-
zaverecny song zde http://www.youtube.com/watch?v=zyTCtbYNzRg&feature=g-hist
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MZSAxJjXP0I&feature=fvst
Horší je ten zpěv holčičky, z toho mě ve hře mrazilo:) -
-
Tak proc postovat trailer ve kterem zpiva?
To je lepsi https://www.youtube.com/watch?v=iVlVyi9rKDo
-
-
-
Když už jsem u toho...
Doporučil by mi někdo literaturu, co se podobá Dishonored? Už jsem jedno dostal - nádraží Perdido, ale jestli znáte nějaký další steampunk prosím ... Už jsem nečetl dlouho nic z žánru sci-fi / fantasy atd. -
-
Z česky vyšlých zkus třeba Zemětřas od Cherie Priestové...
-
Jestli ti nevadi komiks tak Liga vyjimecnych (The League of Extraordinary Gentlemen) od Alana Moore je docela fajn jednohubka.
-
-
Naprosto souhlasim s recenzi. Sice mate na vyber hodne hernich stylu, ale podle me je nejuspokojivejsi a nejdojemnejsi konec s minimem zabitych. Doufam ze po mesicni dovolene v karibiku zacnou borci z Arkane makat na pokracovani *15*
-
-
Jedine ak by pokračovanie vyšlo za pár rokov - nech preboha z tejto IP nerobia niečo na spôsob CoD, NfS alebo FIFY (aj keď FIFU mám rád).. nebol by som proti poriadnemu príbehovému DLC (alebo ehmm, ak to ešte v tejto dobe niekto pozná, datadisku), kde by sme sa dostali do ďalších miest v okolí Dunwallu.. ale ak plánujú pokračovanie, tak nech si dajú čas naň, nech dostanú nové nápady a môže sa to odohrávať dakde inde.. niečo ako BioShock jednotka a BioShock Infinite
-
-
já bych bral spíš nové pokračování/Spin-off s lepší grafikou...třeba na next-gen konzole, které mají vyjít příští podzim. Konečně by to prověřilo můj 3 roky starý komp *1*
-
-
-
Nevím jak ostatním, ale mě hra přišla dost lehká. Dohrál jsem ji za necelých 15! hodin (projížděl jsem ji pečlivě) a volil jsem většinou nesmrtící stealth styl hraní s častým používáním schopností typu Blink, Possession a Dark Vision. Díky tomu jsem měl lektvarů vždy plné kapsy, poté, co jsem si koupil pár upgradů a našel Bone Charm na zrychlení přiškrcení a zrychlení dobíjení many se ze mne stalo uspávací komando o rychlosti nadopované veverky...nebylo místo kam bych se nedostal, vždy jsem se přesunul hned za nepřítele a uspal ho...pak znovu a znovu. Když jich bylo hodně, tak už to chtělo trochu tvrdší postup, ale vcelku se to hrálo dost podobně jako Bioshock. Stačí si zvyknout na hratelnost (rychle se přemisťovat, kombinovat zbraně i schopnosti) a hra se hraje zábavně, akce je dynamická a rychlá (ta doba hraní je kvůli desítkám minut hledání kombinací k sejfům) a stále mám pocit, že jsem pánem situace.
Přesto všechno bych řekl, že mě Bioshock pohltil atmosférou víc než Dishonored a tím pádem zůstává oblíbenější, ale Corvův příběh měl taky něco do sebe. Hra roku nikoliv, ale hodně parádní hra? To jó...víc takových.
PS: Co se dá vůbec letos nazvat hrou roku?
EDIT: Hráno na nejvyšší obtížnost a 15 hodin hraní je podle mne více než úspěch, tím "necelých 15 hodin" bylo myšleno několik minut pod tuto hranici, ne, že by se mi to zdálo nějak málo... -
-
Jo, je to pomerne lehky, pokud tu hru nechces dohrat na sto procent na nejvyssi obtiznosti. Pak uz se to zacina komplikovat. Po trech dnech hrani jsem teprve na zacatku treti mise.
-
Zvyš si obtížnost na nejvyšší a 15 hodin to nebude:)A Bioshock ani ne. To je krvavá lázeň v podvodním pekle v nádherných retro scenériích. Jsou to podobné hry, ale v konečném důsledku naprosto rozdílné hry.
A ru roku?: Pro někoho to bude Diablo III, pro jiného Mass Effect 3 nebo Borderlands II, možná AC III, FC III nebo Sc: HoN:) Kdo ví, jak to dopadne nakonec:) -
-
Já hry nehraju jinak než na nejtěžší obtížnost *3* ale za celou dobu sem se potkal se smrtí snad jen tolikrát, že bych to ještě zvládnul spočítat na prstech. Potom, co jsem si zvyknul na hratelnost a koupil pár upgradů (a namixoval pár správných Bone Charmů) to jelo brutálním tempem...hned všechny lokace zabezpečené a už se jen hledaly skryté věcičky. Sokolovův lektvar na léčení jsem používal prakticky pouze když jsem nešikovně spadnul nebo mě napadly krysy.
Máš pravdu, Mass Effect 3 bych tak asi označit mohl. Nekonečné dobrodružství parkourového asasína a fantasy klikačky nejsou zrovna mým šálkem kávy. Možná proto mi příjde, že letos není moc na výběr oproti loňsku, kde jsem se nemohl rozhodnout mezi Portal 2, Deus Ex: Human Revolution, L.A. Noire, TES V:Skyrim a spoustou dalších.
Jen pro pořádek, co jsou zkratky FC 3 a SC:HoN? -
-
Je pravda, že při mixování a při použit správných run, vylepšení atd. jsem třeba vystřelil jenom dvakrát za misi a to ještě dvě uspávací šipky:) Ale pak jsem to ke konci nějak zvrhnul v krvavé a surové zabijení. Tudíž jsem musel dohledat runy na předělání schopností (při jakémkoliv zabití se mrtvola rozpustí atd.) Pak jsem byl i taková svině, že jsem mrtvolu narafičil, pod to žiletkovou minu a čekal jsem, až přijdou stráže. FC 3 je Far Cry 3 a Sc: HoN je Starcraft Heart of the Swarm.
-
-
Hra roku no... to je problem ze hodne velkych pecek 2012 teprve planuje dorazit... AC3,FC3, Hitman (?) Ale Dishonored musi byt minimalne v nominovanych :) To uz je na jedinci jestli mu to sedlo nebo ne, jako se vsim na svete.
Zacatek 2013 bude taky zajimavej, Dead Space 3, Crysis 3, Last of Us atd... :) -
-
Hra roku? Zatím jednoznačně Borderlands 2. Jinak dishonored hrozně jednoduché... Sice jsem nehrál úplně na tu nejtěžší obtížnost, ale dokážu si představit, že jen tuhost a větší pecky mi úlohu nějak nepřitopí. Díky celého povyku tady na Games jsem čekal něco víc, hlavně od umělé inteligence, která zklamala na plné čáře.
Pravda ale, že letos nebyla moc plodná herní sklizeň. Naopak na příští rok je toho nahlášeného tolik, že už začínám přemýšlet, kde na to vzít čas. -
obávam sa, že máš pravdu a napokon titul "hra roku" väčšinou získajú masové hračičky typu AC alebo FC3...
-
-
To je pravda, ono když se nad tím zamyslíme, tak úspěšnost her se měří podle toho, kolik se jich prodá. Hry se prodávají většinou (pominu-li dárky atd.) z toho důvodu, že se lidem líbí, takže je jasné, že masové tituly mají výhodu. Prodejnost je jednou z předních kritérií pro hodnocení. Je to i celkem "fér," protože těžko se hodnotí rozdílné styly her objektivně, protože podle každého hodnotícího je favoritem něco jiného. Prodejnost je výsledkem skupinového (masového) hodnocení kvality a ukazatelem jak moc se hra "strefila" do přání běžných lidí.
-
-
Hlavne bychom se meli zamyslet nad tim, co "Hra roku" znamena v globalnim meritku, tedy v hodnoceni hracu samotnych, ne recenzentu. S nejvetsi pravdepodobnosti nepujde o nejkvalitnejsi titul daneho roku. Ten mohou odhalit prave jen ankety v ramci hernich webu nebo magazinu (samozrejme s prihlednutim k osobnim preferencim recenzentu) a ti to maji vetsinou pro presnost rozdelene do skupin podle zanru. Mnohem dulezitejsim kriteriem nez celosvetove hodnoceni hry v recenzich ma komercni uspech, ale ve vysledku pujde o titul, ktery je nejlepsi v pomeru kvalita/komercni uspech (v cem je zahrnuta popularita znacky jako takove, reklama apod.). AC3 tak ma nejvetsi sanci tento radobytitul ziskat. Je to ale dobra vec jako info pro prilezitostne hrace zahrat ci neco, co je pristupne a zaroven relativne kvalitni.
-
To je sice hezké, že jsi mi odpověděl, ale evidentně jsi špatně přečetl co jsem napsal. To, že prodejnost je jednou z předních kritérií je věc všem známá. Logicky se totiž nebude hodnotit hra o které nikdo nic neví, protože se jí prodalo jen pár tisíců kusů a na trhu tedy propadla.
