Přejít na výpis diskuzí
DICE zvou hráče, aby jim pomohli opravit Battlefield 4
9.5.2014 | Adam Homola
113 příspěvků
-
Přesně. Naprosto souhlasim. Holt je tady spousta zakomplexovanejch lidí co radši zaujatě nadávaj a chovaj se jak deti, než aby objektivně hodnotili. Ale to je tady na těch diskuzích normální.
-
Jj, tenhle rok mi Ježich nic nedonese
-
Ty vole tak tohle je už moc. *15* Dělají si p*del?!?!
-
asi ses choval nepřístojně roční ban bys jsi nedostal jen tak za nic, s takovejma zlobivejma klukama si EA moderátoři uměj poradit *1*
-
To si snad dělají srandu ne?:-D Nedávno jsem za konstatování stavu hry na fóru dostal roční ban. A teď po nás všech chtějí aby jsme jim dělali betatesting, když rozdávají bany na fóra za kritiku? Pokrytectví level 9000+
-
Tady někdo čerpá inspiraci z Rome Total 2... Mně hra fungovala na 100% když jsem ji ziskal asi 2 měsíce po vydání. Co mi vadilo byly ty půl hodinové loadingy, takovy ty mapy kde se jen spamovaly granaty, ti co hrali urcite pochopí. A samozřejmně že nejplnější servery požadovaly DLC China uprising.
Bohužel jsem u hry moc dlouho nevydržel. -
Takže nabrali konečne odvahu a uznali, že vydali nedorobené hovno...Hmmm ja si žiadam aby mi vrátili peniaze za hrozný produkt. Ja im v ničom pomáhať určite nebudem, na to mali myslieť skôr než ma okradli o peniaze. Od Dice už nikdy žiadny Battlefield.
-
Já už tomu nerozumím, co z toho je sakra ten sakrasmus? *1*
-
BF3 jsem dostal zadarmo a tak spatnou hru jsem dlouho nehral asi je to tim ze jsem predtim hral hry jako CS1.6 a UT popripade quake kazdopadne natolik rozhazene hitbox kde te protihrac zabije za zeleznou prekazkou jelikoz tvuj hitbox je jeste vedle ni tu hru dela v podstate nehratelnou. I kdyz se pres to clovek prenese tak neustala zmena balancu te tuny zbrani je spise k placi. ale fajn rekl jsem si ze to nekoho bavi ok. Kdyz EA vyrukovala s hromadou placenych DLC a jeste premium uctem tzn donutila si lidi koupit hru nekolikrat rekl jsem si ok hold nekdo to chce mit komplet. ale to ze hned zatim je dalsi dil a cele se to opakuje:D to uz jsem se neudrzel a poradne se zasmal:)
EA bych to vubec nevycital kdyz jsou lidi takove ovce a kupuji to tak proc ne?.. hold v posledni dobe firmy zjistuji ze nejvetsi vejvar je z deti 12-15 nasledovany 16-20. Dospelej clovek to nekoupi ale kdyz mu dve mladata stahuji kalhoty tak pro klid jim to vezme i s konzolkou/pc a ma svatej pokoj alespon na fotbal:D -
mysleni ea: rychle udelat hru at na tom vydelame a pak nabidnout hracum at nam zjisti chyby a me si dame volno my sme si svoje udelali
-
Kde máš napsaný, že je ruská?
-
Pochopil bych, kdyby to udělali před vydáním a snažili by se to prezentovat jako betu/demo a dali by tam nějaký formulář, kde by hráči vypsali chyby. Ale teď po roce, když za to všichni vysolili peníze? :D.
-
protože by si dostal to co si už dostal 2x předtím a musel zaplatit dalších 50€
-
No a co z toho budou mít hráči? Stabilní a funkční hru? Za to snad platí.
Neuvěřitelné. -
:-D na to kolik tam pracuje lidi tak chteji pomoc od hracu. to je tim ze skoro kazdy rok vydavaj bf tak nemaj cas na testovani
-
Hral som BF1942, BF2, BF:BC2, BF3, BF4, takze poznam zabugovany stav pri vydani tychto hier, ale co predvadzaju v stvorke to je naproste zufalstvo. Najviac ma stve, ze ak hra funguje, tak je to fajn zabava. Ale uz som sa rozhodol, ze dalsi diel nekupujem. Uz ma to ani moc netrapi, lebo viem ze usetrene peniaze a cas mozem investovat do niecoho funkcneho.
-
proč se na to nevykašlou a neudelaji novej dil radši
-
40eur, ale platíš ty :-D
-
A kolik platej za ten betatesting?
-
Teraz? Po roku? :-D:-D