Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šašku počmáranej :) Takový zloděje máme všichni moc rádi a ještě se tím chlub...
  • To jako fakt? :-D to bys chtěl abys přišel na scéne, zmáčkl jedno tlačítko a všechny bedny, sudy, truhly by se ti automaticky vylootovaly do inventáře? A Simon the Sorcerer? Pixelhuting - nevidím souvislost ...
  • Tvá přezdívka mluví za vše...
  • V době let's playů si myslím, že je tahle výmluva úplně mimo. Často máš pořádný kus gameplaye pár dní po vydání - a jestli si z toho nedokážeš udělat názor na hru ... *16*
  • Tak já nebudu hejtovat jako ostatní, páč tě neznám, ale tak teda jinak. Souhlasím s tebou, že existuje spousta vyspělých (třeba i temných), propracovaných fantasy románů. Nebo co fantasy - moderní jsou dneska stem-punk-fantasy-sci-fi-pseudo-art-deco směry :-). A tím jsem nechtěl urazit staronové žánry, jen konstatuji že je tu spousta možností a poukazovat na to je víceméně bezpředmětné. Co ty tvrdíš je, že "ultimátní dark fantasy romány" jsou jediný žánr, který za to stojí. A to je v jádru špatně. Kýč - o tom nebudeme mluvit vůbec, protože význam toho slova ti asi uniká. Laciná mi Original Sins rozhodně nepřipadá. Naopak je nacpaná obsahem. A co se žánru týče - představ si, že mě táhne taky na 30 (dokonce až tak, že mi za půl roku bude 30 :-)) a věci jako je Hra o Trůny mě nezajímají (intrikaření si víc užívám v dílech Franka Herberta, přijde mi inteligentnější) a raději se vrátím do povědomých světů. Kde jsou orkové, elfové prťajzlíci, draci, zamilovaný orkině, mluvící mušle a mluvící kočky. A Larians si naopak z klišé a kýče dělají srandu. Což je jedna z největších hodnot co hra pro mě může mít.
  • Osobně bych ale radši cynickej černej humor z Falloutu, než tenhle "pohádkovej" z King's Bounty *9*
  • Tilwaen
    Jak originální nick ke krádeži :-)
  • Tilwaen
    F5 před rozhovorem to jistí *1* Také to u mě občas nejde jinak.
  • No,co na to říct - mít názor je jedna věc, ale nepochopil jsem jak jsi to myslel s tím craftováním - nevím asi o žádné disciplíně kterou bys mohl dělat a) bez nástroje b) bez schopnosti a za c) někdy bez toho, abys putoval do města. Lagů jsem si nevšiml. Asi jsi měl nějaký špatný demo :-)
  • Nespletla sis diskusi?
  • Já myslím, že 9 je hodnocení, s kterým můžu souhlasit. K dokonalosti hře chybí pár věcí. Možná je to subjektivní, někdo možná namítne, že třeba práce s inventářem/managementem postav je dobrá. Mě nevyhovuje. Rozčiluje mě, že po kliknutí na inventář se mi rovněž nepřepne opasek, čili aktivní hrdina. Vím, že si můžu otevřít dva inventáře (nebo kolik chci) a to je fajn, ale prostě interface práce s inventářem mi trochu pije krev. Výborná věc jsou batohy, ale ani manipulace s nimi není ideální. Potom - ale to už asi budu plakat na vlastním hrobě - hra mi nepřijde ideálně optimalizovaná. Je ale nutné říct, že jedu na starším dualcore, nějakou gigovou ati (AMD Radeon HD 5700 Series) a POUZE 2 GB DDR2 paměti. A systém jsem nepřeinstaloval asi 5 let. :-D Ale hry jako Batman Arkham City mi jedou vpohodě, tak mě to udivilo. Dost pomalé loadingy - nezáleží na nastavení grafiky. Občas mi zmizela minimapa - místo ní tma. A nejhorší je, když hra při save spadne a save se ani neuloží. Po posledním patchi je to o moc lepší, ale hra sem tam stejně třeba po dvou hodinách spadne. No, což je zase dobře, aspoň se vyspim.

Jinak totální spokojenost. A HUMOR přátelé, je tam HUMOR! *1*
  • vau, ty budes asi velkej drsnak co?
  • Bohužel, příběh je opravdu děsný klišé, stylizace ala king's bounty se k tomu hodí, protože je to spíš komedie, což mi ale v RPG moc nevyhovuje.

Jinak je to paráda, leech + blodletting + zombie rullez *14*
  • Takze zlodej a jeste jeden z tech trapacku, co hru nejdriv ukradne a pak s velkou slavou koupi ve Steam sales za jedno ecko *7*
  • Jo, ja vim, to je pixelhunt, jako v dobach Simon the Sorcerer ...
  • Bez si koupit svyho COda imbecile a pak muzes brecet na fokach, jak to shoji za howno, ze to ani nejde spustit ... narozdil od tebe mam koupenych nekolik set games.
  • Klasicka vymluva nesvepravnych zlodeju. Ja kupuji desitky her rocne a k tomu jeste nekolikrat do roka backnu neco na Kickstarteru a jeste se mi nestalo, ze bych za svoje penize dostal neco jineho, nez jsem cekal. Ale ubohy zlodej ani nema koule priznat, ze je zlodej a bude si svoji zlodejinu omlouvat.
  • Lenze toto nie je moderna hra...ktora ma na scene 2 aktivne predmety a osvieti ti ich magickym svetielkom. Interaktivnych predmetov je na scene tolko, ze by ti blikal screen ako vianocny stromcek. Holt na hry co sa hraju same , musis ist inam.
  • JJ ty bys tam asi potreboval velkou zelenou sipku, ze tenhle sud a tuhle bednu muzes vylootovat ty gumo. Jdi si dat radsi sprchu a nekrad mi nick.
  • Narozdil od kretenu jako ses ty nekupuju zajice v pytli a to naprosto nikdy imbecile.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší