Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle kolo každoročního duelu o krále stříleček vyhrálo Call of Duty *5*
  • na starom kompe mi to po vydani islo na minime na 25fps ale bolo to viac menej nehratelne(bf3na medium-high 40-45fps) po par mesiacoch to uz islo stabilne, kupil som nove pc (i5440, r9270x) a hra mi pada pre problemy s ram ...low memory problem(8gb)..nikdy viac...
  • davidBray
    vytáhni si hlavu z perdele
  • Pete.palis
    jako podtácek pod lahváč dobrá věc....
  • kriste pane ty si neuveritelný pablb, porovnávať steam early access s triple A hrou :D:D:D
  • Připadám si teď jako d*bil, když jsem si tu hru koupil, abych se mohl potom dívat na tyhle blbosti, ale dokáži ocenit tu ironii. Lidé budou testovat hru, kterou si vlastně koupili jako finální produkt. Se mnou ať nepočítají. Já jsem se hry už hodně dlouho ani nedotkl a tak to i zůstane.
  • skús moh warfighter , parádna hra, neoľutuješ
  • a dnes už se nezamestnavaji beta testeri? to jako vydaji hru ani si ji po sobe nezkontroluji a tady mate hráči hledejte chyby? ubohe.
  • njn , maly pero je smula *13*
  • Mno ja myslel neco vic soucasneho co jeste treba nekdo hraje nebo tak.
    To jsi klidne mohl napsat BF2 ale ja porad beru ze ta destrukce domu i kdyz silne skriptovana ty hre dava neco co BF2 nema. No nebude to asi nejpopularnejsi nazor. Vim kolik zarytych fandu BF2 sem chodi a jak moc vsichni BF3/4 hatujou ale ja porad nenasel jinou moderni FPS ktera by me tak bavila a to i pres vsechny ty chyby.
  • To těžko... v BF3 si ani nechtějí přiznat, že tam stále je bug v net code... Co je, ale na tom smutný je, že v BF4 jsou na tom ještě hůře!
  • Renegade X?
  • No tak ptam se protoze me to zajima. Par takovejch her jsem zkousel viz treba zminovany Planetside ale BF to nesahalo co se zabavy tyce ani po kotnik.
  • Co je tohle zase za reakci, proboha.
  • Planetside 2 ? :D
  • Znas nejakou ktera by nabizela to co BF4?
  • Dice by se meli docela probrat z ty diskoteky. Jesteze jsem tenhle polotovar nekoupil, a ani uz nekoupim, to bych musel bejt asi padlej na hlavu, kdyz vidim od zacatku co predvadeji.
  • Osobností ano, vzrůstem bohužel moc ne.
  • jindra.veliky
    a trojka je už opravená?
  • Člověk by řekl, že hra s hodnocením 8/10 bude po půl roce bez chyby a ono ne ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit