Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem to smazal a čekám na nového Wolfensteina, většinou ten multiplayer přecejen dokáže akorát tak přinejmenším slušně řečeno nasr*t. Ať už je to chybným síťovým kódem, kdy zhebnete až za dva uběhnuté metry za rohem, nebo těmi individui, co u toho dřepí každý den minimálně několik hodin a vy pak nemáte šanci, možná sem tam nějaký ten cheater... :) Nestojí to za to, kolikrát ani ten utracený čas.
  • pro mne ja battle field serie mrtva od te doby co se rozhodli zrusit podporu modu. Platit za neco co moderi udelaji lepe a free to teda nehodlam.
  • XorxoxTalarius
    Ani nedokazu popsat jak jsem strasne rad ze jsem si BF4 nekoupil a BF3 jsem koupil teprve az byl v Humble Bundle a k memu nekonecnemu prekvapeni jsem zjistil ze je v kampani blocker, ktery vam znemoznuje pokracovat (nastesti se dal obejit) a to kolik let po vydani proboha???
    A uz nebudu vubec mluvit o tom ze pristoupenim na tenhle model si hraci sami nici svoje hry. Takze ne, za mne maji CODy a BFieldy proste smulu a nesmi pres prah meho bytu.
  • Uz to vidim jak zive .... vyjde BF5 ... a ovecky vesele becic pobezi utratit svuj litranek ... (s vyhledem na utratu minimalne dalsich deseti za DLC) ... a pak zase budou brecet po forech, ze je to jeste horsi nez BF4 ...

    Apropos ... predpokladam, ze v BF5 se bude platit doplneni munice - rekneme tak 5Kc/naboj. Poskytne to hracum uzasny nahled do reality ;D.
    • Jop ... abych nezapomel, tohle je taky moc fajn ... http://www.ea.com/1/service-updates
  • A hráči se do té bety samozřejmě jen pohrnou. A vývojáři a vydavatelé, když vidí, jak jsou hráči ochotní a jak snadno se v tomhle segmentu produkty prodávají, pochopitelně budou tlačit na pilu ještě víc.
  • Prachy už mají, stačí jen jednat.. ale.. netkód je třeba opravit ! to je celé, a na to není třeba kampaň a půlmiliónu public betatestrů, tady to je zase jen http://www.youtube.com/watch?v=suRq0ats8EI ...
    • Možná v tom je záměr, nechat hru schálně doku*venou, aby jí mohli na příští rok opravit s dodatkem "Battlefield 5, special digital premium preorder edition $99,99 only", a ve finále si tam zase šoupli lagnutý netcode, z vidinou zisku u dílu šestého... DICE už nevěřím ani půl slova..
  • ze by konecne lidem zaclo docházet ze hru ma dodělat výrobce a ne hraci, Ale ono se to dost tezko rozeznava, ale vzasade jsou to všechny early acces hry a pak samozrejme pripady jako tenhle..ale všechny mají jednu věc spolecnou, chteji zaplatit za něco co není hotove a ještě cekaji ze jim s tim pak hraci pomůžou...otresna moda kterou pozoruju zhruba od doby kdy zacla další velka moda jmenem kickstarter. jen je skoda ze lidem trva takovou dobu nez na to prijdou..
    • akorat tady uz mam pocit, ze to neni a ani nebude hotove zamerne kvuli dalsimu dilu, a tady ta P.R. reklama jen pritahuje pozornost na blizici se DLC... business hraje prvni housle bohuzel
  • BF4 je jeden velký nedodělek. Tak jak se píše v tomhle článku: http://zabitcas.cz/battlefield-4-stav-hry-pul-roku-po-vydani/
    • Ten článek má pravdu v každém bodu a přesně shrnuje i můj pocit z BF4
  • Jack1947
    Nemam slov, ani uz ten hejt me neba... je to velice prijemne slyset kdyz si koupim (nedej boze) nedomrdlou hru ze at si ji dodelam sam (?)

    Fakt... a jeste tak od nejake firmy jenze tohle je zkurvena EA!!! *11*
  • Pilgrim66
    Nejhorší je, že BF 4 je závavná hra... když funguje. To ale neomlouvá to, že třičtvrtě roku po vydání dělaj public beta test... za kterej lidi zaplatili 40 euro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit