Přejít na výpis diskuzí
DICE: Za čekání na Battlefield 3 patch nemůžeme
28.3.2012 | levis
128 příspěvků
-
:-D :-D :-D PC verzi BF3 mám taky a ani nevím, měl vyjít nějakej patch.
-
OMG, drž už tlamu!!! Ty jsi tak děsně dotčenej všema těma konzolema a konzolistama, viď?! Chováš se jako usmrkanej vocas. Se z toho ze všeho pos3r!
-
Copak ujíždí ti nervy, že bych ti zase dokázal, že opět lžež? Včera ti ujeli taky a všichni si z tebe dělali srandu, jak se vztekáš:) A pokud vím toto se mě týká přímo jako majitele pc verze Bf3;)
-
Aha, takže offtopic...dobrá únikovka...:-D Drž už fakt tlamu, Vyhoňslave. Už jsem vážně alergickej na ten tvůj zasr@nej žlutej avatar, pod kterým brečíš u každý pyčoviny týkající se konzolí nebo CoD.
-
patch pre PC vyjde zajtra 29-3 kto este nezaevidoval
"Situaci ale bere optimisticky - DICE prý mají alespoň dost času na to, aby patch řádně otestovali."
haha. jasne, testovali prd. MAV riding bug je "fixed" len ked na nom stojite. staci si lahnut a mozete sa dalej vyvazat k oblakom -
Tak je pravda že ze začátku to bylo skoro nehratelné, ale během měsíce a dvou patchů jsem nezaznamenal problém. Bohužel to není studio takové, aby mělo větší finance na tvorbu hry.
-
Kde tě nName včera opět všichni ztrapnili, kde jsi opět mluvil zcela mimo? Osvěž mi paměť té diskuze, kde jsi to projel zase na plné čáre, protože Tě usvědčili, že kecáš?
-
;) nestahl ...
-
Když vyšel Bf3, tak spolužák kupoval na Xbox za 1299, druhý na pc za 1199. Kde je rozdíl těch 300-400 stovky? Nebo je to tím, že prostě člověk neumí nakupovat, vleze do prvního obchodu a tam to koupíá, ať to stojí, co to stojí?
-
Nehledě na to, že jsi neobjektivní a vytáhl jsi hovadinu. Ale to sám víš.
-
Sorry jsem napsal nejit do codu myslel jsem BF3...nak mi to z toho vedra nemysli...
-
Hele, po tom tvém projevu nahoře, kdy jsi nemohl být objektivní (přestože to s tím, co jsem chtěl říct vůbec nesouviselo) a vytáhl jsi rozdíl stovky mezi hrama, tak se s tebou dál nehodlám zabývat, protože jsi zaujatej trotl, kterej si tu chce prosadit svoje.
-
Ja nak i tusil proc nejit do codu kdyz za prvy mam moznost parit zadara MW3,ktery kuli nedostatku casu beztak neparim,ono to taky ma i ty jine stranky- nebudu zminovat...
No a BF3 jak se zda trpi problemy kazdou chvily,BF2 byla jedna z nejstabilnejsich her a na pouhem BF2 sem nahral reknu pred lety stovky hodin mozna vic,koupil sem pak vsechny datace respkt boosteer packy a Special forces,neni toho obdoba ten close quarters nahodou?)
Kazdopadne postupne zaclo oficialne bf2 jit do haje a jedine co ho drzi nad vodou bylo/je,dostatek modu hlavne paradni Forgotten hope2 nebo Reality nebo jakse to menuje.BF3 vidno jde radne do kopru uz na zacatku.Navic na takovou hru to chce mit cas atp s problemy nic pro mne... -
Vycházel jsem z logiky zdejších přispěvovatelů, kteří se očividně můžou posr@t z toho, kdy vydají patch. Proto na to reaguji. Mně by to také bylo úplně ukradený.
-
Ty jsi vážně vohon. Že já to vůbec do té závorky psal. Chápeš, že je to naprosto irelevantní k tomu, co jsem psal?
-
Jedinej kdo je tady zcela mmimo jsi ty. Srovnavas hry pul roku nebo dyl od jejich vydani. Podivej se prosimte kolik stoji Xbox AAA PC AAA a PS3 AAA kdyz vyjde jako novy proboha.... Sam ani nevis o co ti jde ale zjevne toho chces dosahnout. *7*
-
Tak když sis ji stáhl z torrentu, tak asi jo.
-
U které hry?
-
nehratelna ;)
-
Když vemu to, že Battle na PS3 stojí v průměru 1099, na Pc 999 a na XBox taktéž 999, tak je poznámka o přeplacení ze strany konzolistů mimo:)