Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No, je hlavne ostuda ze vubec se chytily za nos az po takove dobe, logicky zastaveni vsech "praci" a zjednani napravy, opet si nemuzu odpustit jo pred lety tohle udelat... tak by si u hracu zadelali akorat na spatne jmeno. Beztak je to o hracich, jak dlouho jim bude sypano za ty nefunkcni smejdy tak dlouho oni nebudou brat ohled, stacilo by jedine treba pockat. BF je sice jedna hra sveho druhu ale pro priste je treba se zamyslet Pak si nelze na nic stezovat., ted se COD:GHOSTS pekne musi smat a sr+t do ksichtu BF coz je spatne. BF si toto chovani nezaslouzi. Procitnuti by bylo na miste. *4*
    • http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/131/351/eb6.jpg?1307463786

JJ vydat hru s bugy pred par lety si nikdo prece nemohl dovolit... oh wait...
      http://www.tomshardware.co.uk/forum/95250-13-bugs#.
      • Whoossain
        Nikdo soudnej snad nemůže od MP hry dčekávat, že bude naprosto oproštěná od bugů. Pokud ale nefungujou základní věci, jako je právě registrace zásahů, která je klíčová pro fungování hry jako takový, tak je to velkáchyba. Jak jsem psal už jinde - jsem ochotnej po určitou dobu akceptovat propadávání se pod mapu nebo průhledný textury nebo tlačítka od výtahu fungující jako teleport. To jsou typický chyby, který se vyskytujou snad v každý hře. Ale nikdy jsem se nesetkal s tim, že by nějaká hra nabízela tak ucelenou kolekci chyb a nedodělků ve všech oblastech, na který člověk naráží na každym kroku, jako je tomu u Battlefieldu.
        • Jack1947
          Budu za blbce, me uz by tedy vazne vadilo "jen" to padani. Kdyz bych mel nejake ty expi a odemkl neco treba tezkeho a ted pad mene otravne by to bylo kdyby pad neznamenal v tehle hrach ztratu
          a nedel se jaktu ctu casteji nez je zdravo. To by bylo pak jako hrani nejake hry (ac jsem dohral) stale dokola protoze kvuli chybe se mi zrovna pozice neulozila. V dnesni dobe fakt nemuze , pac je to holy nesmysl, spis muze ocekavat ze s bugy budou jeste jakztakz hratelne.
          • Whoossain
            Ono je nejhorší, že se to chová pokaždý jinak. je několik druhů pádů. ze začátku se vyskytovly celkem často pády, kdy byl hráč odpojenej serverem. Tam docházelo ke ztrátě nahranýho skóre. Pak jsou crashe klienta s obligátní Win hláškou že aplikace BF4 přestala pracovat. Tam pokud vím nahraný skóre zůstává a přičte se na profil po skončený danýho kolo. minimálně jednou jsem pak zažil i crash celý služby Origin. Tam si nejsem jistej, jestli skóre zůstalo nebo ne. Každopádně je to otravný ve všech případech, pády serverů se sice nechají pochopit (na druhou stranu kvůli stabilitě serverů je tu právě otevřená beta, která má sloužit jako stresstest), ale očkával bych, že taková chyba se bude objevovat maximálně týden od vydání. A ne měsíc po vydání základní hry, kdy už je venku i první DLC...
      • Jack1947
        BF2 jsem mel v dobe vydani, na zadne bugy si nepamatuji (mozna byly mozna ne)
        To nic nemeni na tom ze ty podivne tu hru az moc chvalis, jenze to ja nemohu ja ji v MP nehral a
        plkam opet jen zkreslene informace ktere mi byly podsunuty internetem. *3*
        • V dobe vydania trebars stacilo aby sa okolo teba len tank suchol a si bol mrtvy. Pripadne ked si na neho vyskocil a on sa pohol.
  • prave me zamrzl BF4...
  • No a je to tady proč by jsme prodlužovali betu aby se ty bugy spravily, ale to né radši připravme další DLC a rychle to tlačte do obchodů!
  • A ted se autore podivej, kolik ste tomu dali (pred mesicem) v recenzi ... a pak se zamysli nad tim, jestli 8 je pro nefunkcni hru normalni ...
  • Zayl
    No ačkoliv to je pěkné gesto, je smutné, že to není samozdřejmostí. Bugy sice jsou nedílnou součástí her, jakožto velmi složitého softwaru, ale pokud se vydá titul, který má závažné problémy, pak MUSÍ být bugfix priorita číslo 1 2 a 3. Žádné DLC, žádné další tituly.... samože z patchů nejsou peníze ... že bych zahlédl příčinu?
    • Jack1947
      Zpoplatneni budoucich updateu... taky moznost. *3*
  • Kazdy kto o programovani a fixovani bugov nieco vie pozna ze toto vyhlasenie alebo aspon tak ako ho podava games je absolutna sprostost. Programovanie/fixovanie sa neda scalovat linearne a ak maju bug tak to ze nanho daju 100 ludi extra tomu neprospeje ba priam je to absolutna hovadina. Akurat co moze tych 9X extra ludi robit je testovat coz robia teraz uz aj priamo hraci i ked EA ma urcite nejaky closed beta iteration.
    • Tak to ze je nesmysl aby 100 lidi pracovalo na jednom bugu asi nicemu nepomuze ale co kdyz tech bugu bude 100?
  • ohladom umierania za rohom je to z velkej casti chyba enginu, nedavno to rozoberali na bfblogu, bugy su momentalne trademark serie ako vozidla, velke mapy a destrukcia:D, k BF4 som sa este poriadne nedostal kedze na minime to ide na 30fps( realne to vyzera na 10)+ minimalna grafika vyzera akO horsie ako minimum na bf3:) PS: ak by mali dodržat svoj slub a opravit všetky chyby tak uz nič nikdy nevydaju kedze pri opravovani vytvoria 3dalsie, pred vydanim slubovali este finalny patch pre bf3 *10*
  • Heh, nemám důvod redakci nevěřit ale mám pocit, že si malinko nasypala popel na hlavu. V odsunuté recenzi psala, že v této době je hra opravena a bez bugů a pádů a s dobrým netcodem. A co teď, když to otevřeně přiznalo Dice a EA, že to tak není? Možná v redakci měli to štěstí a byli mezi těma málo vyvolenými, co jim hra opravdu šlapala dobře. Předpokládám, že vyjádření EA se nevztahuje pouze na bugy způsobené DLC ale globálně na celou hru.

P.s. Pravda je asi někde tam venku.
    • Já bych se do redakce vůbec nenavážel. Mně hra ze začátku běžela překvapivě super, akorát musel člvěk najít stabilní servr (4netplayers.de se držely slušně), pak se to trochu zhoršilo a teď s posledním patchem to začlo padat. Ono záleží, co s tím DICE zrovna provádí. Klidně Alešovi věřím, že během psaní recenze mu hra běžela dobře a odpovídalo by tomu i to, že ji pozdrželi s tím, že ještě dál testují.
      • Tak za A) do nikoho nenavážím.
        "nemám důvod redakci nevěřit ale mám pocit, že si malinko nasypala popel na hlavu"
        "v redakci měli to štěstí, že...."
        Možná jsi v tom viděl ironii (což o něčem vypovídá)

za B) i kdyby se do ní navážel, tak vidíš v komentářích okolo, že při současné situaci a informacím bych nebyl jediný a člověka to nutí k pozastavení a popřemýšlením nad souvislostmi.

za C) EA chce být nejmilovanější a tyto zprávy k tomu nasvědčují, ale pořád to jsou jen řeči, takže uvidíme jestli za ně začnou mluvit i jejich činy, pak by jsme je možná začneme mít rádi.
        za D) někomu to jde dobře, někomu ne, tobě to jde dobře po vydání a s DLC ne. Nezlob se na mě, ale spousta jiných her AAA a většinou i BBB tohle nemá a mělo by se to zohlednit v recenzi a ne před tím zavírat oči.
        Ale jinak v pohodě.
        • E) jsem ti v podstate pritakaval, ne oponoval, do redakce se navazeli jini. Vylozil sis to zcela spatne.
  • Tohle měli prohlásit hned po vydání, resp. v takovém stavu hra neměla vůbec vyjít.
  • Hele EA kasli nato, ty ovce ti to stejne zplati, takze zane bugy ani nemusis opravovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit