-
http://www.stream.cz/uservideo/773217-60-minut-dishonored-ceska-recenze
-
už to smazali *15*
-
čau, právě tuhle hru hraju a natáčím, takže kdyby měl někdo zájem tak se koukněte zde http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
-
Velmi zábavná hra, která svojí koncepcí a možnostmi je minimálně dvojnásobně hratelná. Poprvé jsem ji hrál velmi ofenzivně a z dovedností nakoupil přednostně ty devastační (např hejno krys atd). U druhého hraní jedu stylem "měkčí cesty" (zabití jenom z nouze) a je to o ještě větším přemýšlení (nutno podotknout, že zkušenosti z prvního hraní velmi pomáhají a tak je možno vyvážit obtížností).
P.S.: Ví už někdo (všechny příspěvky jsem nečetl), že Lady Boyele není nutno zabít a ještě na tom vydělat jednu runu ? :-) -
Jakto - vždyť tu nic není? :-)
-
Trolle tobě už úplně ruplo v bedně což *1*
-
Právě pro ten pocit že dokážu zabít během vteřiny pět nepřátel jsem hrál high chaos a i když jsem zabíjel vše hlídal jsem si abych nikdy nebyl spatřen což se mi dařilo do 7 mise The Flooded District kterou jsem opakoval 4x - nepodařilo se mi získat "nespatřen" a to jsem si jistý že mě nikdo ani nezahlédl - neměl někdo stejný problém ?
-
To je úplně jedno. Zajímalo ho co je na Dishonored výjimečnýho.
-
zrovna dnes hlubiny ytb vyvrhly toto: http://youtu.be/R4st0T4LbwA :))
-
Na DH je určitě super variabilita těch postupů, jasně. Jsem teď někde v polovině hry a podle chutě hraju tu agresivnější, tu mírnější stealth. Líbí se mi, že k cíli se dostanu tak, jak zrovna chci, ale trochu... "problém" je v tom, že vlastně úplně všechno se dá vyřešit crouchem a blinkem. Trochu mi to bere vítr z plachet, dělat se s ovládáním strážných a krys, když každou situaci můžete rychle vyřešit prostě zakleknutím a teleportací, která navíc prakticky nežere manu. Ty ostatní možnosti ve hře sice zůstávají, ale prakticky nikdy se "nevyplatí".
Navíc, non-lethal styl boje je silně omezený možnostmi jak schopností, tak výbavy - většina schopností podporuje brutální styl hry (adrenalin, stínové zabití, větrná pěst...) a totéž s vybavením (krom uspávacích šipek všechny nástroje zabíjí) a všechny ty krásné kraviny, jako namontování žiletkových min na krysy a jejich následné poslání větrnou pěstí proti strážným si prostě musíte odpustit - obejít, uškrtit nebo střelit uspávačkou, jinak si prostě nezablbnete, pokud nechcete zabíjet.
Inu, ten systém je zkrátka trochu dvojsečný.. -
Zajímalo by mě, proč to mínus? Takovej Thief (když už se bere za vzor) akčně projít nešel (alespon za vyšší obtížnost), protože Garett neměl proti strážím šanci. Tady už je to trochu jednodušší, zato soubojový systém mi přijde velice zábavný a je škoda jej taky nevyužít.
-
ovládání krys a převtělování do lidí by v Deus Ex dávalo doopravdy smysl jak hrom...
-
Pan Grygar ty videorecenze opravdu umí :) radost to poslouchat. To není jak poslouchat ty amatéry na youtubku! Super jen tak dál!
-
Animace zabiti me vazne nezajimaji a o lidech co se v tomhle vyzivaji mam jiste mineni, ktere je v souladu s jistymi kritiky her.
-
No, i zabijak muze delat vedlejsi mise, ale nemusi, takze to ponekud postrada smysl a porad jsou tu jeste ty trofeje.
-
Neje jen o pocet cest, ale i pocet zpusobu vyreseni questu. Provazanost hlavniho questu s vedlejsimi. A u dishonored se ani neda hovorit o poctu cest, to je mnohem vic otevrenejsi prostredi nez u deus ex 3.
-
Je to sice pěkné, že se dá hra projet bez jediného zabití, ale mně osobně by bylo strašně líto nevyužít tak velkého bojového arzenálu. Musím si prostě vyzkoušet vše.
-
Protože strážní odvážejí mrtvoly, je jedno, že se jejich tělo vypaří. Takhle jsem to pochopil teda. A taky likvidují krysy, žejo. A
wheepeři jsou zase v podstatě zdraví lidé protože při dobrým konci najdou lék. -
V Dishonored můžeš šermovat, ovládat krysy, převtělovat se do lidí a zvířat, teleportovat se a získávat informace o okolí posloucháním srdce v levý dlani. Co z toho bylo v Deus Ex?
-
Hra roku? Zatím jednoznačně Borderlands 2. Jinak dishonored hrozně jednoduché... Sice jsem nehrál úplně na tu nejtěžší obtížnost, ale dokážu si představit, že jen tuhost a větší pecky mi úlohu nějak nepřitopí. Díky celého povyku tady na Games jsem čekal něco víc, hlavně od umělé inteligence, která zklamala na plné čáře.
Pravda ale, že letos nebyla moc plodná herní sklizeň. Naopak na příští rok je toho nahlášeného tolik, že už začínám přemýšlet, kde na to vzít čas.