Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc by konzolovy hrac mel resit, ze PC patch je driv ? (a naopak) ... proste hraju na PC tak je mi u prd*** jak vychazi patche na ostatni platformy a uz vubec nebudu resit jestli jsem platil za hru vice nebo mene .. dulezite je snad jak ten patche nakonec dopadne .. krome balancovani hernich prvku a spolecnych bugu se resi technicke problemy specifike pro kazdou platformu, tak ani nema logiku ocekavat, ze vsechny patche zaberou stejny cas na vytvoreni .. spis teda neni fer, pokud na xboxu nebo PS3 nejsou nektere chyby, ktere jsou na PC aby konzolovy hraci cekali nez se vychytaji technicke problemy s PC verzi (a opet to plati i obracene) ...
  • zapoměl sis dát plus *3*
  • Veskoslav
    To jsem taky psal:)Ale podle vyhádření EA se muselo čekat na schválení na Sony. Tudíž díky konzolím v první části příspěvku. Jakmile to ale Sony potvrdilo, uvolnilo EA nejprve patch pro PS3. Tudíž zmínka na konci o EA:)
  • Veskoslav
    Tobě někdo musí klikat na myšku? To Vám v Ústavu nenechávají myši u pc? To je smutné:(
  • Veskoslav
    A Arma 2 byla jaká? Nenáročná?
  • Já ano.
  • Sam si klikas na mysku co ?:)
  • Dobře, ale tohle si musí vyřešit Sony a Microsoft s EA. Jak by k tomu teda přistoupili hráči na konzolích, kteří za hru také zaplatili (dokonce více, jelikož konzolové hry jsou řádově dražší o 300-400). Jak by měli přistupovat k tomu, že PC hráči mají patch dřív? Mělo by to být tedy vzájemné. Koncový zákazník nemůže za to, že Microsoft a Sony mají tuhle politiku.
  • Njn kdyz uz nevim coby, budu alespon urazet :) Zastřílíš s patchem o pár dní pozdeji a bude zase dobře neboj.
  • smejki
    Pokud dobře čtu, tak kvůli Sony se opožďují patche pouze pro Playstation. Sony nerozhodlo o tom, že musejí počkat patche i na PC.
    Pokud se nepletu, tak EA, kromě vlastního rozhodnutí vydávat patche na všechny platformy ve stejný čas, nic nebrání v tom, aby vydala každý patch v momentě, kdy je hotový.
  • Veskoslav
    Že zdržují certifikace patche? Jo to znám jenom u Sony, u XBoxu jsem na to nenarazil, ty ano?
  • nemluve o tom ze patche nakonec stejne nevyjdou ve stejny den ... proste kecy jako vzdy .. hlavne at tim patchem vic nepohnoji nez vylepsi. Hold pocat pockame .. ale vic v pohode by bylo rict, ze se proste nestiha, nebo se objevili prusery, nez platit extra team lidi za vymysleni vymluv ..
  • By mě zajímala nějaká statistika tohodle... ničím jiným ti to asi už nevyvrátím :) jsem tedy jen hloupý konzolista bez konzole (detail) a hotovo :D....... .)
    Jediný můj handicap je ten, že se neubráním na tohle reagovat narozdíl od jiných co si řeknou že to nemá cenu a tuhle diskuzi raději úplně minou.
  • Veskoslav
    Přeberu si jenom to, že jsi ještě větší šašek než náš zástupce Ligy posmrtných zabíjáků pcčkářů, lovec Pirátů a beznabohů, myslitel Ligy spravedlivých Konzolistů Jejdásek....A to je co říct. Nějak jsi se zařadil k Jindřiškovi, Jejdáskovi, dextrovi. To není dobré:-D
  • Konzoli ani nemám :D.... vaše názory až na pár lidí s racionálním uvažováním tady jsou mimo. Zatím si stojím. Tak si to přeber.
  • Veskoslav
    Ono je to ale složitější. Kvůli Sony se patch tak dlouho pozdržel, to, že to vyšlo o den později, to je až druhořadé. Ale kvůli politice Sony se opožďují docela podstatné patche. Proto dík konzolím.
  • Oni vlastně nemůžou za nic. Oni nemůžou za dojeb**ou hru, která polovině lidem padá, oni nemůžou za to, že se čeká na patch a nemůžou ani za to, že prodávají premium content.
  • Veskoslav
    Jediné děcko dle příspěvků jsi tady ty....
  • Veskoslav
    Ano a díky konzolím tu máme takové sr*čky jako automatické doplňování života, lineární mise, kdy člověk nemusí používat mozek (koznolisti by sotva zvládli hry typu HL2), zjednodušní všech herních principů, protože na konzolisty by to mohlo být složité. A mimoto takový Microsoft si mohl postavit byznys na konzolích jenom proto, že díky pcčkářům ml tak obrovské příjmy jaké měl.
  • Veskoslav
    Co třeba ME 3 ty šášulo. To máš další příklad, kdy se toho prodalo více na pc než na konzole.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit