Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • D&D pravidla su takisto vyborne..toto je proste ine.
  • vtip jsi ty a tato hra, lol zapršíme zmrazíme a zelektrizujeme, nejvetší trapas (a rozlijeme sud s vodou ktery "nahodou" stojí okolo)
  • Souhlasim s tebou,dnd pravidla uz jsou znacne zrezivela.Tohle je znacne sviznejsi a taktictejsi combat system.
  • sedi nesedi, tahovej se da pomerne slusne propracovat a dat tam i nejakou ai

lepsi jak hledat naky glitche ve skyrimu nebo dark souls
  • to bude tou ramkou...mam podobnou grafarnu a 4GB ram a jede to bez zaskobrtnuti, vsechno na full...ono batman byl v podstate konzolovka, takze tomu nedostatek ramky nevadi
  • NWN2...dospelejsi pribeh ? to je vtip, nehlede na naprosto tragicky zaver a to dobyvani vasi pevnosti ??? to byl vtip. Kombat v zadnem pripade neni zabavnejsi, nehlede na to, ze to jede na otravnych DnD pravidlech. Jedine co na singlu NWN1-2 bylo super, byly datadisky - shadows of undrentide pro nwn1 a mask of the betrayer pro NWN2
  • ja doporučuju neverwinter nights 2, dospelejší a hlubší pribeh, lepší postavy (druid, nekromancer) a zabavnejší kombat od mistru z obsidianu a porad v hezke grafice (vyšlo to v dobách oblivionu)
  • xH4wK
    Asi som jediny komu nesedi tahovy styl boja...
  • Asi si mě nepochopil, schopnost postav ovlivňuje počet AP individuelně, ale tah je pořád pro všechny stejně dlouhý úsek času.
    Možnost přenášet AP do dalších kol znamená, že pro tu postavu plyne jinak čas - když by si ten tahový souboj přenesl do reálu. Pokud v jednom tahu udělám jen půl akce a v dalším 1 a půl, tak to znamená, že pro mě uplynul čas rychleji a v dalším tahu pro mě čas plyne pomaleji. To je nesmyslný.
    Když udělám jen půl akce, tak bych měl o tu druhou půlku logicky přijít, prostě sem nic neudělal a stál na místě, protože AP prostě plynou stejně jako čas bez ohledu na to, kolik jich utratím.
  • vonTossis
    Máš o mně hodně zkreslenou představu ty hrdino. Znáš cenu práce, ale nějaký respekt a úcta je pro tebe úplně cizí. Působíš pouze jako nevyspělý hlupák. Dále už na tvé jistě hodnotné příspěvky reagovat nebudu.
  • Narozdil od debilu jako ses ty si vse platim za svy, coz zaroven znamena, ze znam cenu prace, takze vytahni ruku z nocniku a mazej mamicku poprosit, at ti calne dalsi sms na superstar vypatlance. Plati samo i to ty vejs.
  • Praveze je to premyslene velmi dobre..pretoze nemas iba flat AP na tah..a tie prenasas. Pri AP mas 3 rozne veci ovplyvnovane roznymi vlastnostami. Pri starte boja mas pocet AP , ktory zalezi od perception + speed (cize nieco ako simulacia pozornosti a rychlosti reakcie), potom mas prirastok za tah, ktory ovplyvnuje len speed..a nakoniec max. mnozstvo AP na kolo, ktore zavisi od condition. Je to prave dost dobre premyslene.
  • Jack1947
    Tak co bude recenze na Biošok nebo nebude? přece s tím nesekneš tak rychle ne. Nebo jo? *7*
  • Hmmm. Jako TBS combat, kde si můžeš přesouvat AP do dalších kol neberu jako moc promyšlený (pokud to není třeba jen jeden bod, což tady fakt není). Tah znamená určitý časový úsek a když nevyužiješ svůj potenciál, tak o to přijdeš. Prostě popojdeš, místo útoku neuděláš nic a stojíš. Tady se jednu chvíli šťouráš v nose zatímco zastavíš čas a pak najednou běžíš dvakrát rychleji? To fakt nemá logiku. Asi sem holt odkojený těmi skutečně kvalitními TBS.
  • vonTossis
    Máš nakoupeno několik set games, ale v hlavě vyprcáno. A na těch několik set games ti dali rodiče nebo kradeš kov a odnášíš do sběru?
  • Keyz
    Přesně, zde je jasný humor a to taky beru. Není to vážná hra a do toho nějaké trapné humorné scény jak to tak bývá.. Zde to je celé pojato vtipně. Klidně to lidem nemusí vyhovovat, ale je dobrý, že řekli jak to bude a tak to je. Neruší to nějaké vážné věci. Anebo u vážné hry komické prvky...

Již jenom, když se podíváš jak vypadají ovce *15*
  • Občas jo, ale na mě to má prostě moc lehkou atmosféru, kterou u RPG her jen těžko přecházím...Fallout byl dokonalej v tom, že byl vtipnej i vážnej zároveň
  • https://www.youtube.com/watch?v=dyJLUVCxOgc
  • Já hlavně jenom doufám, že co tu pan X předvádí je jenom špatný demo :)
  • Mě příjde místy cinickej až dost :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší