Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p.AdamoKitini
    Me se hra docela libi,me prijde nejlepsi z cele serie Dirt.
    Jednicka mela katastrofalni jizdni model.
    Dvojka se tocila jen kolem zavodu USA stylu.
    A Trojka mi prijde optimalni,co se tyce zavodu,jizdniho modelu,konecne je to i bez zluteho podkresu.Hra je ted pekne cista.
    Jako arkada je to slusna hra a pokud nekdo hleda simulaci at si zapne RBR.
    Jen mi tady vadi jedina vec a to jsou opet a zase drifty.Co vsichni maji s tema driftama.
    To se uz zadna dnesni hra bez driftu neobejde nebo co?
    Shift = Drifty
    Dirt = Drifty
    A jeste jedna vec,nahravani laoadingu do zavodu je taky pekne zdlouhave,nepochopim co se tam tak dlouho nahrava *7*
    • Také souhlasím. Přístup k rallye závodům je po přeplácanosti prvních dvou dílů opravdu fajn. Gymkhana je otravnou záležitostí, ale není ji naštěstí tolik jak jsem se obával. Jízdní vlastnosti jsou pro arkádu navrženy dobře, vozidla se ovládají jednoduše a obratně a grafika i zvuk jsou na špičkové úrovni. Nahrávání trati mi dlouhé nepřijde (ale je to o HW - u kamaráda jsou časy o hodně delší). Jsem spokojen a těším se na další díl.
    • Souhlas. Trojka se mi taky ze vsech Dirtu libi nejvic. Jednicka jezdila hrozne, dvojka me otravila zamerenim i temi silenymi menu. Trojka napravila oboje a i kdyz te rallye neni tolik jak slibovali (pry 60% erzet - no to stezi, pry trate i 7min dlouhe - to bych rad videl) rad si to zahraju a prilis me to neurazi. Kdyz chci sim, dam si RBR, kdyz se chci jen tak projet a mrknout na peknou grafiku, pustim Dirt 3 a dojedu komplet karieru (par zavodu mi jeste zbyva). Drifty taky nemusim, ale neni jich tam zase tolik, prezil jsem. A necekane jsem se zazral do gymkhany. Z videi jsem nad ni ohrnoval nos, ale libi se mi to parkoviste s elektrarnou, tam si vyhraju. :)
  • Fascinuje mě když vidím dobové záběry jak se nadupaná Lancia řítí stošedesátkou mezi špalíry stovek diváků, doslova pár centimetrů od nich a oni ještě na poslední chvíli uskakují... *4* Tohle asi v trojce nebude, že?
    • to ne, ale v některých trasách přebíhají lidi přes cestu. Doposud se mi je nepodařilo namasírovat
      • USER47
        Ani nepodaří:).
  • Čau, mám dotaz, ještě jsem tu hru nedohrál, ale zatím jsem tam nenašel něco jako kariéru, prostě, že bych si založil sezonu jenom rallycrossu, tak se chci zeptat jestli tam něco takového je?
  • Ahoj...může mi prosím někdo kdo už to hrál napsat, jak se vypíná ta ideální stopa? Trošku mě to kazí zážitek ze hry a i když jsem option prohledal, nikde jsem to nenašel. Tak doufám, že to pude. Díky za odpověď *4*
    • v options to neni.... je to tesne pred zavodem jak mas nastaveni obtiznosti
  • Presne tak,v menu tesne pred zavodem - difficulty and assists - advanced settings - dynamic racing line OFF
  • Tesim se na vydani. Tahle dostane me penizky. Je to zabava a i pres to ze to neni simulace. Coz je v dnesni dobe malo co. Dirt je proste nastupce CMRR. Arcadove rally udelane pro zabavu a ne ****** ala posledni wrc.
  • Prosim jak zapnout dirt 3 na x box aby mohli hrat 2 hraci najednou?
  • Hraju to s kámošem na PS3 na splitscreenu a nemůžu si stěžovat. S gamepadem a vypnutou asistencí a nejtěžším nastavením je to i tak celkem zážitek.
  • Tak jsem nainstaloval, spustil a po chvilce vypnul a smazal. Takovejch keců co tam je než se člověk dostane do hry a pak ještě to nahrávání, to je opravdu ubohé. Jízdní model je skoro k smíchu. Max 5/10 neboli fuj
  • Zdravim Chtěl bych se zeptat jestli se v DiRT 3 oběví i nestárnoucí legenda 70 let ŠKODA 130RS ?...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit