-
Já hry nehraju jinak než na nejtěžší obtížnost *3* ale za celou dobu sem se potkal se smrtí snad jen tolikrát, že bych to ještě zvládnul spočítat na prstech. Potom, co jsem si zvyknul na hratelnost a koupil pár upgradů (a namixoval pár správných Bone Charmů) to jelo brutálním tempem...hned všechny lokace zabezpečené a už se jen hledaly skryté věcičky. Sokolovův lektvar na léčení jsem používal prakticky pouze když jsem nešikovně spadnul nebo mě napadly krysy.
Máš pravdu, Mass Effect 3 bych tak asi označit mohl. Nekonečné dobrodružství parkourového asasína a fantasy klikačky nejsou zrovna mým šálkem kávy. Možná proto mi příjde, že letos není moc na výběr oproti loňsku, kde jsem se nemohl rozhodnout mezi Portal 2, Deus Ex: Human Revolution, L.A. Noire, TES V:Skyrim a spoustou dalších.
Jen pro pořádek, co jsou zkratky FC 3 a SC:HoN? -
Musím říct zatím nej videorecenze co tu byla
-
Hra roku no... to je problem ze hodne velkych pecek 2012 teprve planuje dorazit... AC3,FC3, Hitman (?) Ale Dishonored musi byt minimalne v nominovanych :) To uz je na jedinci jestli mu to sedlo nebo ne, jako se vsim na svete.
Zacatek 2013 bude taky zajimavej, Dead Space 3, Crysis 3, Last of Us atd... :) -
já bych bral spíš nové pokračování/Spin-off s lepší grafikou...třeba na next-gen konzole, které mají vyjít příští podzim. Konečně by to prověřilo můj 3 roky starý komp *1*
-
právěže na nejvyšší (Very Hard). Asi to je špatnou umělou inteligencí (ikdyž mě zahlédli, často to ani nešli zkontrolovat) kombinovanou s dobrou hratelností (za to díky konzolím a modernímu trendu).
-
http://www.youtube.com/watch?v=MZSAxJjXP0I&feature=fvst
Horší je ten zpěv holčičky, z toho mě ve hře mrazilo:) -
Grafika je tak akorát? Co je komu do tvé staré vykopávky? Na low detaily s hrubou polygonovou sítí, málo světly (a stíny), nízkém rozlišení textur snad nikdo hry nehodnotí ne? Tady jde o to, že hra vypadá podobně na low i high detaily...tomu já zas neříkám "tak akorát," ale "smutné."
Mám DX11 grafiku a čtyřjádrový procesor a dodnes rozjedu všechny hry na plné detaily, přestože jsem si toto PC pořídil v roce 2009. Teď tomu budou tři roky...dříve jsem po třech letech měl problém rozjet jakoukoli novou hru bez cukání na low detaily, teď nic.
A kdo se mi pokusí rozmluvit to, že herní trh po technologické stránce už zhruba 4 roky stagnuje kvůli konzolím, prosím použijte pořádné argumenty, nechci se tu hádat s konzolovými vypatlanci, kteří nevidí dál, než na 3 metry (doporučená vzdálenost od televize). -
Je fajn když někdo ví co dělá a udělá videorecenzi která nespoiluje. Dnešní recenzi v Replay jsem po 30ti vteřinách raději vypnul, protože mi ukázala kus děje kde ještě nejsem. Sice je to asi očekávané ale fakt mě to nakrklo.
-
Nu 16 GB RAM, grafika stejná a i5-3550 a šlo mi to na max docela v pohodě :)
-
Jedine ak by pokračovanie vyšlo za pár rokov - nech preboha z tejto IP nerobia niečo na spôsob CoD, NfS alebo FIFY (aj keď FIFU mám rád).. nebol by som proti poriadnemu príbehovému DLC (alebo ehmm, ak to ešte v tejto dobe niekto pozná, datadisku), kde by sme sa dostali do ďalších miest v okolí Dunwallu.. ale ak plánujú pokračovanie, tak nech si dajú čas naň, nech dostanú nové nápady a môže sa to odohrávať dakde inde.. niečo ako BioShock jednotka a BioShock Infinite
-
zaverecny song zde http://www.youtube.com/watch?v=zyTCtbYNzRg&feature=g-hist
-
Když už jsem u toho...
Doporučil by mi někdo literaturu, co se podobá Dishonored? Už jsem jedno dostal - nádraží Perdido, ale jestli znáte nějaký další steampunk prosím ... Už jsem nečetl dlouho nic z žánru sci-fi / fantasy atd. -
Hlavně taky konečně hra, s kterou si člověk může hrát. To je bohužel dneska luxus, kvůli minimu herních mechanik.
-
Není to špatné, mám to doma. Ale pro mě ne. Je to příjemná oddychová MMO s unikátním stylem úkolů, nádherných zpracováním, ale osobně MMO hry nepovažuji za hry roku nikdy:)
-
Tn vlak s mrtvolami jsem tam mel take a to jsem hral na co nejmene zabitych.
-
Co treba Guild Wars 2 :)
-
Naprosto souhlasim s recenzi. Sice mate na vyber hodne hernich stylu, ale podle me je nejuspokojivejsi a nejdojemnejsi konec s minimem zabitych. Doufam ze po mesicni dovolene v karibiku zacnou borci z Arkane makat na pokracovani *15*
-
Zvyš si obtížnost na nejvyšší a 15 hodin to nebude:)A Bioshock ani ne. To je krvavá lázeň v podvodním pekle v nádherných retro scenériích. Jsou to podobné hry, ale v konečném důsledku naprosto rozdílné hry.
A ru roku?: Pro někoho to bude Diablo III, pro jiného Mass Effect 3 nebo Borderlands II, možná AC III, FC III nebo Sc: HoN:) Kdo ví, jak to dopadne nakonec:) -
Na jakou jsi hral obtiznost?
-
Nevím jak ostatním, ale mě hra přišla dost lehká. Dohrál jsem ji za necelých 15! hodin (projížděl jsem ji pečlivě) a volil jsem většinou nesmrtící stealth styl hraní s častým používáním schopností typu Blink, Possession a Dark Vision. Díky tomu jsem měl lektvarů vždy plné kapsy, poté, co jsem si koupil pár upgradů a našel Bone Charm na zrychlení přiškrcení a zrychlení dobíjení many se ze mne stalo uspávací komando o rychlosti nadopované veverky...nebylo místo kam bych se nedostal, vždy jsem se přesunul hned za nepřítele a uspal ho...pak znovu a znovu. Když jich bylo hodně, tak už to chtělo trochu tvrdší postup, ale vcelku se to hrálo dost podobně jako Bioshock. Stačí si zvyknout na hratelnost (rychle se přemisťovat, kombinovat zbraně i schopnosti) a hra se hraje zábavně, akce je dynamická a rychlá (ta doba hraní je kvůli desítkám minut hledání kombinací k sejfům) a stále mám pocit, že jsem pánem situace.
Přesto všechno bych řekl, že mě Bioshock pohltil atmosférou víc než Dishonored a tím pádem zůstává oblíbenější, ale Corvův příběh měl taky něco do sebe. Hra roku nikoliv, ale hodně parádní hra? To jó...víc takových.
PS: Co se dá vůbec letos nazvat hrou roku?
EDIT: Hráno na nejvyšší obtížnost a 15 hodin hraní je podle mne více než úspěch, tím "necelých 15 hodin" bylo myšleno několik minut pod tuto hranici, ne, že by se mi to zdálo nějak málo...