Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci některak omlouvat EA nicméně musím zmínit fakt, že je opravdu zajímavé vaše nadávky na BF když Arma je na tom hůř a to z pohledu, že ta hra nebude nikdy opravena stejně jako 1,2,3,4,5-->DayZ jen proto, že to je česká firma tak to omluvím ? Tady opravdu funguje dvojí metr...
    • DayZ o sobe ale nikdy netrvdilo, ze je to dodelany produkt. Ba naopak, vsude mozne jsou varovani, ze je to jen Alpha a ze nedoporucujou hru v momentalni podobe kupovat.
    • Armu nehraje tolik lidi a neni to tak high profile hra jako BF. Arma neni tak zamerena na mainstream, takze lidi co hraji 3 pravdepodobne hrale jeste hur zabugovanou 1 a 2, pripadne Operaci Flashpoint.
  • proč se na to nevykašlou a neudelaji novej dil radši
    • lukas.trneny
      protože by si dostal to co si už dostal 2x předtím a musel zaplatit dalších 50€
  • Mám quad core 2.3 (starší procesor) Nvidii 560 ti 6 gb ram dá se to na tom rozjet? bylo by lepší mít 8gb ram?
    • Rozjedeš, ale ušetři si money a nekupuj to.
  • Bad Company 2 bola fayn hlavne Vietnam ... ja nechapem preco sa furt musia dosrat tie firmy ked maju uspech s kvalitnej hry ... preco to len nevylepsuju a hotovo
  • Tady někdo čerpá inspiraci z Rome Total 2... Mně hra fungovala na 100% když jsem ji ziskal asi 2 měsíce po vydání. Co mi vadilo byly ty půl hodinové loadingy, takovy ty mapy kde se jen spamovaly granaty, ti co hrali urcite pochopí. A samozřejmně že nejplnější servery požadovaly DLC China uprising.

Bohužel jsem u hry moc dlouho nevydržel.
  • na starom kompe mi to po vydani islo na minime na 25fps ale bolo to viac menej nehratelne(bf3na medium-high 40-45fps) po par mesiacoch to uz islo stabilne, kupil som nove pc (i5440, r9270x) a hra mi pada pre problemy s ram ...low memory problem(8gb)..nikdy viac...
    • Clovjeku, BF4 by ti vypisoval jednu zo svojich VELMI OBLUNENYCH hlasok tykajucich sa tzv. "LOW MEMORY", aj keby si tam mal narvanych 16 GB RAM... Ja mam sice stale len 4 GB, ale viem presne o com pises a musel som robit pomerne SLUSNU optimalizaciu, kym som BF4 pri 4 GB RAM dostal konecne aspon ako-tak pod kontrolu... Kazdopadne: tvrdim to stale a aj to tvrdit budem... Co sa mna tyka, tak cca od roku 1992, kedy sa mi pod hnaty prvy raz dostala 286ka, az po dnesnu dobu, som v podstate NIKDY nezazil prisernejsie optimalizaovanu, resp. povedzme si to rovno, ze skratka NEOPTIMALILOZVANU hru, akou je BF4, pricom BF3 bol este uplne v pohode...
      Ja mam sice zatial komplet BF4 + postupne zakupene vsetky 3 DLC, ktore doteraz vysli (tesil som sa primarne len na Naval Strike), no to nic nemeni na tom, ze stale kazdeho jedinca, ktory uvazuje nad kupoou BF4, rovno varujem, ze ak nechce prist komplet o nervy, tak nech na BF4 radsej preventivne zabudne... To uz ked tak skor BF3, ten bol na tom s celkovou optimalizaciou + betatestingom na rozhodne 100x lepsej urovni. *7*
  • tohle kolo každoročního duelu o krále stříleček vyhrálo Call of Duty *5*
    • kral strilecek a rozhoduje se mezi cod a bf... tak to je hodne velky epic fail
    • GGG dostal banána tak bleje na jiným účtu?
      • to netušim co GGG zrovna dělá
  • ze by konecne lidem zaclo docházet ze hru ma dodělat výrobce a ne hraci, Ale ono se to dost tezko rozeznava, ale vzasade jsou to všechny early acces hry a pak samozrejme pripady jako tenhle..ale všechny mají jednu věc spolecnou, chteji zaplatit za něco co není hotove a ještě cekaji ze jim s tim pak hraci pomůžou...otresna moda kterou pozoruju zhruba od doby kdy zacla další velka moda jmenem kickstarter. jen je skoda ze lidem trva takovou dobu nez na to prijdou..
    • akorat tady uz mam pocit, ze to neni a ani nebude hotove zamerne kvuli dalsimu dilu, a tady ta P.R. reklama jen pritahuje pozornost na blizici se DLC... business hraje prvni housle bohuzel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit