-
Něco by měl řešit poslední patch:
http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=519960
Jinak, tohle jsme neviděl jako problém. Obchodníku je hodně (každé NPC) a ty lepší mají většinou dobré věci. Každým level se navíc mění. Nikdy jsem to nenahrával abych měl lepší věc. Není to tolik potřeba jako u Diabla. Když je to na tahy. -
To jsi musel například u Mass Effectu přímo šílet.
Tam nebyla ani možnost využívat slušně prostředí jako zde (krom klasických výbušných sudů) a mělo to stejně nešvary, které jsi popsal + některé navíc. -
A tak určitě. Jako by herní KC:D systém Divinity z oka vypadl *15* *7*
-
Jinak je u podobných RPG má většinou problém, že nevím co přesně daná dovednost dělá, nevím kolik je maximální úroveň a tedy jaké množství dovedností se asi stihnu naučit a také, problém spolubojovníků, kteří mohou mít někdy stejné dovednosti a nelze je nějak předělat.
Pak člověk něco dá zbytečně apod.
Zde mi první věc nevadí, zatím to je napsáno dobře, druhou věc jsem jsi zjistil a třetí také nevadí, protože jsou zde možnosti jak to řešit. -
jeden by řekl ze je to tim ze to proste nemá s Tormentem nic spolecnyho, jina hra proste..nekomu sedne nekomu ne..nechapu proc by od toho mel někdo cekat další torment
PS: komunitu bych radsi do toho toho moc netahal, vzdyt třeba zdejsi komunita se neshodne pomalu ani na tom kolik je 5+5, a diky, nechci hrat hru kde vymyslel pribeh 15ti letej John z pittsburghu když sel z baseballu:) -
je to divný, proč treba v ramci komunikace s komunitou jim nenabidli at vymyslí zápletku a mohli vybrat tu nejlepší, když nevedeli sami prijit s nečim originalnim
-
"Demands your time and your brain, but it's worth it." (PC gamer)
To je dostatečně výstižné. Hlavně i když to v rámci klasických RPG nepřináší nic extra nového, tak dnes to je paradoxně plné novinek. Logické kombinace jako voda + blesk a možnost hodně využívat prostředí během boje se u nových RPG nevidí. Také, lokace kde první část je lehká a v další částí na to prostě na daném levelu nemáte a musíte zkusit štěstí jinde je příjemná změna...
Super hra a souhlas s 9. Některé dovednosti se zdají být zbytečné apod, ale jak se zdá pracují na nápravě. -
Dejte Larinum velkej balik penez a udelaji nejlepší rpg všech dob, doufam ze ho timhle ziskaji. Uz u první Divinity jsem vedel ze to delal někdo kdo ma talent. Jen me krapet leze na nervy jak se to prirovnava k BG,tormentu,falloutum atd, přitom tahle serie ma svoje zaklady a pomalu stejne letite jako jmenovane hry. Kazdopadne slava, larianum to preju :)
-
Počkej si na Kingdom Come: Deliverance a budeš spokojený *3*
-
z tvheo uhlu pohledu. jsou i jine tak se s tim nauc zit.
-
To že ti v JRPG hraje jedna skladba v jedné oblasti celou dobu ještě neznamená, že to musí být i tady nebo v jiných hrách. Pro mě to byl taky ze začátku trochu nezvyk. Na druhou stranu to byla příjemná změna. Aspoň jsem neměl pocit, že pořád poslouchám tu stejnou, byť výborně složenou, skladbu. Příklad může být třeba takový Ys.
-
Ano, hodil jsem tu úplně nejvyšší laťku a když to porovnám s tímhle, tak je mi do breku, když slyším nejlepší RPG historie apod. nesmysly. Planescape Torment je úplně někde jinde jak ve zpracovaní, tak v příběhu. Premisy v Planescape Torment jsou pořád v herní oblasti nepřekonané a ta atmosféra možná taky ne. Divinity je pro mě strašně nevkusné. Nechápu ty vysoké známky, když ta hra nedosahuje ano 25% kvalit Planescape Torment
-
Já jsem se těšil, zatím spokojenost, ale jednu věc na té hře nesnáším. A to je UI. Graficky vypadá moc pěkně, to ano, ale je tam takové množství nesmyslně a nelogicky provedených věcí, že se mi tomu stále nechce věřit. Zatím jsem odehrál jen asi 2 hodinky, ale stačilo mi to, abych v jednom kuse během hraní proklínal UI a ten či onen UI prvek. Herně ale zatím super a těším se, až pokročím dále.
-
Jako porovnávat nová rpg s planescape torment, tos tam hodil sakra vysokou laťku
-
Mě se zdá, že tohle není izometrický pohled. Izometrie = 3D bez perspektivy. Tady se mi zdá, že (alespoň podle screenshotů) minimální perspektiva je.
Izometricky viděná hra: http://knightlore.sweb.cz/images/images_historie/alien8_tit.gif -
Nemůžu se do té hry vcítit. Nemá to atmosféru ani příběh na úrovni Planescape: Torment. Příběh je šíleně lineární a strašlivě moc klišoidní. Grafika a stylizace tak strašně moc kýčovíta až se mě tomu nechtělo věřit. Hra je to dobrá, ale já potřebuji teda daleko více než dobrou hru, já se ve hře potřebuji dobře cítit a to tady rozhodně neplatí.
-
Equip vobec nie je az tak dolezity..patri to k hre, prisposobovat sa tomu co ziskam..vzdy mam moznost zlepsit si zbran a vybavu enchantom. A su tam aj veci, ktore nahodne nie su.
-
Aha, takze ak 20x vypadne zly loot - co sa statistiky niekomu stane a bude mat nepouzitelne postavy - tak ma hrat radsej odznova celu hru? Ci ako? :D
-
ale tu neide o "jdu si kam chci" ale vsak uz v prvej jaskyni mi hralo tolko rozdielnych skladieb az mi to bolo divne :)) samozrejme, ina lokacia ine skladby, ale aby sa v jednej jaskyni miesalo tolko zanrov?
-
Je to úžasná hra, já jsem předevčírem po asi 5 letech šel spát ve čtyry ráno a v sedm stával do práce a pořád přemýšlel, jak se příběh bude vyvíjet. Hra je zjevením v dnešní době a osobně ji řadím i před Icewind dale, nebo Baldurs gate. Kromě vizuálu, je lepší v příběhu, prostředí a i soubojích.