Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak load a projed to znova od zatopeny ctvrti :D To uz stejne nejsou moc tezky a dlouhy mise
  • Tak samozrejme ze to bude podobne. Oboje stealth, oboje nabizi vice cest k cili... Nebo se taky divis kdyz zapnes Battlefield a rikas si, sakra to je nejakej podobnej mechanismus jako CoD?
  • Aha!!! If Granny Rags is Sleep Darted or Choked Out after destroying the Cameo in the Flooded District Mission, this will count as a kill and will prevent you from getting Clean Hands.
  • Tak herní mechanismy u stealth her si jsou prostě podobné. Ale augmentace a Corvova magie je hodně rozdílná a od toho se i odvíjí průchod misí. Přímočaře se HR rozhodně nehraje - to ano, ale také to právě (tedy podle mne) nemá takovou možnost si hrát ze schopnostmi.
  • Asi to budu muset sám vyzkoušet.

Přímočaře se HR rozhodně nehraje (cest k cíli je vždycky hromada a čím víc augmentací člověk má, tím víc cest se mu otevře). Ale jak říkám, vyzkouším a porovnám. Jen mě zarazila na první pohled velká podobnost herních mechanismů.
  • Veskoslav
    No to mě řekl, že jsem stejná zrůda jako ti, co jsem zabíjel a pak vystřelil. Tudíž šup load a hned pif do hlavy šipkou.
  • I když je tendence ty hry srovnávat a hledat na nich společné věci, tak každá je přeci jen jinak definovatelná. Za prvý jedno je steampunk, druhý kyberpunk.
    DX:HR klade víc důraz na RPG, příběh a konspiračnost. Samotné hraní je pak více přímočaré. Mise za pomocí augmentací nejdou tak procházet různě. Dishonored jde hrát doopravdy hodně styli . Důkazem budiž toto video (lehký spoiler na různé smrti Lady Boylové): http://www.youtube.com/watch?v=Hk4V43m0TDs
    I když mám výtvarnou stránku DX:HR docela rád, tak přece jenom ta z Dishonored je zajímavější a více osobitější. Ale jinak je to jako míchat hrušky a jablka.

Ale doopravdy hlavní sía tkví v ty kombinovatelnosti schopností hlavní postavy.
  • Tak si tu videorecenzi pust, ne? *7*
  • Taková blbá otázka od někoho, který dohrál tutoriál a rozehrál první misi (a možná už jsem se na to i ptal jinde): co je na Dishonored tak úžasnýho, že jsou tady z něj všichni tak hotoví? Teď jsem poprvé dohrál DX:HR a když porovnám hratelnosti těch dvou her, tak se téměř neliší (když nahradíme augmentace za speciální schopnosti a vyměníme prostředí). Ale i kdyby loni nevyšel DX:HR, tak všechny herní prvky (doslova, bez 3rd person krytí) přinesl už první DX.

Takže, co je na Dishonored tak výjimečného, že ho všichni (většina) tak oslavují?

PS.: DX:HR 8/10 a kdyby neobsahoval boos fighty, bylo by to za pěkných 9.5 (i když příběh mohl možná být o něco málo lepší).
  • Naaah Na konci misí jsou statistiky - dost jsem si hlídal abych měl 0 zabití. *3*
  • Nestalo se ti treba, zes odlozil mrtvolu nekam a sezraly ho krysy?
  • USER47
    Já zabil prakticky všechny hlavní hajzly a měl jsem po celou dobu chaos na low + dobrej konec. Pokud vraždíš desítky strážníků v každý misi, tak je to samozřejmě něco jinýho, ale to už bych nepočítal do nějaký pomsty.
  • Hmm tak už jsme dva co provedli "akci čisté ruce" a nedostali achievement Clean Hands: "Complete the game without killing anyone". ( že by Česko-Polsko-Ruská verze?)
    Hlavní je samozřejmě se bavit při překonávání toho průchodu misemi, ale když už to člověk jednou udělá, tak by ten blbej obrázek taky mohl dostat :D
  • Nevinnost stráží je diskutabilní když jsem na jednoho vyzkoušel "srdce" co mi o něm poví řeklo že pokud dnes nezemře padne jeho rukou daleko více lidí.
  • Přesně tak já hrál high chaos ghost stealth zabil jsem snad 80% strážných a členů gengu co mi přišli do cesty vedlejší mise jsem dělal taky a konec se mi osobně velmi líbil.
  • Masa-san
    Co myslíš tím poděkováním ? U mě se žádné speciální díky za projití non-lethal způsobem nedostavila. Pokud myslíš in-game obsah, je to možná i naopak vezmeme-li v úvahu různé animace zabíjení, možnost zbavit se otravných tall boys, kteří nejdou uspat, apod.
    Mor je ve městě jako součást děje. Já nikoho nezabil a měl jsem myslím půlku města nakaženou, aspoň to si povídali NPC.
    Můj konec vypadal takhle http://www.youtube.com/watch?v=ws61PaCattg
  • To ale není celkový počet ne ?
  • Keyz
    Nevýhoda je v to,že si negativně ovlivníš konec hry i když nechceš.Chtěl jsem původně zabit nepřátelé a využít mstu ale dopadlo by to celkově blbě.
    Navíc jak se může zhoršovat mor když po smrti protivníka se díky dovednosti mrtvola ihned vypaří?To nedává smysl.

- Je to klasické rozdělení kde je něco ve výhodě.Naprostá klasika je to,že poděkování dostaneš za jeden styl hraní.Proč nemáš poděkovaní za to,že jsi zabil nějakého šmejda který negativně ovlivňoval život dalších lidí?
    Prostě hraješ stylem kdy asi zabíjíš slušné lidí.Nikdo nepoděkuje,dále to je ještě horší a navíc si nějak přivoláš na město mor.To je teda pomsta.
  • Keyz
    Občas je třeba myslet.Hlavně když nemáš dovednosti které chceš.
    Pak to není skoro potřeba.Hodíš jednu dovednost a jsi tam kde chceš.
    Na misi máš 10 lahví many a v misi najdeš další.Nikdy se nestalo,že by mana došla a to jsem používal dovednosti dost.
  • USER47
    To s tou klecí říkaj i když jsi pacifista. Jsou to jen drby, zrovna tohle nijak nereflektuje způsob hraní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit