-
Pro ty, co dohráli:) Jenom popis zážitku, raději ve spoileru.
No ke konci hry jsem rozehrál úplná jatka, zabil jsem i Samuela, protože ten parchant, když hodně zabíjíte, Vás při poslední misi prozradí výstřelem. Neměl jsem slitování, uspávací šipky a omráčení jsem vyměnil za normální šípky a zabíjení sekem do krku či břicha. Nakonec jsem celou hru dojel s 389 mrtvými, což podle některých, co to hráli je pomalu na označení Hitler:)Mise byly dost variabilní a pokud to skutečně šlo, tak člověk nemusel nikoho zabíjet. Bohužel ke konci jsem zjistil, že než je obcházet a složitě "kouzlit", lepší zabít šipkou do hlavy- Některé scény byly až příliš kruté a bolestivé jako například ten vlak, co vykládal mrtvoly. Hra jako taková se mi moc líbila a koupě nelituji. Hra roku, to pro mě není, to nejspíš je nakonec pro mě Borderlands 2 zatím. -
Opäť skvelá videorecenzia - podľa mňa už fakt najlepšie videorecenzie na hry sú práve na games.cz ... ešte sa mi vidia na Gametrailers, ale taký IGN alebo Gamespot fakt zaostávajú.. hlavne sa mi páčia aj také milé detaily ako napríklad pri tejto ku Dishonored, úplne na konci zhasnutie sviečok.. takisto aj vtipy, a ako všetko ladí spolu, atď..
Inak už bola videorecenzia ku Borderlands 2 ? A ak nie, pripravuje sa či? -
koukal sem na doporucene a splnuji to ale nekdy se mi to zacne sekat hlavne v jedny lokaci to sem nechapal. gtx 560 ti , ram 8gb, i5 2500k :-), stahnul sem pak ovladace pak se mi to zda lepsi
-
A tobě zas všichni říkají vetřelec ikdyž ve filmu jsi označen jako Alien. *1* *5*
-
Jo, přesně! :D Tak tohle mě dost pobavilo.
-
me na hre nejvic bavi ty soubuje s mecem strelny zbrane moc nepouzivam
-
mas pravdu ze je to nekdy divny ze te nevidi ale me to nevadi
-
proc v recenzi rika korvou to je korva i tak to ve hre rikaji
-
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
-
tak v tom asi bude ten problém
-
ani firefox ani flashblock nemám.
-
aha, už rozumím, asi něco v tomto stylu http://www.youtube.com/watch?v=eE_msAKWdOs
-
Nejdem cez Firefox, pustal som to cez IE, ale inde vsetko slape normalne
-
To jsem řešil nedávno. Pokud používáš Firefox a Flashblock, je nutné udělit výjimku pro "streambox.cz". Pokud ne, bude problém asi jinde.
-
Ja sa dostanem tak do 2 minuty a potom to sekne, neviem co s tym maju
-
Corvo není Gareth, ale na jeden průchod jsem se u toho dobře bavil. Hra roku to pro mě není, ale celkově nadprůměrnej počin s dobrou atmosférou a herníma mechanikama.
-
Proč mi tu nejdou poslední dobou videa? Jen černá obrazovka a nic. Měl někdo podobný problém? Všude jinde mi všechno jede.
-
Ale uvidí.
-
Možná, že bys neměl hrát na normal, ale na těžší obtížnost, aby sis to víc užil? Prostředí je depresivní schválně...a kdo by neměl depresi v morem a debilní vládou postiženém městě?
Grafika je tak akorát :-) (protože jsem nadšenej z toho, že moje vykopávka to zvládá ;-)
Nedávám Ti mínus, to je trochu zbytečné, jenom mě zajímá PROČ to řikáš? :-P -
Prý kleknout a nikdo mě nevidí. :-D Ty jsi tu hru očividně viděl z jedoucího vlaku a nebo to hrál na easy - což je to samé. Na hard i v pokleku mě byla schopna stráž spatřit i na 20 metrů.