Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    https://www.youtube.com/watch?v=O4a9tMGSTG4
  • wenceslaus
    Pohled třetí osoby se vlastně týká jen jízdy na koni, boje a pohybu venku. V interiérech, při mini-hrách a pod. by se hra přepla zpět do pohledu první osoby.

V tom taky někteří vidí ten problém. Neúplný pohled by mohl působit jako zmetek a poškodit jméno hry (a jelikož přejí hře úspěch, aby se dočkala Aktu III...)

A spousta lidí taky nechce, aby se trávila byť jen hodina na něčem, co ve hře nechtějí.

Nebo mají pocit, že by se musel změnit systém hry, protože by šlo koukat za roh.

Těch důvodů je tam fakt hodně :-) (a osobně s žádným nesouhlasím)
    • nightborne
      On vcelku zásadní argument byl onen multiplayer, kterej se tam chystaj přidat - v pvp, pokud by 3rd person view byl ve hře, by se v něm muselo hrát, protože oproti 1st person má prostě obrovský výhody - a taky by to v podstatě znemožnilo jakoukoliv assassin-type postavu útočící zezadu, pokud by to nechtěli udělat stejně, jako v mmo hrách, že postava ve stealthu prostě zmizí, což mi do těch skutečných reálií dvakrát nesedí. Pointa taková, že v pvp už by to nebyla volba, ale povinnost, což se lidem nelíbí.

A i když je někomu nějaký pvp srdečně putna, je to zbytečná ztráta času, kterýho, zdá se, maj už tak sakra málo. Jak říkal vávra sám, inzerovali to od začátku jako first person, všichni se na to těšili jako first person, dva miliony dolarů vybrali jako first person a jednou zmíněj third person view a najednou to tam tolik lidí prostě strašně musí mít? Jistě, každému, co jeho jest, a když to tam nakonec přidaj, já si z toho žíly řezat nebudu, a ani to ani jednou nevyužiju - a to je, myslím, to, co těm dvaceti procentům vadí nejvíc - že se protáhne vývoj kvůli něčemu, co tam absolutně nepotřebují. A já jim rozumím - third person rpg jsou na výběr hromady a taky bych se tý hry rád dočkal dřív, než mě zabijou cigára a chlast =)).
      • wenceslaus
        Multiplayer nechystají. Teda uvažovalo se o nějakém tournament modu ale... možná v aktu III. A to opravdu jen možná.
        Jak sám říkáš, hra byla inzerovaná jako first person single player RPG
        Third person ala War of Roses tě před útokem do zad nechrání.
        Third person už tam skoro mají a využívají na testování, takže o zdržení nejde - ze všech možných stretchgoal je asi nejméně náročný.

Ale i kdyby, tak by podmínky mohl určovat server.
  • Jde vidět že nemají scénář. Jediné co si z toho pamatuju je, že mají problém a neví jak ho spravit :D
  • Hele co GOG a moznost si objednat hru.
    • Trošku brzo frajere, ne?! *3*
  • Mato1987
    Intro a Outro, lol, lol a ešte raz lol, sa vysmieva tým všetkým nezmyselným žvástam z papúľ feministických tragédov :D
    • vida a me to "gamergate intro" pristo strasne debilni.. proc to cpat i sem- si ma udelat vtipny videoblogy jinam nez pod hru. uz mi to prijde otravny jak si tim furt dela reklamu
      • Mato1987
        Grygar prestaň tu písať pod rôznymi pseudonymami.
      • On si dělá reklamu? Na co? Ve svém vlastním videu ke své vlastní hře? No hotový skandál.
        • Co to je za blbost. Kdo o afere vi, tak zna okolnosti. Kdo o tom nevi tak mu je to stejne jedno. Reklamu si tim dela a sam priznal kolik ziskal priznivcu pres tuhle pi.covinu. blog ma mit zajem o hru ne o jeho zajmy. A nedelejte furt jen fanboye a divejte se na to normalnim pohledem..
        • No ona to třeba není tak úplně JEHO hra. Dělá na ní šedesát lidí a docela pochybuju, že jeho soukromou válku všichni podporují... Takže souhlas, ať si udělá svůj videoblog a tam prezentuje politické názory jakékoliv. Do firemních videí by to tahat neměl. *7*
    • Keyz
      Pěkně si z těch deb*lů udělal srandu *15*
      • Mato1987
        Ale celkom inteligentne a to sa cení :)
  • intro nema chybu :D
    • Keyz
      Dokonce mu udělali i každé oko jinak v outru *15*
  • Chápu, že někomu může vadit kamera z pohledu třetí osoby. Nicméně pokud by to ve hře bylo jako možnost? Kolonka v nastavení, kterou by si každý vybral podle sebe? Proč by to někomu vadilo?
    • Nejzasadnejsi problem jsou interiery kdyz porovnas s tps hrama tak jsou o mnoho mensi takze se to stane uvnitr nehratelne
    • Draken69CZ
      Já bych viděl problém třeba v beta-testování, další věc co se musí pořádně otestovat, nehledě že už to má jinou atmosféru, jinej pohled na herní svět.
  • PreidaQ
    Z článku: "zda nakonec nezavést kameru z pohledu třetí kamery". Ať žije hnidopišství!
    • tak ještě ze tu kameru nezavadeji buhvi kam, zejo..nastesti jen do další kamery:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit