-
Našel jsem uplně všechny. *4*
-
Mužeš i běhat a neuslyší tě.
-
V hlavní roli by měl bejt seržant Drsoň, mělo by se to odehrávat v nějaký zemi východního bloku a co chvíli byste měli utíkat před padající budovou, pronásledováni pěti helikoptérama.
-
Hra dobrá ale ne pro mě teďkon jsem to dohrál a celkem jsem se u toho nudil nebavilo mě tam hledat ty runy atd.. takže jsem jel skoro bez nich což mělo za následek opravdu krátkou herní dobu
-
Tak hra je na kozole a zároveň na PC.Navíc na PC to moc neupravovali aby to nabídlo lepší efekty a vymoženosti.
Logicky je pak jasné,že hra jede snad na každém krámů včetně jednoho mého :)
To je super,ale když máš lepší PC tak to moc nepotěší no. -
Furt pobíhaj kolem jednoho místa, většinou dopředu dozadu nebo podobný pohyby dokud je věž nezabije *1*
Jinak s tim palivem to tam tušim je, skoro vždycky když sem vyndal palivo tak mi podobná hláška zazněla, ale že by se dělo něco dál, to už ne *4* -
Ty jsi mi teda znalec... A jak by podle tebe měla vypadat taková hra roku?
-
Bože nechápu co se vám na tom tak líbí, grafika nic moc, prostředí nudný až depresivní, příběh tuctovej a stealt je dost lehký, stačí si kleknout a už o vás nikdo neví.. Neříkám že je to špatný, ale hra roku?? Hmm, to asi ne.. Spíš průměrná hra..
-
To ani nevím - jak? :-)
Spíš mne vždycky naštvalo jak strážný nereagovali na to když jim došel velrybí olej (ve skutečnosti jsem ho vyndal já). Ok beru to tak, že když už se člověk dostane k cíli, tak by měl mít nějakou odměnu v podobě snazšího průchodu. Ale stráž by mohla nějak reagovat jako:" K*rva už zase došlo palivo" nebo " je to rozbity". V lepším případě by mohli dojít pro plnou nádrž a donést jí do zásobníku. Už s tohohle vytěžíš dvě pozitiva - 1) Na 20 sekund máš otevřenou bránu či zneškodněnou elektrickou výbojovou věž a stráž se ti někam ztratí v cestě pro nádrž. -
Ja sám mám 4-ročný stroj a ide na to plné detaily + modifikácie v .ini súbore (pre ešte lepšiu grafiku) viac ako parádne - však to nie je náročná hra na hardware
-
Je k dispozici nake demo / benchmark ? Kupovat nebudu pokad nebudu vedet zdali mi to pobezi priatelne aspon na min.
Ne kazdej ma potrebu upgradovat kazdej rok, a moje potreba je ukojena uz nakej patej rok. -
má smysl si je pořizovat? mě podle podle pohybu neodhalili nikdy
-
Mě dokázalo třeba rozesmát jak se stráže chovali když jim člověk přepnul věž do nepřátelskýho režimu *1*
-
Taky se na AC3 docela těšim, ten gameplay vypadá super. Ale sem opatrnej, protože jednička se jevila podobně a po dvou hodinách hraní sem měl chuť ji hodit z okna.
Navíc mě dost odrazuje ten příběh/fantasmagorie okolo. Ve snaze dělat mraky pokračování je natahovanej a překombinovanej. Přijde mi to pomalu jak Losti. -
Jinak vyšla na PC hra Mark of the Ninja stojí par stovek a nemá chybu pokut jste se u Dishonored nenabažily dost Stealth akce. *5*
-
Moc hezky udělaná videorecenze na opravdu, ale opravdu fantastickou hru. Chválím.
-
Včera věcer dohráno (very hard a low chaos) a fakt super zážitek. Konec se mi taky líbil a závěrečnej song jakbysmet.;)
-
teď je otázka jestli by to ještě bylo hratelný
-
tak to jsme asi hráli jinou hru
-
Asi máš pravdu.