Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hw nároky moc nekoukej, hra běží i na win XP, já osobně dvoujádro 3Ghz, 2Gb ram a 256MB grafika a v poho na max.(bez vyhlazovani, ale stiny krys mam :D) na XP.
  • Hele, zkus si hru zahrát a dohrát bez zabíjení ,ano i nakažené omráčíš když je třeba ;) a na konci uvídíš k čemu to bylo.
  • Na konci každé mise máš tabulku kde máš všechno vypsané. :)
  • janchor
    Stráže hrdinně zemřely pro účely videa, hned vzápětí jsem daný situace loadoval.
  • Nevim po jake dobe umiraji nakazeni (jestli by vubec uspani v prvnich levelech davalo smysl) ale kdyz to dohrajes na dobry konec tak by to omracovani melo davat smysl *3*
  • Na nejtezsi obtiznost jsem za celou hru zabil jedinou postavu v misi s lady boyle ve vedlejsi misi pro mideltona ve streleckem souboji ale toho loadovani *7* ...jak pise Darius taky to tak citim muj pocit ale jeste umocnuje bidna znalost anglictiny. Kazdopadne se k tomu jeste vratim a zahraji si to akcnejsim stylem.
  • Zajímavé že ti tohle Samuel udělal já měl vysoký chaos celou hru (povraždil jsem většinu stráží včetně všech cílů), popřál mi hodně štěstí a odjel.
  • Chtěl jsem se ještě zeptat je ve hře statistika celkového počtu zabitých lidí ? Nebo jsem to přehlédl ?
  • Libí se mi jak npc reagujou na mé činy když jsem hrál high chaos a podřezal opravdu každého tak přišel vrahoun nahlásit cíli že všechny hlídky zmizely nebo strážný o mě mluvil jako o šílenci kterého zavírají do klece a vypouští jen v noci *1*
  • hlavně se z toho nepose.rte *1*
  • Absolutně parádní videorecenze,k samotné hře mám jednu výtku,kdyby se zabití lidí nakažených morem nemělo započítavat do statistik,protože se jedná o akt milosrdenství a jejich omráčení nedavá smysl.
  • Skvělá videorezence až mne zamrazilo v zádech :)
  • mirekdusinojc
    K tomu lze říct jen jediné: Nice!
  • Tak proc postovat trailer ve kterem zpiva?
    To je lepsi https://www.youtube.com/watch?v=iVlVyi9rKDo
  • Hlavne bychom se meli zamyslet nad tim, co "Hra roku" znamena v globalnim meritku, tedy v hodnoceni hracu samotnych, ne recenzentu. S nejvetsi pravdepodobnosti nepujde o nejkvalitnejsi titul daneho roku. Ten mohou odhalit prave jen ankety v ramci hernich webu nebo magazinu (samozrejme s prihlednutim k osobnim preferencim recenzentu) a ti to maji vetsinou pro presnost rozdelene do skupin podle zanru. Mnohem dulezitejsim kriteriem nez celosvetove hodnoceni hry v recenzich ma komercni uspech, ale ve vysledku pujde o titul, ktery je nejlepsi v pomeru kvalita/komercni uspech (v cem je zahrnuta popularita znacky jako takove, reklama apod.). AC3 tak ma nejvetsi sanci tento radobytitul ziskat. Je to ale dobra vec jako info pro prilezitostne hrace zahrat ci neco, co je pristupne a zaroven relativne kvalitni.
  • Jestli ti nevadi komiks tak Liga vyjimecnych (The League of Extraordinary Gentlemen) od Alana Moore je docela fajn jednohubka.
  • To, že se zvyšují náklady na vývoj her je určitě pravda. Taky je pravda to, že prodej na konzolích má několikanásobně větší obrat (tuším, že jsem někde četl až 10x), takže ti musím dát za pravdu.
    Tím jsi mi ale jen vyčetl fakta potvrzující můj názor, že po grafické stránce hry stagnují právě kvůli konzolím. Naco by přeci vývojáři vytvářeli například DX11 hru na 3 platformy, kde 2 z nich (Xbox360 a PS3) stíhají jen DX9 a třetí (PC) DX11 (a výkonově několikanásobně předčí první dvě), když jim prodej z PC bude tvořit jen 10% zisku? Jasně, to je kontraproduktivní. Ale nabízí se otázka PROČ tomu tak je?
    Podle mě za tím stojí byznys. To neustálé "umělé" natahování životnosti konzolí a přesvědčování lidí o tom, že jsou konzole pořád na tahu (například neustálým strkáním konzolí jako výher do různých soutěží v TV, na internetu, v časopisech apod.) má za následek to, že lidi stále kupují zastaralé produkty ikdyž technologie je mnohem dál a může nabídnout víc. Ten důvod proč tomu tak je je ten, že vývoj pro DX9 je v dnešní době mnohem jednodušší, protože s tím není tolik práce/peněz. Navíc vývoj nových konzolí (a jejich systémů) taky něco stojí...a to nemálo, proto je nejlepší, když se cyklus co nejvíc natáhne. Nepočítaje školení vývoje právě na nové systémy (viz. neochota vývojářů po vydání PS3 kvůli složitosti OS). Toť můj názor.
    Za co ale vděčím konzolím je to, že máme daleko lepší hratelnost ve hrách (ne, nemyslím autoaim atp.), ať už se jedná o ovládání hry nebo o celkový styl hraní. Je zjednodušená (kvůli keymappingu na gamepadech) a člověk jí tak snadno přivykne a pomůže to vtáhnout do děje.
  • chapu co tim chces rict ze vyslovnost do cestiny je jina ale ve hre rikaj ciste korva
  • To je sice hezké, že jsi mi odpověděl, ale evidentně jsi špatně přečetl co jsem napsal. To, že prodejnost je jednou z předních kritérií je věc všem známá. Logicky se totiž nebude hodnotit hra o které nikdo nic neví, protože se jí prodalo jen pár tisíců kusů a na trhu tedy propadla.
    Ty tu píšeš o něčem takovém jakože záleží jen a pouze na prodeji, což je úplně zcestné. Na druhou stranu souhlasím s tím, že prodejnost je ukazatelem toho, že lidé nechtějí riskovat a koupí si radši ověřenou značku než něco nového. To je ale fenomén dávno známý a tudíž nic nového...
  • Kdyby zalezelo pouze na prodejich, pak by kazdym rokem pravidelne vyhravalo titul hra roku COD. Ja si myslim, ze vysoke prodeje predevsim ukazuji neznalost nebo neochotu riskovat beznych lidi. Clovek, ktery si na svuj xbox koupi dve hry do roka asi sotva pujde pro Dishonored. Recenze takoveho cloveka stejne nejak nelakaji. Proste koupi dalsi dil toho, co ho jiz drive bavilo. Jenze pokud jde o pokracovani, casto jde jen o nastavovanou kasi. V pripade AC3 neocekavam vyrazny posun vpred. Serie me prestala bavit jiz v Brotherhoodu (AC2 dle meho vytezilo z potencialu hry maximum a dalsi hry jsou vicemene jen datadisky). O FC3 zetim nevim co si myslet. Open-world ale zaroven hodne skriptovana hra? No nevim. Hitman sice vypada video od videa lepe a lepe, ale obavam se, ze ovladani a vubec celkovy pocit ze hry na PC se nevyrovna predchozim dilum. A otazka je, jak moc bude inovativni a jak moc to bude ku prospechu zanru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit