Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Naprosto zavděčí?
    To je složitá otázka,pamatuji jak jsem hrál Dukena 3D, Dungeon Keeper,Commandos,StarCraft,Diablo atd,
    U toho jsem se bavil,ale nikdy jsem u toho nesnažil kriticky myslet.

Pak ano tam jsem nic neviděl,ale to jsem neviděl protože jsem možná nechtěl vidět.
    Zde to je ale oprávněné.Když u hry vychvalují nutnost myslet,tak když dále ta nutnost upadá tak co?Je to fakt.
    Kdyby to nevychvalovali tak OK.
  • Ja se na Dishonored tesil jako blazen, koupil v den vydani a az na delku hry jsem nadmiru spokojenej. I tak se ale tesim na 31 rijen az domu doběhne Connor, ty hry si nejsou konkurenci :)
  • BoB.2
    Po tom co jsem našel plány na gumový podrážky byla hra hodně jednoduchá.
  • Existuje nejaká hra ktorú neofrfleš? alebo sa ti zavďači?
  • BoB.2
    Connorovi_ věřím že to zvládne.
  • residentevilfans
    konecne poradna hra co vas nevede za ruku mix hernich zanru a hlavne hutna atmosfera *5* a osobne jedu styl bez zabijeni toho je v jinych hrach dost.
  • Lukáš umí hodně dobře vystihnout hlavní prvky, jenž Dishonored činí skvělým. Jsem s ním za jedno, že ten konec na mne taky působil pozitivně. V tom jak byl klidný a spíše se držel v kolejích reálných umírněných než epiko-mytologických.

Jen mne mrzí, že ta AI se nevyvíjí. Dokážu si představit jak obtížné je vytvořit něco co by zároveň fungovalo a působilo racionálně.

Přesto by mne třeba bavila jistá evoluce stráží, kdy na začátku by strážný byl naivní, nepozorný a apatický ( třeba k vydávaným zvukům). Ale jak by rostla pověst Corva a městem se šířili legendy o neviditelném zabijákovy - tím by rostl strach strážných, jejich obsese z každého podivného zvuku. Už by se nevydali prozkoumat podivný zvuk sami, ale zavolali by si na to posilu. Asi je to k takovým hrám ještě daleko, ale docela pěkně se o tom aspoň přemýšlí... *4*
  • Keyz
    Škoda,že jakmile získám lepší dovednosti je hra hodně lehká.Sice schopnosti nemusím používat,ale to není dobrý argument.Já se je učil protože je chci používat.Bohužel jsou tak silné jak jsou.
    Zastavení,času ovládnutí protivníka a teleport...Sice dále jsou lepší protivníci je jich více atd.,ale prostě čím dále jsem byl tím více jsem byl nucen méně přemýšlet (hrál jsem tak,abych co nejméně zabíjel).Nemusel jsem řešit jak vypnul alarm jak si načasuji akci atd.
    Prostě jsem zastavil čas a hotovo.
    Kdyby bylo alespoň méně many a ta by se částečně nedoplňovala tak by to bylo lepší.

Obtížnost:Hard
  • http://www.youtube.com/watch?v=h_pQfdA9WRY môj gameplay na veryhard...
  • Malleth
    Při hrání Dishonored sem měl podobnej pocit jak loni u Dark Souls. Nic lepšího tenhle rok nevyšlo a ani nevyjde.
    Šeprd s Connorem se můžou postavit třeba na hlavu.
  • BoB.2
    Před hodinou sem to dohrál a super u mě jasných 8/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit