Přejít na výpis diskuzí
DICE: Za čekání na Battlefield 3 patch nemůžeme
28.3.2012 | levis
128 příspěvků
-
A dalsi tvuj nesmysl.
Nejnizsi cena BF3 dle heureka.cz: PC=749Kč/51 obchodů, PS3=899Kč/67 obchodů, X360=930Kč/42 obchodu.
Kazdy tvuj prispevek, jeden vedle druheho je nesmysl a hloupost. Sorry, ale ty jsi uplny magor :-). -
To tady neni kvuli konzolim, ale kvuli hlupakum jako ty, kteri za to plati :-).
-
Ne, vubec nic jsi nepochopil EA nemuselo cekat na schvaleni Sony pro vydani PC patche. Od zacatku zvanis nesmysly a hadas se kvuli nim jako dite, kterym ostatne jsi.
-
omg
-
KECY V KLECI
BF3 >>> Dle VGChartz PC = 1,6M, PS3 = 5M a X360 = 5M. Digitalni distribuce se pohybuje mezi 30 az 50 %. Na konzole se toho jednoznacne prodalo vic.
ME3 >>> PC = 0,35M, PS3 = 0,63M, X360 = 1,97M. -
ne
http://www.youtube.com/watch?v=SCtZGbRmhZU
staci si lahnut a mozes to pouzivat rovnako ako predtym
dice dokonca urobilo sniperom laskavost kedze ked si lahnete tak budete mensi target :-D
edit// este pre nechapavych doplnim ze sa jedna o PS3 verziu kedze na PC este patch nieje. osobne dufam ze to do PC patch fixnu lebo sa mi nechce cakat dalsich 6 mesiacov a vidiet 10 sniperov na streche na karkande nieje sranda -
Ty něco povídej o tom, kdo koho odhaduje. Opět případ tvé klasického agresivního jednání. Proč ho okamžitě osočuješ, že si obstaral hru nelegálně, ty svině?
-
To si děláš srandu? *15*
-
jak slyším ty samé dobré noviny, nedá někdo BF2 po hamachi?:)
-
deti ;)
-
O by byl konec světa kdyby si konzole musely počkat ?? :D
-
To snad ne. Doted jsem mel DICE jen za lhare, ale jestli si staci lehnout, tak to budou uz i amateri.
-
Víš, že spolužáci jsou i na vysoké? (třeba i doktoranské studium, které je okolo 25 le?)
-
Njn spoluzak, uz vim odkud prameni ty nesmysly co tu trousis :) pubera to je :)
Neboj, zachvilku budete mit ekonomii a tam ti to pani ucitelka vysvetli a uz ze sebe nebudes muset delat vola. Mej se, at ti utece vyucovani. -
Bože Bože, proč jen jsi stvořil ty prokleté konzole?? *16*
-
Ty podle diskuze na herní diskuzi umíš vyčíst jaký jsem student, když se můj obor vůbec IT a her netýká? Blahopřeji, šaška ze sebe umíš udělat dokonale:)
-
Protože jak Arma, tak Red Orchestra vyšly v takovém stavu, že byly téměř nehratelné a patche byly naprostou nutností. BF3 na tom až tak hrozně není...
-
Když ti hry kupuje mamimka, tak cháp, že je ti to ukradené, kdy ti opraví chyby ve hře.
-
Ujždí ti nervy? Vem si prášek;) Víš. Já má jak Xbox (včetně Kinet.), tak Pc. Ale doážu přiznat, že kvůli zastaralosti konzolí a mnohým omezením, se hry dost zjednodušili. Příkladem budiž třeba pc hra Hard Reset. Na konzole nevyšla ze dvou důvodů. Zaprvé tak malé studio nemá peníze a sami tvůrci řekli, že kdyby peníze měli, tak by ji stejně nevydali, protože by museli překopat systém hry. Od lékarniček a štítů, až po zaměřování nepřátel.
-
A když už.. tak "nervy ujely" ... Jestli tohle chodí na vejšku, tak to takhle republika jde skutečně do řiti.