-
*15* *15* "dialogy vas budou zdržovat" " vracím se k diablu 3" už nic víc psát nemusíš
-
Ano, pokud hraješ současné mainstremové herní produkty jako Divinity, Dota2, WOW, Diablo, Amalur, Dragon Age a mnohé další, tak se nedivím, že fantasy považuješ za kýč. Zkus si přečíst danou literaturu od mě nebo Ridianka a pak se můžeme pobavit.
-
10/10 bych dal pokud by z monitoru teklo studené pivo a vylézaly z něj děfky
-
Copak kritika není povolena? Musí se jen chválit a zpívat žalozpěvy a nejlépe o tom jak je to nejlepší RPG historie? Fuck off!!!
-
Tak třeba v BG1:EE Kromě nových postav je tam plno nových classů, kouzel a nových skillů + hafo nových itemů. Pro mě BG1:EE 9/10
-
Divinity os minirecenze:
plusy: nic mne nenapada, takovej prumer
minusy: tahove souboje
dialogy vas budou zdržovat
grafika, lokace
pribeh
hra pomalu odsejpa furt se s necim musíte sr.t (inventar dialogy atd)
celkove za mne tak 4-5/10, osobne se vracím k diablu 3 ktere je mnohem lepší, nemusíte tam vest dialogy a souboje jsou mnohem svižnejší taky lepší grafika a multiplayer, muj nazor tak mne nekamenujte -
Když je pro tebe hra lejno, tak ho obejdi obloukem. Nevím proč tu po něm šlapeš a ještě ho po sobě rozmazáváš.
-
Potěší i ovládání na PC. Hru lze rychle zavřít přes alt+f4, není problém s přepínám přes alt+tab a savy lze rychle mazat přes "delete"
Hlavně lze přeskočit videa a netřeba čumět 10 minut opakovaně na nějaký dramatický úvod. -
To nevím, jelikož tenhle žánr nečtu. Je to myslím komediální fantasy a to mě nebere, takže jestli je to slabé nebo ne, tak to nechám na tobě...
-
Tak to je v prdeli 80% populace Země půjde do lochu...
-
jeste bych doporucil Brandon Sanderson Cesta kralu pise i celkem povedene povidky a rozhodne Joe Abercrombie a jeho prvni zakon je naprosto uzasna zalezitost http://www.legie.info/serie/666-prvni-zakon
-
NE nemusí být dark, ale musí být sakra aspoň vkusná, Tohle je barevné lejno pro nejnižší konzumenty. V Diablu ti to vadí a tady ne? Pokrytec.
-
Takze podla tejto simplicitnej logiky su knihy takeho Terryho Pratchetta strasne slabe, ze?
-
Neco mne uniklo, ze fantasy musi byt temna, aby mohla byla dobra? Mne se to takto pekne pohadkove barevne libi. V Diablu 3 mne to vadi, ale tady ne.
-
Kronika Královraha od Patrick Rothfuss, tak trochu evergreen Malaz od Steven Erikson, Filozifcká fantasy Bakker a První přichází tma, Glen Cook a jeho Kroniky Černé legie. Všechny tyhle fantasy tady byly kdysi od kohosi skloňovány, tak jsem se nechal inspirovat a dobře jsem udělal.
-
Nějaký tip na četbu zmiňované literatury? Zanedlouho budu dočítat poslední díl G.R.R.Martina - Tanec s draky (don´t mention it) a poohlížím se po něčem dalším. Díky.
-
...ale běží to na xp
-
jsem slyšel že FBI a INTERPOL chystají velky zatah na piraty, radej to nebudu riskovat
-
To zní skvěle.
-
Můžeš to prosím více rozebrat? Mně totiž takřka veškeré fantasy prvky přijdou jako kýč, takže by mě zajímalo jak to vidí příznivci žánru.