Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho smiesneho +/- systemu na games si robis teda dost okatu srandu ;-)
  • Jelikož je opakovaní matka moudrosti, tak ještě jednou. Divinity: Original Sin naprosto předefinovalo pojem ultimátní kýč. Opravdu si takhle někdo představuje fantasy??? V době, kdy se píší ultimátní dark fantasy romány kvalitou rovnající se té nejlepší současné literatury, tak vychází tyhle herní zvratky. Když tvůrci nemají tu představivost vytvořit originální fantasy svět, tak ať nás raději ušetří těchhle infantilností. Kdyby mi bylo pět a sledoval krtečka, tak bych se možná bavil, ale když už člověku táhne na 30, tak se stydí. Taky poslední dobou už ani nehrají, bych se musel stydět zapnout takové kýče jako Divinity. Probůh přestlaně tvořit takové barevné srajdy a začněte myslet na zcela normalní jedince.
  • No problém je hlavně v tom, že si stěžuje na něco, co tam je, že a považuje to za chybu.
  • vonTossis
    Jen o pár desetikorun dráž koupíš i na netu. Já za to dal 520Kč.
  • vonTossis
    Ono rozdíl je hlavně v tom, že pokud tady chceš dělat ramena a ukazovat, jak jsi strašně fantasy vzdělaný a jak všichni kolem tebe jsou nuly .. tak bys taky mohl vědět, že krást se nemá *4* Ale asi to s tím tvým intelektem nebude až tak žhavé...
  • "Však to nemá příběh a postavy jako Torment a souboje a grafiku jako BG"
    No, když já si tuto hru kupoval, tak jsem věděl, že ji dělá Larian s jejichž tvorbou jsem seznámem. Podle některých příspěvků tady, ostatní očividně kupovali (nebo stáhli) nový Planescape říznutý BG. Jinak si nedovedu vysvětlit to srovnávání...a nebo jo ?
    No jistě. Se jménem hry se často skloňují slova jako "nejlepší"a "oldschool", což tady zvedlo hodně lidí ze židlí a způsobilo záchvaty hysterie a žaluděční potíže. Chápu, že se tato hra nemusí ostatním líbit a je to vpořádku (když pominu zdejší troly), ale srovnávat to hloupě se špičkami žánru, na které Divinity vůbec neapeluje a jde si svou vlastní cestou ? Inu, kdo chce psa bíti, hůl si najde :)
    Co se týče grafiky, je jasné, že se nebude líbit každému. Ale svět Divinity (stejně jako v předchozích hrách) není jen vážný, ale především plný komických situací, což by v takové "Dark Souls" grafice vypadalo dost divně. Jestli máte zkušenosti s předhozíma hrama od Larianu, tak není tak těžké pochopit jejich použitý grafický styl.
    Osobně jsem měl problém s grafikou u D3 (temná série) a Elders Scrolls Online (viz série ES). Ale obě hry jsem hrál a neměl jsem potřebu lozit po diskuzích a psát, jak se mi z nich chce blít a urážet ostatní, že to hrajou.
    Swen Vincke je v dnešní době jeden z mála lidí, který se snaží jít se svou vizí vlastní cestou a do svých her se snaží dostat maximum v rámci svých (hlavně finančních) možností a dělá je se srdcem. A jsem za to moc rád. U jeho předhozích her jsem se výborně bavil a bavím se i teď a jsem rád, že se baví i ostatní. Když začla hrát v menu ta nádherná úvodní melodie, tak jsem věděl, že jsem doma :)

Každopádně nezpochybnitelným faktem je, že my hráči, kterým se hra líbí, se skvěle bavíme a užíváme si desítky hodin skvělého RPG, zatímco ostatní..no, zalezte si někam a vzbuďte se až na zimu, kdy nám Obsidian vydá další vytoužené RPG.
  • ano tenhle samotnej fakt (ukradnu-vložim reklamu) je natolik ubohej, že by to video alespoň mohlo fungovat...nevim proč bych se měl obtěžovat s dohledáváním videa na jiných stránkách...
  • Hele a proc se cislis? Di na youtube, zadej jedno slovo a najde ti to videi na nekolik stranek ... a fungovat narozdil od toho tu budou. Stejne tu de jen o to vykrast nekde video, a prifarit si knemu vlastni reklamu.
  • Za ten videopřehrávač by jste zasloužili kopanec do koulí pokaždý když nejde zvuk nebo se to po par sekundách pustí od začátku...amatéři
  • dost průhledný a nudný trol
  • kostejnesmrtelny
    Sorry mistře, přišels až...čtvrtej *9* . Hodil jsem to na další dva weby a jenom se po tom klíči zakouřilo...
  • zahrajte si puvodni Divine Divinity to je totalni pecka
  • TheGGG
    poděkuj blizzardu, že zdegenerovalo žánr fantasy
  • Uz to vidim jak fbi prijede do cech vsechny nas narve do tech americkych vezenskych busu a odvezou si nad za more *1* *1*
  • Veskoslav detected as Epic
  • Obrovské zklamání. 2 hodiny jsem se fakt snažil dát hře šanci..leč zbytečně. Smazáno, zapomenuto. Aspoň že jsem za to nezaplatil *5* to by mě to teprve nasralo!
  • Další pako co používá slobo hipster i když jde na hajzl.
  • Pokrytecké hovádko haha dorazilo. Takové nuly jako on utratit. Opět stáhnul a doufám že zase bude nadávat, jak se na pc stahuje. No prostě hovád na entou.
  • Veskoslav
    No tak to si hodně debilně pamatuješ. Doporučuji si zjistit porovnání grafické předtím a po KS. Buď jsi blbý nebo slepý.

Tady máš to porovnání, co bylo během KS a po KS lháři: http://www.eurogamer.cz/videos/srovnani-divinity-original-sin-pred-kickstarterem-a-po-nm
  • Shania
    Nevim jestli to myslis vazne, nebo spatne vidis, ale grafika je o dost lepsi nez v prvnich fazich vyvoje, hlavne mlha podobne efekty.

Na izometrickou hru je grafika naprosto skvela, pokud se ti nelibi stylizace, tak to nema co delat s kvalitou grafiky jako takove. Na indie hru za 4 milionu je to naprosta parada.

Tahovy soubojovy system je velmi dobry, lepsi za posledni dobu má jen Aarklash: Legacy a to je hra ciste o bojich.

Normalne nemam rad pomale hry, ale tady me to proste vyhovuje na vsechno prijit sam, zjistit jak funguje craft, prohledavat kazdy kousek mapy.

Pribeh neni sice nic extra, ale to u her malokdy je tuhle hru tahne uplne neco jineho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší