Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hry nehraju jinak než na nejtěžší obtížnost *3* ale za celou dobu sem se potkal se smrtí snad jen tolikrát, že bych to ještě zvládnul spočítat na prstech. Potom, co jsem si zvyknul na hratelnost a koupil pár upgradů (a namixoval pár správných Bone Charmů) to jelo brutálním tempem...hned všechny lokace zabezpečené a už se jen hledaly skryté věcičky. Sokolovův lektvar na léčení jsem používal prakticky pouze když jsem nešikovně spadnul nebo mě napadly krysy.

Máš pravdu, Mass Effect 3 bych tak asi označit mohl. Nekonečné dobrodružství parkourového asasína a fantasy klikačky nejsou zrovna mým šálkem kávy. Možná proto mi příjde, že letos není moc na výběr oproti loňsku, kde jsem se nemohl rozhodnout mezi Portal 2, Deus Ex: Human Revolution, L.A. Noire, TES V:Skyrim a spoustou dalších.
    Jen pro pořádek, co jsou zkratky FC 3 a SC:HoN?
  • Musím říct zatím nej videorecenze co tu byla
  • Hra roku no... to je problem ze hodne velkych pecek 2012 teprve planuje dorazit... AC3,FC3, Hitman (?) Ale Dishonored musi byt minimalne v nominovanych :) To uz je na jedinci jestli mu to sedlo nebo ne, jako se vsim na svete.
    Zacatek 2013 bude taky zajimavej, Dead Space 3, Crysis 3, Last of Us atd... :)
  • já bych bral spíš nové pokračování/Spin-off s lepší grafikou...třeba na next-gen konzole, které mají vyjít příští podzim. Konečně by to prověřilo můj 3 roky starý komp *1*
  • právěže na nejvyšší (Very Hard). Asi to je špatnou umělou inteligencí (ikdyž mě zahlédli, často to ani nešli zkontrolovat) kombinovanou s dobrou hratelností (za to díky konzolím a modernímu trendu).
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=MZSAxJjXP0I&feature=fvst

Horší je ten zpěv holčičky, z toho mě ve hře mrazilo:)
  • Grafika je tak akorát? Co je komu do tvé staré vykopávky? Na low detaily s hrubou polygonovou sítí, málo světly (a stíny), nízkém rozlišení textur snad nikdo hry nehodnotí ne? Tady jde o to, že hra vypadá podobně na low i high detaily...tomu já zas neříkám "tak akorát," ale "smutné."
    Mám DX11 grafiku a čtyřjádrový procesor a dodnes rozjedu všechny hry na plné detaily, přestože jsem si toto PC pořídil v roce 2009. Teď tomu budou tři roky...dříve jsem po třech letech měl problém rozjet jakoukoli novou hru bez cukání na low detaily, teď nic.

A kdo se mi pokusí rozmluvit to, že herní trh po technologické stránce už zhruba 4 roky stagnuje kvůli konzolím, prosím použijte pořádné argumenty, nechci se tu hádat s konzolovými vypatlanci, kteří nevidí dál, než na 3 metry (doporučená vzdálenost od televize).
  • Je fajn když někdo ví co dělá a udělá videorecenzi která nespoiluje. Dnešní recenzi v Replay jsem po 30ti vteřinách raději vypnul, protože mi ukázala kus děje kde ještě nejsem. Sice je to asi očekávané ale fakt mě to nakrklo.
  • Nu 16 GB RAM, grafika stejná a i5-3550 a šlo mi to na max docela v pohodě :)
  • misho8723
    Jedine ak by pokračovanie vyšlo za pár rokov - nech preboha z tejto IP nerobia niečo na spôsob CoD, NfS alebo FIFY (aj keď FIFU mám rád).. nebol by som proti poriadnemu príbehovému DLC (alebo ehmm, ak to ešte v tejto dobe niekto pozná, datadisku), kde by sme sa dostali do ďalších miest v okolí Dunwallu.. ale ak plánujú pokračovanie, tak nech si dajú čas naň, nech dostanú nové nápady a môže sa to odohrávať dakde inde.. niečo ako BioShock jednotka a BioShock Infinite
  • zaverecny song zde http://www.youtube.com/watch?v=zyTCtbYNzRg&feature=g-hist
  • Když už jsem u toho...

Doporučil by mi někdo literaturu, co se podobá Dishonored? Už jsem jedno dostal - nádraží Perdido, ale jestli znáte nějaký další steampunk prosím ... Už jsem nečetl dlouho nic z žánru sci-fi / fantasy atd.
  • Malleth
    Hlavně taky konečně hra, s kterou si člověk může hrát. To je bohužel dneska luxus, kvůli minimu herních mechanik.
  • Veskoslav
    Není to špatné, mám to doma. Ale pro mě ne. Je to příjemná oddychová MMO s unikátním stylem úkolů, nádherných zpracováním, ale osobně MMO hry nepovažuji za hry roku nikdy:)
  • Tn vlak s mrtvolami jsem tam mel take a to jsem hral na co nejmene zabitych.
  • Co treba Guild Wars 2 :)
  • Naprosto souhlasim s recenzi. Sice mate na vyber hodne hernich stylu, ale podle me je nejuspokojivejsi a nejdojemnejsi konec s minimem zabitych. Doufam ze po mesicni dovolene v karibiku zacnou borci z Arkane makat na pokracovani *15*
  • Veskoslav
    Zvyš si obtížnost na nejvyšší a 15 hodin to nebude:)A Bioshock ani ne. To je krvavá lázeň v podvodním pekle v nádherných retro scenériích. Jsou to podobné hry, ale v konečném důsledku naprosto rozdílné hry.

A ru roku?: Pro někoho to bude Diablo III, pro jiného Mass Effect 3 nebo Borderlands II, možná AC III, FC III nebo Sc: HoN:) Kdo ví, jak to dopadne nakonec:)
  • Na jakou jsi hral obtiznost?
  • Nevím jak ostatním, ale mě hra přišla dost lehká. Dohrál jsem ji za necelých 15! hodin (projížděl jsem ji pečlivě) a volil jsem většinou nesmrtící stealth styl hraní s častým používáním schopností typu Blink, Possession a Dark Vision. Díky tomu jsem měl lektvarů vždy plné kapsy, poté, co jsem si koupil pár upgradů a našel Bone Charm na zrychlení přiškrcení a zrychlení dobíjení many se ze mne stalo uspávací komando o rychlosti nadopované veverky...nebylo místo kam bych se nedostal, vždy jsem se přesunul hned za nepřítele a uspal ho...pak znovu a znovu. Když jich bylo hodně, tak už to chtělo trochu tvrdší postup, ale vcelku se to hrálo dost podobně jako Bioshock. Stačí si zvyknout na hratelnost (rychle se přemisťovat, kombinovat zbraně i schopnosti) a hra se hraje zábavně, akce je dynamická a rychlá (ta doba hraní je kvůli desítkám minut hledání kombinací k sejfům) a stále mám pocit, že jsem pánem situace.

Přesto všechno bych řekl, že mě Bioshock pohltil atmosférou víc než Dishonored a tím pádem zůstává oblíbenější, ale Corvův příběh měl taky něco do sebe. Hra roku nikoliv, ale hodně parádní hra? To jó...víc takových.
    PS: Co se dá vůbec letos nazvat hrou roku?

EDIT: Hráno na nejvyšší obtížnost a 15 hodin hraní je podle mne více než úspěch, tím "necelých 15 hodin" bylo myšleno několik minut pod tuto hranici, ne, že by se mi to zdálo nějak málo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit