Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to není co říct. Snad jen: jsi kokott. Sorry redakce, klidně mě zabanuj stojím si za tím že tohle je fakt přiklad kokota.
  • x_ander
    Není to troll...je to jen blb...
  • Black_Hand
    [spoiler]troll[/spoiler]
  • Plně souhlasím.
  • x_ander
    Otázkou spíš je, proč volíš tu hotovost. Z tvého přístupu bych řekl, že nic jiného ti nezbývá...
  • Menttor
    U žen je to jen otázka ceny, někdo platí večeří, či dárky k výročí, já volím hotovost. Jednoznačně nejekonomičtější řešení.
  • x_ander
    Ty sis dlouho neštrejchnul, co?
  • Robotron3
    To už se fakt games.cz stává blogískem? *15*
  • Menttor
    Toho keporkaka v podcastu jsem naštěstí minul *2*

Jinak to, že ženy nepracují v herním průmyslu je samozřejmě správně., max. tak v designu, ale v žádném jiném odvětví si je nedokážu představit (ještě tak možná PR).
    Až na malé výjimky ženy nejsou schopny vytvořit žádné kulturní hodnoty. Ženy vaří a rodí, to je jejich úděl, což musí chápat každý realista.
    Emancipace už víceméně úspěšné proběhla a probíhá, a přesto ženy pořád nejsou s to stvořit kvalitní literární díla, filmy, hudbu či cokoliv jiného. Zkrátka na to (opakuji, až na malé výjimky) nemají dostatečnou intelektuální kapacitu. Ale to jim nemůžeme vyčítat.
    Slovy klasika:
    "Ženy jsou pohlaví ozdobného: nikdy nemají co říci, ale říkají to roztomile"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit