Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Hmm, dobrej nápad... Vydám hru World War II: Special Ops, ale bude to jen ikonka a poprosím hráče aby si jí udělali. 50 dolarů, prosím.
    • Vegen
      Když na to dáš razítko Valve a nebo nahodíš nápis Elder Scrolls, tak to půjde. Skyrim to taky táhne na fanoušcích, kteří tu hru museli dotáhnout do hratelného stavu :D
  • Takze hrac zaplati za hru a este im ma zdarma robit betatest na polofunkcny produkt. Fasa.
    • Protože Early Acces na Steamu je úplně jiná věc, že? Ajo vlastně, nemá v tom pracky "zlá" EA, ale "hodné" Valve a další indie týmy, takže je to v pořádku...
      • davidBray
        vytáhni si hlavu z perdele
      • kriste pane ty si neuveritelný pablb, porovnávať steam early access s triple A hrou :D:D:D
      • Early acess produkty presne povedia, v akom stave hra je, čo môžeš očakávať a je na tebe, či si počkáš na finálny produkt. BF4 je hra už pol roka predávaná ako finálny hotový produkt za plnú cenu. Vážne nevidíš ten rozdiel? Haló!
  • Člověk by řekl, že hra s hodnocením 8/10 bude po půl roce bez chyby a ono ne ? *1*
  • Magister_Peditum
    Takže přiznávají, že se jim Betafield 4 nepodařilo opravit ani po víc než půl roce od vydání? *1* *1*
  • jindra.veliky
    a trojka je už opravená?
    • To těžko... v BF3 si ani nechtějí přiznat, že tam stále je bug v net code... Co je, ale na tom smutný je, že v BF4 jsou na tom ještě hůře!
  • To si snad dělají srandu ne?:-D Nedávno jsem za konstatování stavu hry na fóru dostal roční ban. A teď po nás všech chtějí aby jsme jim dělali betatesting, když rozdávají bany na fóra za kritiku? Pokrytectví level 9000+
    • Chtěl bych vidět, jak to tvoje "konstatování stavu hry" za roční ban vypadalo. Dokažu si to živě představit.
      • "After all this time, the game is still utter crap. I can´t believe that the devs are so lazy. I paid for a working game, but BF4 is not even close to that."
        Takhle
        • Tak to mé představě v podstatě odpovídá. Z pohledu člověka, jako jsem já, který BF 4 nikdy nehrál, jsem se nedozvěděl jedinou věc, která ve hře chybí/nefunguje. Naopak jsem se dozvěděl, že hra je "utter crap" a "devs are lazy". Pokud se jim fórum hemží takovými výblitky, jak mají mít objektivní zpětnou vazbu - tedy věci, které je potřeba do hry dodat/opravit. Tohle tam napíše 100 lidí a rázem je vlákno plný, však s nulovým přínosem pro kohokoliv zúčastněného, ať už vývojáře či jiného hráče. Takže ban je v tomto případě na místě.
          • no jasne platici zakaznik by mel spravne podat detailni report s presnym popisem chyb a nejlepe i s opravenym kodem pripravenym k implementaci do hry a ne jen nadavat ze neco nefunguje.../facepalm Ale co se divim vzdyt €A na nefunkcni hru vyhlasi po roce betatest a hraci co si ji koupili jim ho udelaji ZDARMA *1* doufam ze dostanou nejakej skin do hry, za to, aby kazdy videl kdo je echt blbec!
          • Cocra
            To není tak docela pravda. Tohle není o tom, že by hra obsahově nenaplnila očekávání ( což není zas tak problém výrobce, pokud mu nezáleží na dobrém jménu ), ale o tom, že produkt je technicky nekvalitní a odfláknutý a hráč zaplatil za něco, co není adekvátní ani ceně ani avizovanému zážitku. Takový typ stěžování sice výrobci nic neřekne, ale naštvaný zákazník není jen jeden. A kolega navíc myslím jen poukazoval na nezměněný stav už dříve známých problémů, takže nebylo třeba nic specifikovat. Tudíž by měl výrobce na fóru poníženě lézt hráčům do zadku a omlouvat se jim, ne jim dávat ban - to je hodně trapné.
          • Jenže to že je ta hra utter crap a devs are lazy je pravda *1*
        • Krescz
          proboha nikdy nesmis nekomu takovemu rict pravdu...bud te ukamenujou lidi nebo dostanes banán *7* a zbavit se rusiveho elementu neni pro ne zadny problem
    • asi ses choval nepřístojně roční ban bys jsi nedostal jen tak za nic, s takovejma zlobivejma klukama si EA moderátoři uměj poradit *1*
      • Jj, tenhle rok mi Ježich nic nedonese
  • Dice by se meli docela probrat z ty diskoteky. Jesteze jsem tenhle polotovar nekoupil, a ani uz nekoupim, to bych musel bejt asi padlej na hlavu, kdyz vidim od zacatku co predvadeji.
  • Připadám si teď jako d*bil, když jsem si tu hru koupil, abych se mohl potom dívat na tyhle blbosti, ale dokáži ocenit tu ironii. Lidé budou testovat hru, kterou si vlastně koupili jako finální produkt. Se mnou ať nepočítají. Já jsem se hry už hodně dlouho ani nedotkl a tak to i zůstane.
    • Cece, ja som si BF4 taktiez zakupil hoci som jasne videl, ze cely betatest dopadol absolutne priserne... a v podstate EA sa zrejme spoliehali prave na beta verziu, ktoru uvolnili a dufali, ze uz vtedy im hraci dodaju dostatok podnetov na to, aby hru komplet opravili. Nestalo sa tak... Ak by teraz po mne chceli, aby som im nebodaj "pomahal" dalej testovat ich VELEDIELO, tak na to mozu rovno zabudnut...
      Ono, keby vlastne nasledne videli vysledky mojich postrehov z BF4 (t.j. zoznam chyb a pod.), tak by sa zrejme okamzite zacali tvarit, ze ved oni nic, oni su muzikanti... Hruza, des a bjes....

Du blejt, velebnosti (a zrejme nie len raz) *11*
  • Pepinator
    Nó to brzo... Tohle se mělo stát už u BF3.
    • Vždyť BF je velmi funkční produkt, kde jsem nezaznamenal nějaké chyby, které by mi zhoršovaly zážitek...Po všech stránkách je hra funkční...
      • Přesně. Naprosto souhlasim. Holt je tady spousta zakomplexovanejch lidí co radši zaujatě nadávaj a chovaj se jak deti, než aby objektivně hodnotili. Ale to je tady na těch diskuzích normální.
        • Pepinator
          Mám všechna DLC a nahráno přes 100 hodin. Ze začátku mě to bavilo, o tom žádná, ale že sem byl i po roce zabíjen za zdí díky špatnému netcodu? To už mě vážně vytáčelo.
  • Už přes 5 let jsem si nekoupil žádnou hru ve které má pracky EA a vidím že vlastně o nic nepřicházím.
    • skús moh warfighter , parádna hra, neoľutuješ
    • Tak to jses velkej kluk! *3*
      • Osobností ano, vzrůstem bohužel moc ne.
        • njn , maly pero je smula *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit