Přejít na výpis diskuzí
DICE zvou hráče, aby jim pomohli opravit Battlefield 4
9.5.2014 | Adam Homola
113 příspěvků
-
Koukám, že bude pod úroveň to dokonce i stáhnout z warezu *4*
-
-
Stáhnout BF 4 jen kvůli SP? To asi jo no. Mimochodem SP je pravděpodobně jediná část, která funguje bez problému.
-
Teda to jsou vtípky. Kolik ti je, 35?
-
-
Nejhorší je, že BF 4 je závavná hra... když funguje. To ale neomlouvá to, že třičtvrtě roku po vydání dělaj public beta test... za kterej lidi zaplatili 40 euro.
-
Hral som BF1942, BF2, BF:BC2, BF3, BF4, takze poznam zabugovany stav pri vydani tychto hier, ale co predvadzaju v stvorke to je naproste zufalstvo. Najviac ma stve, ze ak hra funguje, tak je to fajn zabava. Ale uz som sa rozhodol, ze dalsi diel nekupujem. Uz ma to ani moc netrapi, lebo viem ze usetrene peniaze a cas mozem investovat do niecoho funkcneho.
-
To celkem brzo.
-
To si musí dělat srandu, kálí na hlavu všem, co si hru koupily. Zaplať Pán Bůh, že k nim nepatřím.
-
BF4 je jeden velký nedodělek. Tak jak se píše v tomhle článku: http://zabitcas.cz/battlefield-4-stav-hry-pul-roku-po-vydani/
-
-
Ten článek má pravdu v každém bodu a přesně shrnuje i můj pocit z BF4
-
-
BF3 jsem dostal zadarmo a tak spatnou hru jsem dlouho nehral asi je to tim ze jsem predtim hral hry jako CS1.6 a UT popripade quake kazdopadne natolik rozhazene hitbox kde te protihrac zabije za zeleznou prekazkou jelikoz tvuj hitbox je jeste vedle ni tu hru dela v podstate nehratelnou. I kdyz se pres to clovek prenese tak neustala zmena balancu te tuny zbrani je spise k placi. ale fajn rekl jsem si ze to nekoho bavi ok. Kdyz EA vyrukovala s hromadou placenych DLC a jeste premium uctem tzn donutila si lidi koupit hru nekolikrat rekl jsem si ok hold nekdo to chce mit komplet. ale to ze hned zatim je dalsi dil a cele se to opakuje:D to uz jsem se neudrzel a poradne se zasmal:)
EA bych to vubec nevycital kdyz jsou lidi takove ovce a kupuji to tak proc ne?.. hold v posledni dobe firmy zjistuji ze nejvetsi vejvar je z deti 12-15 nasledovany 16-20. Dospelej clovek to nekoupi ale kdyz mu dve mladata stahuji kalhoty tak pro klid jim to vezme i s konzolkou/pc a ma svatej pokoj alespon na fotbal:D -
-
Ou ou
"hitbox kde te protihrac zabije za zeleznou prekazkou jelikoz tvuj hitbox je jeste vedle ni tu hru dela v podstate nehratelnou."
To není chyba hitboxu. Ten na rozdíl od B3 už je udělaný celkem slušně. Asi na úrovni začínajícího modera. Za to může netcode. Je v něm tolik chyb že to už je až směšný.
-
-
Takže nabrali konečne odvahu a uznali, že vydali nedorobené hovno...Hmmm ja si žiadam aby mi vrátili peniaze za hrozný produkt. Ja im v ničom pomáhať určite nebudem, na to mali myslieť skôr než ma okradli o peniaze. Od Dice už nikdy žiadny Battlefield.
-
pro mne ja battle field serie mrtva od te doby co se rozhodli zrusit podporu modu. Platit za neco co moderi udelaji lepe a free to teda nehodlam.
-
A hráči se do té bety samozřejmě jen pohrnou. A vývojáři a vydavatelé, když vidí, jak jsou hráči ochotní a jak snadno se v tomhle segmentu produkty prodávají, pochopitelně budou tlačit na pilu ještě víc.