Přejít na výpis diskuzí
Disney zrušila vývoj her v LucasArts, bude je licencovat
3.4.2013 | Petr Poláček
92 příspěvků
-
tak tak
-
Nojono.. LucasArts mi za ty poslední léta taky moc líto neni. Každopádně jestli by to mohlo přinýst rozhoupání některejch titulů, na který se buďto čeká nebo byly zrušený a nebo je ještě ani neoznámili, tak budu rád. Takový pokračování Republic Commanda v současnym grafickym kabátu, to by mohla bejt fakt pecka.
-
To, že George se vzdal podstatného vlivu na další vývoj SW, je naopak velmi pozitivní. Poslední léta stejně nedělal nic jinýho, než že kurvil původní trilogii a vymýšlel Jar Jar Bingse a blbý prequely. Takhle aspoň mají prostor ostatní, bez kterých by SW už dávno neznamenalo to co dnes.
-
Tak mi došlo,že je to letos deset let od Jedi Academy,Raven o sobě dal vzhledem k zrušení studia vědět vypuštěním zdrojového kódu k posledním dvoum Jedi Knightům, , ale mohli by o sobě dát vědět i jinak. *3* BTW. jsem myslel že to studio je mrtvý a netušil,že dělali i na posledním Modern Warfare
-
Proto se už nemůžeš dočkat až dospěješ, co? Ale to uteče ještě hodně vody...
-
Omg, jak muzou jeste lidi doufat v KOTOR 3? News flash: SWTOR je KOTOR 3,4,5,6,7,8,9,10,11 atd.
-
přesně tak, jsem sice skalní fanda SW, ale on Lucas zas takovej borec není, EP IV byla super, EP V je nejlepší díl celý ságy a EP VI už začla být docela blbost, hlavně co se týče Ewoků atd. G. Lucas se asi pomátl, nebo nevím co, ale udělal ze SW naprostou blbost a pohádku pro děti. Když se na ty filmy podívám z pohledu ne-fandy SW, ale obyč člověka, tak je to trapná pohádka. Díky bohu, že to Lucas prodal. Kreslený Clone Wars je taky chujovina největšího kalibru a vše okolo CW spojený.
Si představte, že by Star Wars bylo natočeno více dospěle, surově, chladně.. to by bylo panečku něco a ne ta pohádka jako episoda 1,2,3,5 -
Roky tajně doufám v další díly Jedi Knight, nechápu, proč se to zařízlo. Doufám, že se toho někdo schopný chytne a dostane/zakoupí licenci. Myslím, že tohle je pořád hodně perspektivní značka *4*
-
Naopak licencování může být výhodou právě pro nás, hráče. Může tak vznikat spousta her najednou, na které dřív nebyly prostředky ani vůle.
-
lucas uz davno neni mozek SW. je zaplava lidi co rozumi SW vic a co v tom svete vytvorili daleko lepsi veci, nez na ktere se kdy zmohl on. vzdyt puvodni trilogie by nebyla to co byla, kdyby lucas mel prachy a lidi se ho bali jako neomylne modly, coz byl pripad prequelu, a jak to dopadlo.
-
No hlavně že poslední (první) tři epizody a přeremastrovaný / upravý edice původních dílů byl nějakej skvělej tah *11* Pro SW je jedině dobře že to Lucas pustil - IMHO
-
když to vzdal mozek SW nikdy už to nebudou SW
-
Kdyby tak udělali klasické 2D konverzační rpg. (no troll)
Ale na druhou stranu mám strach, že by Obsidian nenašel investora, i kdyby ze světa SW dělal cokoli. -
nebo taky ne
-
Jo, ta hra nebyla zase až tak tragická, jak všichni tvrdí... Jen si k ní člověk musel prokousat cestu přes 5 zničených klávesnic kvůli vym*daným jump questům.
-
Vždyť toho využijí, akorát ty hry bude vyrábět někdo jinej. Je přeci normální, že na něco co neumím nebo se mi to nevyplatí si najmu někoho jinýho.
-
Další kterej sundává kalhoty ještě daleko před brodem.
-
Prodej licence může být mnohem výhodnější, pro nás. *5*
-
No ja nevim, ja filmy o kazde postave ze SW za win moc nepovazuji. 4 miliardy jsou 4 miliardy a budou je chtit zpatky co nejdriv, takze budou praskat jeden film za druhym a protoze Star Wars, tak na to lidi pujdou, at to bude sebevetsi s*cka...
-
jsem velký fanda SW ale asi budem muset udělat za tímto universem jednou tlustou čáru.Lucas už ji loni udělal.Teď je to asi už jen na nás.