-
tolhe ale není stylizace, tohle je jednoduše kýč
-
Alebo zabijete bossa a vypadne vam vec za 10g, potom dalsi krat legendarka za 5000g...balanced :/
-
cena na steamu neni ovlivnovana Valve..
-
imo reload kvuli lootu je neco jako cheatovani
-
Musíš ale taky brát v potaz že CRPG neni JRPG. V JRPG máš určitou propojenost skladeb protože tam máš linearní příběh, cestu atd. Takže přirovnání o náhodném přehrávání je na místě, protože se obvykle hraje tenhle žánr stylem "jdu si, kam chci".
-
No šak říkám že by to chtělo nějakou desítkovou.
-
su to ruské kľúče 100%, čiže moc by som sa nesnažil ich na svojom steamackom účte aktivovavať
-
Este jedna vec - toto sa da tolerovat v hack and slash ako je Diablo, ale v hre, kde je obmedzeny pocet subojov/truhiel je to neodpustitelne
-
D: OS ma obrovsku chybu a to je random loot. Moze sa stat, ze vam 10x po sebe vypadne z bossa/truhly totalny crap a musite reloadovat...reloadovat...reloadovat...alebo hrat s crapom. Alebo vam padne 2h legendary sword ako mne a na leveli 4 zabijate level 8 mobov....
Minimalne cast lootu mala byt umiestnena rucne. Toto v recenzii nebolo spomenute a strhol by som za to z hodnotenia aspon 1 bod -
:D to je snad zly sen :D
D3 also have it and tells you "go kill diablo" :DDDDDD -
Skvela hra , osobne by som nevahal s 10/10, pretoze v ramci zanru nic podobne kvalitne par rokov nebolo a novych prvkov je tam viac ako dost. Btw. 360 stupnove otacanie kamery ide nastavit v menu hry, len autori varuju, ze sa moze vyskytnut nejaka ta nedorobena grafika.
-
Není to hnus. Jen otázka vkusu. Ano, Diablo 3 se mi taky nelíbilo, ptže mi tam ten pastelový "WoW" styl neseděl, ale zvykl jsem si. Oproti tomu už takové Divinity 2 byla trochu barevnější hra. Navíc je tam i hodně vtipu a komických situací, takže mi tato stylizace sedí.
-
komu neposkočilo srdce, kdyz se při pokusu o opuštění lokace ozvlala hláška "you must gather your party before venturing forth"
-
Problém bude asi u tebe...
-
Jo klidně, taky nakupuju na jednom českým eshopu klíče, jednak je ten obchod kupuje jako předobjednávku, mají slevy když klíče berou "ve velkém" a u starších her jednoduše vychytají kdy jsou za málo a nakoupí je a pak se paradoxně stane, že mají v nabídce hru se všema DLC levnější než verzi základní (to by mě zajímalo kdo si koupí tu dražší osekanou)
-
Nadšení. Pouze a jen čiré nadšení. Nej RPG za posledních 10 let. Od Larianu jsem čekal dobrou hru, ale oni mě i tak dokázali překvapit.
Laťka pro Wasteland 2 a Pillars of Eternity nasazena sakra vysoko, ale jsem si jistý, že si je užiji všechny. Skvělý rok pro RPG fanoušky :) -
Myslím si, že to budou klíče překupovaný třeba z Ruska.
-
steam jsou banda zlodeju protože žijí v naivní predstave že maji monopol na digitalni distribuci
-
hry z kc mivaji prece feedback, jakto že nikdo z komunity jim nenamítal tu grafiku? imo to nedáva smysl u diabla 3 jste se mohli zbláznit že je moc barevné a tohle je doopravdickej hnus. mechanizmy to muže mit jake chce ale proste se na to nedá koukat *13*
-
Lariani splnili to, co slíbili. Jsou jedni z mála, kteří bez velkých řečí něco dovedou. Povedená kickstarterová kampaň, skvělá hra. Pro nováčky, kteří nechtějí začínát u Divine Divinity, Falloutů, Tormentu, Icewindalů nebo Baldurů, je to ideální volba. Ani zkušené hráče zmíněných her nemůže naštvat, takže spokojenost po všech směrech. Ukázková práce nových technologií a vyzkoušené hratelnosti z devadesátek.