Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolik platej za ten betatesting?
    • 40eur, ale platíš ty :-D
      • Já už tomu nerozumím, co z toho je sakra ten sakrasmus? *1*
  • Ristoro
    Pochopil bych, kdyby to udělali před vydáním a snažili by se to prezentovat jako betu/demo a dali by tam nějaký formulář, kde by hráči vypsali chyby. Ale teď po roce, když za to všichni vysolili peníze? :D.
    • Pro Tebe jsou hry zabava. Pro nekoho jineho je to bussines. A ten nekdo hleda zpusob jak svuj bussines vylepsit. Rozumej vydelt vice za mene. Nic jineho v tom neni. Pokud se najde dost medialne zmasirovatelnych prumeraku, je treba prave na ne se zamerit jako cilovku. :-)

Hry uz definitivne nejsou tovrene geeky pro geeky. Hry jsou produkt vyrabeny bussinemany pro whithe trash.
    • mysleni ea: rychle udelat hru at na tom vydelame a pak nabidnout hracum at nam zjisti chyby a me si dame volno my sme si svoje udelali
  • a dnes už se nezamestnavaji beta testeri? to jako vydaji hru ani si ji po sobe nezkontroluji a tady mate hráči hledejte chyby? ubohe.
  • deridon
    jelikož jsem původní BF a ani druhý díl moc nehrál, tak jsem byl poměrně spokojený se třetím dílem, i když ten jejich netcode, obchodní praktiky a nulový support na foru dost štval, tak jsem se bavil, ale čtyřka mě jen utrvdila časem, že prostě nechci znovu to stejné ve všech ohledech.. bojim se jak dopadne Battlefront v těchto ohledech, furt lákají na Frostbyte, grafické orgie, ale zbytek je bída
  • Sorry EA-DICE, ale raději zakysnu o RO2 :) Možná někdy jindy.... *12*
  • No tak já se Bf5 po zkušenostech s BF3 a BF4 stoprocentně vyhnu velkým obloukem, good luck DICE.
    • Jo no , to radeji utikej za mati, a udelej si bratricka nebo segru. Nebo prodej AMD grafarnu a kup si Nvidia Titan, buzno *2*
      • Kámo mám Gtx 590 a hraju na plný detaily bez vyhlazování v 80 FPS, ale abych do někoho vysypal skoro celej zásobník a on mě pak náhodou trefil jednou kulkou, protože začne pálit kolem sebe a tím mě zabil tak to mi znechutí hru totálně sorry a takový to drobný lagování taky není úplně cool. A buzno si říkej svýmu mámovi.
  • Mňa hlavne dosť naštvalo, keď tuším Aleš alebo kto tu hodil článok, že ešte nemôže recenzovať BF4, lebo vôbec nie je hrateľný (niečo v tom zmysle) a že chce počkať na opravné patche, aby to potom mohol recenzovať. (pri recenzii sa pri tom vôbec nezdôraznilo to čakanie na patche, ktoré urobili BF aspoň trochu hrateľným). A pri iných hrách sa rovno v recenzii vytýka neodladenosť a pod.

Toľko k BF4... *7*
    • Smutný a recenze AAA her .... Doplň si spojitost.
  • Teraz? Po roku? :-D:-D
  • Pete.palis
    jako podtácek pod lahváč dobrá věc....
  • Nebojte se, vždyť brzy určitě vyjde nový díl :D tak proč se starat o staré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit