplayers.de se držely slušně), pak se to trochu zhoršilo a teď s posledním patchem to začlo padat. Ono záleží, co s tím DICE zrovna provádí. Klidně Alešovi věřím, že během psaní recenze mu hra běžela dobře a odpovídalo by tomu i to, že ji pozdrželi s tím, že ještě dál testují.
      • Tak za A) do nikoho nenavážím.
        "nemám důvod redakci nevěřit ale mám pocit, že si malinko nasypala popel na hlavu"
        "v redakci měli to štěstí, že...."
        Možná jsi v tom viděl ironii (což o něčem vypovídá)

        za B) i kdyby se do ní navážel, tak vidíš v komentářích okolo, že při současné situaci a informacím bych nebyl jediný a člověka to nutí k pozastavení a popřemýšlením nad souvislostmi.

        za C) EA chce být nejmilovanější a tyto zprávy k tomu nasvědčují, ale pořád to jsou jen řeči, takže uvidíme jestli za ně začnou mluvit i jejich činy, pak by jsme je možná začneme mít rádi.
        za D) někomu to jde dobře, někomu ne, tobě to jde dobře po vydání a s DLC ne. Nezlob se na mě, ale spousta jiných her AAA a většinou i BBB tohle nemá a mělo by se to zohlednit v recenzi a ne před tím zavírat oči.
        Ale jinak v pohodě.
        • E) jsem ti v podstate pritakaval, ne oponoval, do redakce se navazeli jini. Vylozil sis to zcela spatne.
  • A EA zase vyvrhlo krásnej kec :D Už vidim jak všechny grafiky, lidi co píšou scénáře atp. posadili ke zdrojáku a opravujte :D
    • Whoossain
      No podle výsledků bych se nedivil, kdyby jim tam s tim pomáhaly i uklízečky...
      • Však se taky pořád říká, že uklízečky a vrátný tam dělají ty patche *1*
  • °vtipný je že v betě a při vydání mě to fungovalo normálně *1*
    • Mě taky, dokonce na dvou kompech. Na jednom W7, na druhém W8.
  • Tohle měli prohlásit hned po vydání, resp. v takovém stavu hra neměla vůbec vyjít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit