Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak to slape PC a na jakych sestavach?? Pochlubte se.... *3*
    • Jazz
      A jak asi, kdyz to jeste nevyslo ?!
      • Když už je venku X-Boxová verze, tak jsem se asi špatně domníval, že je venku i pre-verze pro PC a že ji třebas Imf , nebo někdo z redakce testoval. Kazdopádně se Ti hluboce omlouvám, jestli jsem Tě nějakým způsobem pohoršil. *7*
  • 4us potřebuju poradit stáhl jsem si dirt 3 a když tam dam crack tak to nefaká jenom my běhá myš jako kdyby načítala a po půl minutě přestane a nic víc.Nevíte někdo cc stim ?? pls poradit požadavky a všechno na to mam tak pls radu díík *2*
  • Na Dirt 3 uz vysiel grip adjuster od jedneho typka, co to programoval aj na Dirt2...ked si znizite grip na 40 percent, tak sa to sprava skoro jak fyzika v RBR...ale urcite neni az tak vymakana...
  • tak richarda sem zakoupil a hral ho asi 2 hodiny pak nasledoval delete... proc? s rally to nema vubec nic spolecneho... Moneymakeri z EA mysli jen na co nejvetsi vydelek a do hry zbytecne pridavaji zavody mnoha druhu z nichz ani jeden nedotahly poradne dokonce.. at se kluci konecne zamysli a udelaji poradnou simulaci rally... nic vic nic min... jen rally a poradne! hraju richard burns rally musim rict ze dirt 3 mu nesaha ani po kotniky.. richard je uz staricka hra a porad je na naprostem vysluni rally her! Dirt 3 naprosta ubohost! jestli chcete rally tak jedine richard burns.. dirt 3 me naprosto zklamal... tak cus
  • Ahoj DiRT3, hrajeme online pře Tunngle - webovka http://tunngle.aye.cz

.. jde o takové hodně vylepšení hamachi, které nezlobí:)

Jinak co se týče mě, DiRT2 se ještě dal dobře ovládat na volantu. DiRT3? Ovládání na volantu tragédie, na klávesnici dokonce na zvracení. Grafika hezká, ale kvůli té to nehraju. Snad vydají nějaký patch nebo fan patch opravující jízdní vlasnosti. Z typů hry mě baví jen rally, rallyecross a trailblazer. Ostatní je jaksi navíc jako celý ken block.
  • Ahoj všichni, mám takový problém. Nevím jestli je to mnou nebo hrou, ale mám v Dirt tour vyhranou celou první "season" (mám celou tu pyramidu zlatou) ale neotevřela se mi další sezóna (ty další pyramidy jsou furt průhledné). Poraďte mi prosím někdo, co mám dělat? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit