Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škodovka tam asi není coo ? :(
    • jnsCZ
      I přes silné lobby kverulantů z Mladé Boleslavi se tam bojovně oplastovaná Octavia Scout 2.0 TDi Elegance nedostala
    • Pan_Klobouk
      S2000 kary pry tam jsou jen dve, docela trapas. Zase ale Colin nemel Skodovenku snad nikdy. Fabka byla naposled v Sega rally. I s Oktavkou.
      • Ve hře škodovka nikdy nebyla, ale za kariéry jezdil Colin s Fábií WRC ;)
        • Pan_Klobouk
          Nj, jenze Colina ve Fabii WRC Codemasters nejak propasli, musela by asi byt v prvnim Dirtu. Zase se Skodovkou ale odjel snad jen jednu rallye, to by se nevyplatilo, jen kvuli ceskym hracum. ;)

A jak uz spravne podotknul kolega (kolegyne?) Kanča, v prvnim dile CMR byla Felda. Vedle Subaru, Seatu, Toyoty a dalsich vykopavek te doby. :)
      • Ve prvnim Colinovy byla myslím felicie :-D
        • Pan_Klobouk
          Pravda, byla. Pak uz se na to ale vykaslali, pamatuju jak jsem ji sosal pro dvojku jako mod. Vypadala lip jak originalni auta od Codemasters. :)
    • neni :)
  • Löebe kde si? *10* Argh, kdyby tam dali aspoň bonus nějaké W2C auto, tak je to bomba, ale toho zestříhaného Blocka fakt nemusím *7*
  • Zdravím, nevím jak jinam mám napsat, ale mám problém s multiplayerem, poradil by mi někdo prosím ?
  • Recenze euforicka autor si to pravdepodobne uziva coz mu preji. Ale uziva si to asi s gamepadem protoze jsem nenasel hodnoceni jizdniho modelu. Coz je v pripade takoveto hry dosti zasadni chyba. Anebo tyto hry uz vybec nepocitaji s temi co vlastni volant a pedaly? *1*
  • Mě gymhkana nevadí(to je tak vše od bloka v tomhle díle) ale když to může(nevím) vadit ostatním tak bych to dal do kariéry jako ''vedlejší nepovinné speciální'' závody :) na hru se těšim jak pes na kost :) Vemu blokovu fiestu na gymkhanu(miluju ten potisk) nebo si vemu audinku na rallye :) achh
  • su v Dirt 3 bud Game for Windows Live Achivements alebo Steam Achivements ?
    • Je tam Game for Windows Live
  • Téměř stejné co dirt 1... rozhodně král arkádovejch rallye dirt2 zustal (prekvapive) neprekonan .<
  • Čau, potřeboval bych poradit. Přes PC nejsem kdejaký odborník, takže nevim jestli DiRT3 rozchodim... http://www.mironet.cz/asus-k52jeex115d-156quot-intel-pentium-p6100-2gb-320gb-ati-hd5470-512mb-dvdrw-bt-bez-os+dp113700/ toto je muj ntb, mohl by někdo porovnat požadavky a napsat mi, jestli mi to půjde? Díky moc... *3*
  • Mám při některých závodech neskutečný lagy, ale u dalších závodů zcela bez problémů co stím?
  • Mohl byste někdo poradit, když zapojím volant tak všechno sice funguje ale řízení má 15-30 stupňů vůli takže se to řídí "na poblití" nevíte někdo co s tím??? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit