-
Najdi si, prosim te, jinou prezdivku, diky.
-
Je to bug, redakce s tím nic nedělá (jak jinak), takže musíš vylézt z fullscreenu, tam si nastavit hlasitost a zas si fullscreen zapnout.
-
funguje to tak, že video přepneš do okna, nastavíš požadovanou hlasitost a pak ho přepneš zpátky do fullscreenu *3*
-
Splitscreen ne, ale muzes predstirat hotseat:)
Gamepad pokud vim taky podporovanej neni. -
OK, já to vzdávám, prosím vysvětlete mě někdo jak funguje zesilování a zeslabování videí ve fullscreenu. *13*
-
No tvoje skoda, ty prijdes o jedno z nej RPG za posledni roky, ne my.
-
Si to stahni z torrentu a kdyz se ti to bude libit tak si to kup a kdyz ne tak to smaz.
-
Mám dotaz ohledně možnosti hraní na joypadu a případně jestli hra podporuje splitscreen. Předem díky za odpověď
-
Pravda a suhlas Edvine, kazdopadne tato hra sa nesnazi byt prilezitostna. Ma dobre prepracovane a komplexne stats, kuzla atd. Je to pomerne dlha hra ktora vydrzi mnoho hodin hrania. Ma hodne textu a dialogov. Navyse postrada rozne veci ako quest marks a rozhodne nevodi hraca za ruku. Je celkom mozne sa v nej stratit. Takze je v podstate cielena pre narocnych hracov a porovnatelna s vyzsie vymenovanymi hrami. Preto nevidim dovod neporovnat ju s nimi.
-
doporučuji zajít k očaři pejsku
-
kecy
-
Divinity: Original Sin naprosto předefinovalo pojem ultimátní kýč. Opravdu si takhle někdo představuje fantasy??? V době, kdy se píší ultimátní dark fantasy romány kvalitou rovnající se té nejlepší současné literatury, tak vychází tyhle herní zvratky. Když tvůrci nemají tu představivost vytvořit originální fantasy svět, tak ať nás raději ušetří těchhle infantilností.
-
bychom se znali
-
hele děcko nevšiml jsem si, že bychom se snazil. Viděl jsem videa a pro mě je to obyčejná akční klikačka. Zlo.
-
Absence dema je velká škoda, nicméně youtube je plné gameplay videí z kterých si názor snad udělat můžeš
-
Ale já neřeším hratelnost ani stáří těch her. Vyjadřoval jsem se pouze a jen k vizuálnímu zpracování, které už jsem prostě viděl mnohokrát a ničím mě nezaujalo, neoslovilo. To je můj názor, tvůj názor je jiný - OK, beru.
-
Ale pokud nema zajem, tak at neprudi se stupidnimi dotazy pripadne drsnackymi vyrazy neni cestina nekupuju (a pak si to jde stahnout a stejne to hraje v EN...).
-
Tak zrovna tohle bych fakt nehrotil - já už u Divinity strávil celkem dost času a o možnosti odemknutí kamery jsem doteď nevěděl (ani jsem po tom nepátral, stačilo mi to otáčení o 90°, nebo kolik je v základu a v menu jsem se díval snad jen na klávesové zkratky), což ale rozhodně neznamená, že bych hru nemohl hodnotit a nebo že by to nějak výrazně ovlivnilo můj zážitek - který je zatím rozhodně kladný.
-
ironií je že ta hra byla ve slevě první den summer sale ještě jako early access :)
-
jestli není demo tak moje peníze neuvidí, jak prosté :) uvidíme se za rok ve slevách na steamu pánové ;)