Ty tu píšeš o něčem takovém jakože záleží jen a pouze na prodeji, což je úplně zcestné. Na druhou stranu souhlasím s tím, že prodejnost je ukazatelem toho, že lidé nechtějí riskovat a koupí si radši ověřenou značku než něco nového. To je ale fenomén dávno známý a tudíž nic nového... -
Kdyby zalezelo pouze na prodejich, pak by kazdym rokem pravidelne vyhravalo titul hra roku COD. Ja si myslim, ze vysoke prodeje predevsim ukazuji neznalost nebo neochotu riskovat beznych lidi. Clovek, ktery si na svuj xbox koupi dve hry do roka asi sotva pujde pro Dishonored. Recenze takoveho cloveka stejne nejak nelakaji. Proste koupi dalsi dil toho, co ho jiz drive bavilo. Jenze pokud jde o pokracovani, casto jde jen o nastavovanou kasi. V pripade AC3 neocekavam vyrazny posun vpred. Serie me prestala bavit jiz v Brotherhoodu (AC2 dle meho vytezilo z potencialu hry maximum a dalsi hry jsou vicemene jen datadisky). O FC3 zetim nevim co si myslet. Open-world ale zaroven hodne skriptovana hra? No nevim. Hitman sice vypada video od videa lepe a lepe, ale obavam se, ze ovladani a vubec celkovy pocit ze hry na PC se nevyrovna predchozim dilum. A otazka je, jak moc bude inovativni a jak moc to bude ku prospechu zanru.
-
-
-
-
Co treba Guild Wars 2 :)
-
-
Není to špatné, mám to doma. Ale pro mě ne. Je to příjemná oddychová MMO s unikátním stylem úkolů, nádherných zpracováním, ale osobně MMO hry nepovažuji za hry roku nikdy:)
-
-
-
Na jakou jsi hral obtiznost?
-
-
právěže na nejvyšší (Very Hard). Asi to je špatnou umělou inteligencí (ikdyž mě zahlédli, často to ani nešli zkontrolovat) kombinovanou s dobrou hratelností (za to díky konzolím a modernímu trendu).
-
-
-
Pro ty, co dohráli:) Jenom popis zážitku, raději ve spoileru.
No ke konci hry jsem rozehrál úplná jatka, zabil jsem i Samuela, protože ten parchant, když hodně zabíjíte, Vás při poslední misi prozradí výstřelem. Neměl jsem slitování, uspávací šipky a omráčení jsem vyměnil za normální šípky a zabíjení sekem do krku či břicha. Nakonec jsem celou hru dojel s 389 mrtvými, což podle některých, co to hráli je pomalu na označení Hitler:)Mise byly dost variabilní a pokud to skutečně šlo, tak člověk nemusel nikoho zabíjet. Bohužel ke konci jsem zjistil, že než je obcházet a složitě "kouzlit", lepší zabít šipkou do hlavy- Některé scény byly až příliš kruté a bolestivé jako například ten vlak, co vykládal mrtvoly. Hra jako taková se mi moc líbila a koupě nelituji. Hra roku, to pro mě není, to nejspíš je nakonec pro mě Borderlands 2 zatím. -
-
Zajímavé že ti tohle Samuel udělal já měl vysoký chaos celou hru (povraždil jsem většinu stráží včetně všech cílů), popřál mi hodně štěstí a odjel.
-
-
No to mě řekl, že jsem stejná zrůda jako ti, co jsem zabíjel a pak vystřelil. Tudíž šup load a hned pif do hlavy šipkou.
-
já taky ale když třeba někoho z cílů odstraníš non lethal cestou, nebo děláš vedleší úkoly tak ti strhnou chaos trošku dolu
-
-
389 zabitych? wow
-
Tn vlak s mrtvolami jsem tam mel take a to jsem hral na co nejmene zabitych.
-
-
Opäť skvelá videorecenzia - podľa mňa už fakt najlepšie videorecenzie na hry sú práve na games.cz ... ešte sa mi vidia na Gametrailers, ale taký IGN alebo Gamespot fakt zaostávajú.. hlavne sa mi páčia aj také milé detaily ako napríklad pri tejto ku Dishonored, úplne na konci zhasnutie sviečok.. takisto aj vtipy, a ako všetko ladí spolu, atď..
Inak už bola videorecenzia ku Borderlands 2 ? A ak nie, pripravuje sa či? -
me na hre nejvic bavi ty soubuje s mecem strelny zbrane moc nepouzivam
-
proc v recenzi rika korvou to je korva i tak to ve hre rikaji
-
-
A tobě zas všichni říkají vetřelec ikdyž ve filmu jsi označen jako Alien. *1* *5*
-
-
chapu co tim chces rict ze vyslovnost do cestiny je jina ale ve hre rikaj ciste korva
-
-
-
Corvo není Gareth, ale na jeden průchod jsem se u toho dobře bavil. Hra roku to pro mě není, ale celkově nadprůměrnej počin s dobrou atmosférou a herníma mechanikama.
-
Proč mi tu nejdou poslední dobou videa? Jen černá obrazovka a nic. Měl někdo podobný problém? Všude jinde mi všechno jede.
-
-
To jsem řešil nedávno. Pokud používáš Firefox a Flashblock, je nutné udělit výjimku pro "streambox.cz". Pokud ne, bude problém asi jinde.
-
-
ani firefox ani flashblock nemám.
-
Nejdem cez Firefox, pustal som to cez IE, ale inde vsetko slape normalne
-
-
tak v tom asi bude ten problém
-
-
-
Ja sa dostanem tak do 2 minuty a potom to sekne, neviem co s tym maju